Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Amade @ 2013 06 20, 15:53)
blink.gif  lotuliukas.gif geras, kad ir kaip bebūtų keista, kol nepaskaičiau, ŠITOKIOS asociacijos mano galvoje nebuvo  biggrin.gif  Nors būna, ir pati pagalvoju, ar bent jau ateina mintis, kad kiti ko nepadoraus nepamatytų. O šįkart tikrai net mažiausios idėjos ta linkme nebuvo  biggrin.gif  thumbup.gif Ale tai visai nieko darbelis, jei kiti kažką pamato, ko aš nemačiau didis.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi grįžau pažiūrėti ir tik tada pamačiau kai kažkam susiasocijavo biggrin.gif
Atsakyti
Ežiuk, o pabandyk paeksperimentuoi, kartais dalykus, kurie maišo galima pliusais paversti. Jei pasirinksi vieną mini daikčiuką ir gerai sukomponuosi, rozetė galėtų netgi tapti tuo daiktu, kuris išsilieja, neeiktų nieko daugiau statyti. iesiog reik gerai sužaisti.
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 06 20, 15:47)
ir aš atkreipiau dėmesį dėl labai mažo skirtumo tarp 2 ir 3 foto (ten labai pasistengus galima įžiūrėti, kad 2 foto braškės vandenį ne tokios ryškios), bet svarbiausia - kas tada buvo ne taip padaryta ir ką reiktų keisti? g.gif

man pati kompozicija nelabai schmoll.gif o ir tarp 2 ir 3 foto beveik nesimato skirtumo.
Atsakyti
zinau kad negaliu vertint bet man braskiu spalva nepatinka, kazkokios dirbtines man jos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 20, 17:10)
man pati kompozicija nelabai  schmoll.gif

ačiū labai už komentarą! būčiau dėkinga, jei pasakytumėt, kas nepatiko kompozicijoje smile.gif

QUOTE(alsute @ 2013 06 20, 17:17)
zinau kad negaliu vertint bet man braskiu spalva nepatinka, kazkokios dirbtines man jos  tongue.gif

taip yra turbūt todėl, kad jos lietuviškos ir su meile išaugintos uošvienės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukas.ruke: 20 birželio 2013 - 16:43
QUOTE(Miraval @ 2013 06 20, 15:41)
eziukas.ruke - apie kompoziciją pasisakys labiau išmanančios gal (arba nepasisakys)... biggrin.gif nes iš pirmo žvilgsnio tai man visko šiek tiek per daug... kol dar ir WB nėra įvaldytas, tai ir baltos čia nelabai matyt... vandenėlis dubenėlyje toks pageltęs... smile.gif  tai va, kol techniniai dalykai ne iki galo, siūlyčiau dubenėlį be vandens (tegul jis būna pilnas braškių) ir tuomet gal tų taurių net nereikia, gal užtenka priekyje tiesiog vienos ar kelių iškritusių braškyčių... aš tik siūlau, o Tu jau bandyk pati kaip geriau...arba palauk,  gal kas ką pasiūlys 4u.gif ir šviesos labiau norėtųs... ax.gif
O svarbiausia, tai sakau Ne dėl to, kad bent aš nelabai matau skirtumo tarp antros ir trečios foto... bėda gal tame, kad pagrindinis objektas per mažai atitrauktas nuo fono objektų...?

Bet manau, kad šauniai bandai - ir labai skaniai!!! 4u.gif

as tai tariu TAIP. apgalvotas, tvarkingas, svarus, matosi skirtumas puikiai - nejaugi nematai..? galima ikelti i flickr didesnes ir ten paziureti. nes is esmes prie ko as kibciau tai, kad noretusi sviesesnes.

ir zaidimas su rozete, - manau gerokai per anksti. nepamirskim, kad pradzia ir pas mus buvo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 06 20, 17:42)
ačiū labai už komentarą! būčiau dėkinga, jei pasakytumėt, kas nepatiko kompozicijoje smile.gif

nera ji bloga. nzn ar apgalvotai, bet pirmoji taure isipaiso i trecdaliu taisykle, kas malonu akiai, mano sirdis dziugavo, kad necentruota.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 20, 17:47)
as tai tariu TAIP. apgalvotas, tvarkingas, svarus, matosi skirtumas puikiai - nejaugi nematai..? galima ikelti i flickr didesnes ir ten paziureti. nes is esmes prie ko as kibciau tai, kad noretusi sviesesnes.

nera ji bloga. nzn ar apgalvotai, bet pirmoji taure isipaiso i trecdaliu taisykle, kas malonu akiai, mano sirdis dziugavo, kad necentruota.

uoj, kaip ačiūūūū! 4u.gif kaip malonu, ne tas žodis!! blush2.gif
Beje, ar darant ND galima foto pašviesinti naudojant PS, m? Nes kažkaip galvoju, kad nieko naudot negalima papildomai blush2.gif
trečdalių taisyklę žinau, tad ir sąmoningai ir kartais nesąmoningai ją taikau, nes man pačiai taip labiau žiūrisi smile.gif

2ND mielai perdarysiu, tik labai norisi išgirsti pastabas, kad žinočiau, kur ir ką reikėtų pakeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukas.ruke: 20 birželio 2013 - 16:57
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 06 20, 17:52)
Beje, ar darant ND galima foto pašviesinti naudojant PS, m? Nes kažkaip galvoju, kad nieko naudot negalima papildomai blush2.gif

ND jokiu programu nenaudojam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 20, 18:03)
ND jokiu programu nenaudojam doh.gif

ok, tada viską gerai supratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 20, 17:47)
ir zaidimas su rozete, - manau gerokai per anksti. nepamirskim, kad pradzia ir pas mus buvo  mirksiukas.gif
Papildyta:

juk nepyktybiškai pasiūliau smile.gif Tiesog dažnai bijoma fotografuoti kampeliuose kur rozetės matosi. Tai ir padrąsinau
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 20, 18:06)
juk nepyktybiškai pasiūliau  smile.gif  Tiesog dažnai bijoma fotografuoti kampeliuose kur rozetės matosi. Tai ir padrąsinau

zinau ax.gif

kaip leidziat maza penktadieniuka?
Atsakyti
va prisiminiau, pas Amade vienoje foto labai gerai rozetės įsipaišiusios. Tad gali ir pradžiamokslės gerai sumąstyti. Nereik tik bijoti eksperimentuoti, ir nenusiminti jei nusieksperimentuoja
Atsakyti