Pagal istatymus tik po men galima susituokti nuo prasymo pateikimo dienos, nebent yra priezasciu, tada po 2 savaiciu, bet tada reikia pristatyti nustatytos formos pazyma
klausimelis:
as esu is klaipedos,ten gimiau ir gyvenu iki siol.jis is kito miesto.dokumentus norime paduoti klaipedoje.ar abeju reikia gimimo liudijimu,ar uzteks tik mano?
as esu is klaipedos,ten gimiau ir gyvenu iki siol.jis is kito miesto.dokumentus norime paduoti klaipedoje.ar abeju reikia gimimo liudijimu,ar uzteks tik mano?
QUOTE(rudaake @ 2005 02 14, 17:20)
klausimelis:
reikes abieju gimimo liudijimo ir jei kuris nors niekur neregistruotas arba turi tapatybes kortele reikes ir pazymos apie deklaravimo vieta, arba teks deklaruot, mums taip buvo
QUOTE(toja @ 2005 02 15, 11:46)
reikes abieju gimimo liudijimo ir jei kuris nors niekur neregistruotas arba turi tapatybes kortele reikes ir pazymos apie deklaravimo vieta, arba teks deklaruot, mums taip buvo
o ka deklaruot???juk as su tevais gyvenu. savo dar nieko neturiu
QUOTE(rudaake @ 2005 02 15, 14:51)
o ka deklaruot???juk as su tevais gyvenu. savo dar nieko neturiu
gyvenama vieta deklaruot, jei nesi niekur registruota arba jei jisai niekur neprisiregistraves. o jei prisiregistrave, tai tada tik pazymos reikes ir tai jei turit ne pasus o asmens tapatybes korteles, nes ten neraso kur gyvenat, o taip tu pasiskambink i cmb ir jie tau viska pasakys, bet smulkiai kalusynek, nes as skambinau sake vienaip o kai nuejom pasirodo kitaip.
QUOTE(maza:) @ 2005 02 15, 12:43)
Gal kas nors neseniai nešėte pareiškimus į Kauno CMB?
Kokiomis dienomis tuos pareiškimus priima?
Kažkur girdėjau, kad tik antradieniais ir ketvirtadieniais....
Kokiomis dienomis tuos pareiškimus priima?
Kažkur girdėjau, kad tik antradieniais ir ketvirtadieniais....
mes neseme treciadieni, tad treciadieni tikrai priima
QUOTE(kate0 @ 2005 02 16, 00:00)
Dėkui
QUOTE(skristyn @ 2005 02 10, 10:18)
na truputi klysti, mes vakar neseme metrikacijai dokumentus, uztrukome mazdaug 10min, reikejo paso ir gimimo liudijimo. o data pasirinkome is karto
tik jaigu esi kauniete, tai paskubek, nes sestadieniais vietu beveik nebelike, tad mes gavome tik penktadieni
na siule sestadieni, bet man 11 val per anksti
tik jaigu esi kauniete, tai paskubek, nes sestadieniais vietu beveik nebelike, tad mes gavome tik penktadieni
na siule sestadieni, bet man 11 val per anksti
Kokiam mėnesiui sestadieniais tų vietų jau nebelikę?