Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(satiraaa @ 2011 08 27, 22:05)
Pas mus ta pati situacija,tai net ir neklausiu antra karta.Laukiam atsakymo smile.gif

tai va santuoka iregistruoti galite tik po menesio jei laisvau vietu yra,o sutrumpina laika tik pazyma del nestumo,tad tuoktis galima jau po 2savaiciu.bet jei nesilaukiat ir norit susituokti per menesi laiko,bandykit eit su kisiuku gal kas ir pavvks,sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 08 28, 19:40)
tai va santuoka iregistruoti galite tik po menesio jei laisvau vietu yra,o sutrumpina laika tik pazyma del nestumo,tad tuoktis galima jau po 2savaiciu.bet jei nesilaukiat ir norit susituokti per menesi laiko,bandykit eit su kisiuku gal kas ir pavvks,sekmes thumbup.gif

Bandysim laime grize,dar turesim menesi iki vedybu tai gal nusisypsos laime. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satiraaa @ 2011 08 28, 23:02)
Bandysim laime grize,dar turesim menesi iki vedybu tai gal nusisypsos laime.  ax.gif

o mes tiek neturim biggrin.gif Arba reik gražiai prašyt saviškių, kad rezervuotų vietą, arba reik mest tą reikalą irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 08 29, 13:13)
o mes tiek neturim  biggrin.gif  Arba reik gražiai prašyt saviškių, kad rezervuotų vietą, arba reik mest tą reikalą irnesakyk.gif  biggrin.gif

Gal geros tetos pasitaikys. Nors nezinau kaip kituose miestuose, bet Kaune dirba nelabai sukalbamos tetos.. teko patiems telefonu nemalonu pokalbi tureti doh.gif
Atsakyti
Vilkavišky būtų, tai susikalbėčiau blush2.gif O Panevėžio rajono matysim unsure.gif Reik bandyt laimę - o gal ir pavyks. Nepavyks, tai nepavyks irnesakyk.gif Reiks dar kartą lauktis, kad greičiau būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satiraaa @ 2011 08 30, 00:41)
Gal geros tetos pasitaikys. Nors nezinau kaip kituose miestuose, bet Kaune dirba nelabai sukalbamos tetos.. teko patiems telefonu nemalonu pokalbi tureti  doh.gif

Kad Kaune dirba nemalonios tetos, tai čia labai švelniai išsireikšta doh.gif Teko skambint ir klaust kokių dokumentų reikia užsieniečiui tuokiantis su lietuve. Kai sužinojo, kad tas užsienietis ne iš ES, tai pradėjo man ilgiausią moralą skaityt, kad tu mergaite, išprotėjai ir t.t. Juk jos nieko apie tą žmogų nežino! Buvau tokia pikta, kad jei būtų taip į akis rotušėj drėbę, tai turbūt savo vestuvinės puokštės būčiau nepagailėjus ir išvanojus ja vieną iš tetų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 08 30, 11:23)
Kad Kaune dirba nemalonios tetos, tai čia labai švelniai išsireikšta  doh.gif Teko skambint ir klaust kokių dokumentų reikia užsieniečiui tuokiantis su lietuve. Kai sužinojo, kad tas užsienietis ne iš ES, tai pradėjo man ilgiausią moralą skaityt, kad tu mergaite, išprotėjai ir t.t. Juk jos nieko apie tą žmogų nežino! Buvau tokia pikta, kad jei būtų taip į akis rotušėj drėbę, tai turbūt savo vestuvinės puokštės būčiau nepagailėjus ir išvanojus ja vieną iš tetų  blush2.gif

