Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 06 20, 16:47)
as tai tariu TAIP. apgalvotas, tvarkingas, svarus, matosi skirtumas puikiai - nejaugi nematai..? galima ikelti i flickr didesnes ir ten paziureti. nes is esmes prie ko as kibciau tai, kad noretusi sviesesnes.

ir zaidimas su rozete, - manau gerokai per anksti. nepamirskim, kad pradzia ir pas mus buvo  mirksiukas.gif
Papildyta:

nera ji bloga. nzn ar apgalvotai, bet pirmoji taure isipaiso i trecdaliu taisykle, kas malonu akiai, mano sirdis dziugavo, kad necentruota.

jei reikia Taip - tebunie TAIP! biggrin.gif
tik būkim nuoseklios visur ir visada, nes iš kitų reikalaujama akivaizdaus skirtumo, o čia jau reikia didint nuotraukas ir ieškot jo... smile.gif

kažkas mokosi ND atlikinėt, o kažkas mokosi komentuot... smile.gif
taika 4u.gif

Atsakyti
o man įdomu Ežiuko rūke nuomonė apie savo Nd, nes brūkštelėjo, kad keliu ir abejoju. Įdomu kodėl abejoja, ką kitaip darytų
Atsakyti
O man... Ežiuką.rūke norisi labai smarkiai pagirti (na, gerai, su rezervu, kad nenugirčiau į kitą pusę biggrin.gif ). Susidaro malonus suinteresuoto, žingeidaus, stropaus žmogaus įspūdis. Stengiasi, daro, bando, TARIASI. Mane, kaip, hmm..... komisijos narį biggrin.gif , tokia motyvacija irgi motyvuoja. Ir todėl norisi pasakyti taip. Kompozicija, mano akimis, kiek perteklinė, norėta kaip geriau, truputį persistengta. Bet persistengta pakankamai elegantiškai, pakankamai skaniai, manding, galima numanyti, kad visa tai pataisyti sunku nebus. Ežiuk, jei perdarysi, patariu, susidėliok, o tada pagalvok, gal ką nors galima išmesti, jei pretendentų atsiras - mesk be pasigailėjimo. Žodžiu, sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 20, 19:08)
o man įdomu Ežiuko rūke nuomonė apie savo Nd, nes brūkštelėjo, kad keliu ir abejoju. Įdomu kodėl abejoja, ką kitaip darytų

dvejojau pagrinde dėl kompozicijos - ar ne per daug, ar gerai sudėliota ar užtenka spalvų "margam" fonui. Tikrai bandžiau ne vieną ir net ne kelis skirtingus kompozicijos variantus, skirtingus fonus (vietoj baltos sienos bandžiau naudoti kitą spalvą), skirtingą dėliojimą (priekyje palikti tik kelias braškes, fone tik dvi/tris taures). bandžiau ir ledo kubelyje užšaldytas braškes panaudoti, bet jos neturėjo vaizdo kažkaip. O šis variantas man labiausiai patiko, be to ir braškių, kol kas atsisakyti nenoriu. blush2.gif bet idėja su rozete - net nebūčiau pagalvojusi! thumbup.gif

taip pat skaičiau straipsnį apie ekspoziciją ir tada man kilo neaiškumų ir pradėjau galvoti, gal blogus nustatymus pasirinkau..? nelabai aš su ta technine puse draugauju doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 06 20, 19:17)
O man... Ežiuką.rūke norisi labai smarkiai pagirti (na, gerai, su rezervu, kad nenugirčiau į kitą pusę biggrin.gif ). Susidaro malonus suinteresuoto, žingeidaus, stropaus žmogaus įspūdis. Stengiasi, daro, bando, TARIASI. Mane, kaip, hmm..... komisijos narį biggrin.gif , tokia motyvacija irgi motyvuoja. Ir todėl norisi pasakyti taip. Kompozicija, mano akimis, kiek perteklinė, norėta kaip geriau, truputį persistengta. Bet persistengta pakankamai elegantiškai, pakankamai skaniai, manding, galima numanyti, kad visa tai pataisyti sunku nebus. Ežiuk, jei perdarysi, patariu, susidėliok, o tada pagalvok, gal ką nors galima išmesti, jei pretendentų atsiras - mesk be pasigailėjimo. Žodžiu, sėkmės.

ačiū! 4u.gif galvosiu, ką ir kaip reikėtų pakeisti!
Atsakyti
Iks drinks_cheers.gif
manau ne veltui ir neliko abejingų eziuko.ruke ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 06 20, 18:25)
Iks  drinks_cheers.gif
manau ne veltui ir neliko abejingų eziuko.ruke ND smile.gif

O aš pritariu dėl nuoseklumo. Tiesa sakant, taip godžiai užsižiūrėjau į tas braškes, kad truputį pamiršau skirtumus atidžiau apžiūrėti hihihi.gif
Atsakyti
Man visai patiko cia
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 06 19, 21:42)

As ikeliu dr viena is tos pacios serijos...

si irgi nuostabi, ta sviesa wub.gif
Atsakyti
Eziuk.ruke smile.gif (geras nikas, man patinka biggrin.gif )

man atrodo, kad ten visko per daug, bet kaip sakei, kad slėpei rozetę. nors šiaip viskas skoningai sudėliota.

dėl vandenuko reikėjo imti mineralinį vandenį, tas man regis būna skaidrus, o ne į geltonumą.
Atsakyti
Dar vienas bandymas

Aš ir tu, visada kartu..

user posted image

http://www.flickr.co...N08/9077923362/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 20 birželio 2013 - 23:58
QUOTE(Yvette @ 2013 06 20, 17:56)
va prisiminiau, pas Amade vienoje foto labai gerai rozetės įsipaišiusios. Tad gali ir pradžiamokslės gerai sumąstyti. Nereik tik bijoti eksperimentuoti, ir nenusiminti jei nusieksperimentuoja

biggrin.gif pailiustruosiu, apie ką Yvette kalba ax.gif

user posted image

Labai laukiu, kol vėl paimsiu fotiką į rankas. Kol kas gyvenamos vietos pokyčiai, tvarkomės, besitvarkydama įdėmiai tyrinėju naujus, galimai fotogeniškus kampus cool.gif biggrin.gif Žiūriu, stebėt ir ieškot virsta priklausomybe thumbup.gif

Beje, ačiū Miraval už paguodos prizą oro_buckis.gif
Atsakyti
Labas rytas. Pakartotas 2ND, atemiau is meskio pakabuka smile.gif

1/100, f-1,8, ISO100
user posted image
1/50, f-5,6. ISO400
user posted image
1/50, f-11, ISO1600
user posted image
Atsakyti
4u.gif ne ten papuoliau blush2.gif
Atsakyti