Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(starry-eyed @ 2010 07 01, 16:34)
Sveikos merginos,
galbūt ir kvailą klausimą užduosiu, bet nesu dar buvus jokiose vestuvėse, tai nežinau - ar CMB reikia sakyti kažkokią "priesaiką", ar kažką panašaus kaip "imu tave į vyrus..."?
Bei kuris pirmas turi mauti žiedą - vyras ar moteris? Ar ten pasako viską? smile.gif
Būs labai dėkinga už atsakymus smile.gif

bent jau vilniuje tai nera jokiu priesaiku. pati ceremonija vyksta ganetinai greit. juk ten konvejeris mirksiukas.gif siaip mums prie duru pries ileidziant pasako kas kaip bus, net pasake "atsargiai, ten prie stalo yra slenkstis - nepargriukit), taigi viduj pasako kelis zodzius, paklausia ar sutinki teketi, kieno pavarde pasirenki, uzmaunat ziedus pasirasot jus, pasiraso liudininkai, jei buvot susimokeje - gaunat po taure sampano, kelios foto, tada einat i sveikinimu kambari.
vilniuj nieko nemokamo nera. ir uz sampaniuka ir uz muzikele reikia papildomai susimoket tongue.gif
Atsakyti
Kaune lygiai tas pats smile.gif o pati ceremonija vyksta ne ilgiau kaip 5-10min.
Atsakyti
Dar noriu paklausti...
Kadangi tuoksimės tik CMB, į bažnyčią neisim, tai galvojau, kad visi gražiai su artimiausiais žmonėmis ten dalyvausim, bet mama pradėjo sakyti, kad taip nepridera, kad tėvai niekada neina į 'zaksą', tai nežinau net ką begalvoti doh.gif
man atrodo logiška, kad tėvai eitų kartu su mumis ir stebėtų, kaip apsikeičiam žiedais ir panašiai... o kaip jums atrodo, gal kas patartų kaip mamą įtikinti?
Atsakyti
QUOTE(starry-eyed @ 2010 07 06, 19:08)
Dar noriu paklausti...
Kadangi tuoksimės tik CMB, į bažnyčią neisim, tai galvojau, kad visi gražiai su artimiausiais žmonėmis ten dalyvausim, bet mama pradėjo sakyti, kad taip nepridera, kad tėvai niekada neina į 'zaksą', tai nežinau net ką begalvoti  doh.gif
man atrodo logiška, kad tėvai eitų kartu su mumis ir stebėtų, kaip apsikeičiam žiedais ir panašiai... o kaip jums atrodo, gal kas patartų kaip mamą įtikinti?

nei mano, nei MB tėvai irgi neis. Mama net neitų į Bažnyčią, jei ten tuoktumėmės, nes sako, kad tėvai tokiuose reikaluose iš viso nedalyvaudavo anksčiau ir čia "amerikonų išmyslas"
Atsakyti
verysad.gif
negaliu, kaip susinervinau dėl to... juk nėra tokio įstatymo, kad tėvai negali stebėti ceremonijos doh.gif
negi čia tik aš viena noriu, kad pas mane tėvai būtų?.. Darysim nedideles vestuves, bus nedaug žmonių, be pulko, tai negi keturiese ten eit verysad.gif
Mes atvažiuosim su tėvais iš kito miesto, tai galvojau iškart į 'zaksą' važiuosim, o dabar jei neįkalbėsiu, tai kažką reikės galvot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starry-eyed: 06 liepos 2010 - 19:32
QUOTE(starry-eyed @ 2010 07 06, 20:30)
verysad.gif
negaliu, kaip susinervinau dėl to... juk nėra tokio įstatymo, kad tėvai negali stebėti ceremonijos  doh.gif
negi čia tik aš viena noriu, kad pas mane tėvai būtų?.. Darysim nedideles vestuves, bus nedaug žmonių, be pulko, tai negi keturiese ten eit  verysad.gif
Mes atvažiuosim su tėvais iš kito miesto, tai galvojau iškart į 'zaksą' važiuosim, o dabar jei neįkalbėsiu, tai kažką reikės galvot  doh.gif

ne viena 4u.gif Mano močiutė iš viso į vestuves neatvyks, nes ne Bažnyčioje tuokiamės.
Tiesiog bandyk kalbėti su jais, kaip tai Tau svarbu 4u.gif kad nori juos matyti šalia ir pan. Gal dar pasitelk seserį ar brolį, jei turi, į pagalbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 07 06, 20:39)
ne viena  4u.gif  Mano močiutė iš viso į vestuves neatvyks, nes ne Bažnyčioje tuokiamės.
Tiesiog bandyk kalbėti su jais, kaip tai Tau svarbu  4u.gif kad nori juos matyti šalia ir pan. Gal dar pasitelk seserį ar brolį, jei turi, į pagalbą smile.gif

Ech, mes irgi dar nežinom kaip mano vyro seneliai sureaguos, kad ne bažnyčioje, gal irgi neatvyks... doh.gif
Gerai, kad mano šeima to nesureikšmina, bet va dėl to CMB vis tiek nesąmonės.

O dabar dar pagalvojau, gal tikrai yra labai neįprasta, kad tėvai eitų i CMB, gal ir darbuotojai kreivai ten žiūrės, ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starry-eyed: 06 liepos 2010 - 20:03
tie man, tiek MB tevai bus ir Baznycioje ir CMB..... skaitau ir man keistai... neisivaizduoju vestuviu be tevu blink.gif ir jie net minciu neturi neiti i ceremonija unsure.gif
Atsakyti
mes draugus buvome nueje sveikinti(Vilniuje), tai visus kas atejo pasveikinti, darbuotojai paprase uzeiti kartu, kad galetume kartu su jaunaisiais pasidziaugti. na musu bendrai gal kokie 15 buvo.
Atsakyti
Tai gerai tada, reiškia ir mūsų tėveliai eis į CMB, įtikinsim, jog tai normalu. Ačiū, panelės thumbup.gif
Atsakyti
Anksciau niekas (tevai, broliai, seses) i cmb neidavo, nes juk ruosdavosi vestuvems. Gal jus nepamenate, bet ir islydint stalai budavo nukraunami, balius daznai budavo namie, tad artimieji iki vakaro rankoves pasiraitoje darbuodavosi.
Atsakyti
tai anksciau ir dazniausiai tekedavo nekaltos, negyvendavo susimetus ir myledavosi po vestuviu... anksciau viskas buvo daug kitaip wink.gif
dabar yra dabar ax.gif ir manau, jei tevai nori dalyvaut ceremonijoje, tai kas cia blogo ax.gif
be to nemanau, kad daro kas nors vestuves visiskai 100proc, pagal senas tradicijas ax.gif
Atsakyti