Nu cia tai jau visiska nepagarba... schmoll.gif Kai mano nervai tokie silpni daznai, tai as i suns dienas buciau dar kalbant isdejus.. biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų santuokos registravimo ceremonija vyko nestandartinėje vietoje, tad už Civilinės metrikacijos darbuotojo atvykimą suplojome 210 Lt + dar patys turėjome rūpintis, kaip tas darbuotojas atvyks ir išvyks iš ceremonijos vietos. Trakų civilinėje metrikacijoje susidūrėme su bandymu atkalbėti nedaryti ceremonijos kitoje vietoje (ne jų sovietinio stiliaus patalpose), nes buvo nuvažiavusios ne į vieną vietą ir jautėsi kaip karvidėse, o ne šventei tinkamoje aplinkoje. Žodžiu, dar turėjome įrodinėti, kad Užutrakio dvaras, kuriame vyks ceremonija, yra tam pilnai tinkamas ir nepanašus į karvides... sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B @ 2011 09 05, 00:28)
Mūsų santuokos registravimo ceremonija vyko nestandartinėje vietoje, tad už Civilinės metrikacijos darbuotojo atvykimą suplojome 210 Lt + dar patys turėjome rūpintis, kaip tas darbuotojas atvyks ir išvyks iš ceremonijos vietos. Trakų civilinėje metrikacijoje susidūrėme su bandymu atkalbėti nedaryti ceremonijos kitoje vietoje (ne jų sovietinio stiliaus patalpose), nes buvo nuvažiavusios ne į vieną vietą ir jautėsi kaip karvidėse, o ne šventei tinkamoje aplinkoje. Žodžiu, dar turėjome įrodinėti, kad Užutrakio dvaras, kuriame vyks ceremonija, yra tam pilnai tinkamas ir nepanašus į karvides...  sleep.gif

Aktuali info apie Trakų CMB ax.gif Tikrai nemalonios ten tetos dirba ir aplinka baisiai sovietinė? unsure.gif
Atsakyti
O gal yra kokių atsiliepimų apie Šiaulių CMB? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingabio @ 2010 08 27, 10:46)
Na, pati daug informacijos ieškojau šitoj temoj, tai dabar pabandysiu pasisakyti iš savo patirties, gal kam ateityje pravers  smile.gif Taigi, mes tuokėmės Vilniaus CMB, į bažnyčią nėjome. Pradžioje mano tėvai irgi abejojo, ar eiti kartu į CMB, sakė gal negalima, anksčiau taip niekas nedarydavo. Bet aš griežtai pasakiau, kad noriu juos ten matyti. Ir buvau teisi, nes tikrai ten įleidžia visus norinčius, mūsų suėjo virš 20 žmonių. Apie pačią tvarką, tai viskas vyksta taip: tik įėjus pro pagrindines duris mus pasitiko darbuotoja, kuriai atidavėm savo ir liudininkų dokumentus. Tada teko jau viduj šiek tiek palaukti savo eilės. Atėjus laikui vėl ta pati darbuotoja nuvedė mus ir liudininkus į tuos apgalvojimo kambarėlius. Pas vyrus ten paskui kažkas užėjo dėl papildomų paslaugų tartis, o paskui jau pakvietė pradėti ceremoniją. Kai sustojom prie salės durų, moteriškė viską labai aiškiai paaiškino ir mums, ir liudininkams: kaip eiti, kur sustoti, kada iš kurios pusės stovėti, kokia tvarka viskas vyks, kas pirmas pasirašo, kas pirmas žiedą mauna, kada ką sakyti. Taip kad dėl to tikrai nepergyvenkite, viską paaiškins. Pati ceremonija vyko aišku trumpai, bet man visai patiko. Po visko, kai jau atidavė santuokos liudijimą, visus nuvedė į kitą salę, skirtą sveikinimams. Ten trumpai pabuvom, pasifotografavom ir išėjom į lauką. Kas mane labiausiai nustebino, kad iš papildomų paslaugų pasiūlė tik šampano, muzikos nepasiūlė visai (apie Mendelsono maršą nekalbu, jis ir taip priklausė). Dėl šampano, tai nedaryčiau tokios klaidos ir arba jo visai neužsakinėčiau, arba užsakyčiau visiems svečiams, nes buvo nesmagu, kai mes gėrėm šampaną, o visi tik stovėjo ir žiūrėjo.

O kiek tas sampanas kainuoja? ax.gif CMB?
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 10 03, 20:08)
O kiek tas sampanas kainuoja?  ax.gif CMB?

o mums sampano net nesiule g.gif bet buvom nusprende, kad ir taip neimsim jo smile.gif
Atsakyti