Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

Noriu ir as klausima:

O yra skirtumas kur pirmiau tuoktis: baznycioje, ar rotusej? g.gif
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2009 02 24, 14:01)
dar norejau pasiteirauti, girdejau kad Vilniaus CMB visada viskas veluoja, ar kam teko patirti ir jei taip, kiek laiko mazdaug uztrukot?

Mes atėjome, kaip ir liepė 10 min. anksčiau, bet dar laukėme apie pusvalandį. Manau, labai skirtingai būna.

QUOTE(Ji. @ 2009 05 17, 17:41)
klausykit..
o jei daryti tik CMB
tai ten tik popierius pasirašai?
ar galima paprašyti kad būtų cermonija miniatiūrinė. su priesaika, klausimu ar sutinka ir pan?

Būna ir ceremonija, ir klausimai, ir žiedai, ir sveikinimai, net muzika gyva, jei nori.

QUOTE(Alinutia @ 2010 03 10, 13:22)
Noriu ir as klausima:

O yra skirtumas kur pirmiau tuoktis: baznycioje, ar rotusej?  g.gif

Čia tik nuo jūsų priklauso, bet ar tikrai reikia tą pačią dieną dviejose vietose iškilmingas ceremonijas daryti? g.gif
Atsakyti
bet ar tikrai reikia tą pačią dieną dviejose vietose iškilmingas ceremonijas daryti? g.gif
[/quote]

as manau kad tikrai reikia, negi eisi viena diena i baznycia kita i CMB, tuo labiau kai CMB yra konvejerines vestuves, as ten jokiu iskilmiu nematau , bet tai mano nuomone. As asmeniskai eisiu i CMB o paskui i baznycia.
Atsakyti
[quote=fylka,2010 03 14, 22:53]
bet ar tikrai reikia tą pačią dieną dviejose vietose iškilmingas ceremonijas daryti? g.gif
[/quote]
as manau kad tikrai reikia, negi eisi viena diena i baznycia kita i CMB, tuo labiau kai CMB yra konvejerines vestuves, as ten jokiu iskilmiu nematau , bet tai mano nuomone. As asmeniskai eisiu i CMB o paskui i baznycia.
[/quote]

dabar labai daznai poros eina i baznycia o po to per 10 dienu nunesa dokumentus i CMB ir uzregistruoja santuoka. tikrai nebutina eiti i abi vietas, nes tai gerokai vargina, tuo labiau jei nematote tame jokiu iskilmiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etute: 15 kovo 2010 - 13:46
A mes greiciausiai atsisakysim vestuviu baznycioje..
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 03 16, 00:14)
A mes greiciausiai atsisakysim vestuviu baznycioje..

na tai priklauso tikrai nuo kiekvieno zmogaus ir nematau as nieko blogo tame... biggrin.gif mes irgi ejome tik i CMB. Gal ta ceremonija ir niekuo neypatinga, reikejo ilgai laukt ir pan., bet mano dabartinis vyras nera itin tikintis, tad kaip jis issireiske, kad kam daryti kazkoki sou ir ten eiti jei siaip nesilankai... as suprantu, jei zmonems yra svarbu, tai kitas reikalas...
taigi visi daro kaip kas nori biggrin.gif svarbu kad jums butu gerai thumbup.gif
Atsakyti
Noriu ir as klausima:

nemanau kad yra skyrtumas, viskas nuo jusu noru priklauso 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Turiu toki klausima, jei tuokiamasi tik baznycioje, o po to tik einama visko susitvarkyti i CMB, tai butina, kad tame mieste, kur tuokiesi, butum registruota? Del baznycios galbut ir nebutina, o kaip del CMB?

Mane liudina, jei reikes dar ir situs popierizmus tvarkytis... unsure.gif Gyvenam seniai Vilniuje, o abu registruoti esam kiekvienas pas savo tevus. Negi butina vaziuoti issiregistruoti is vieno miesto ir prisiregistruoti kitame, jei nori susituokti? Juolab, kad cia neturime kur prisiregistruoti...

Gal jums kuriai taip yra buve? Kaip darete?
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2010 03 23, 10:15)
Sveikutes  4u.gif

Turiu toki klausima, jei tuokiamasi tik baznycioje, o po to tik einama visko susitvarkyti i CMB, tai butina, kad tame mieste, kur tuokiesi, butum registruota? Del baznycios galbut ir nebutina, o kaip del CMB?

Mane liudina, jei reikes dar ir situs popierizmus tvarkytis...  unsure.gif Gyvenam seniai Vilniuje, o abu registruoti esam kiekvienas pas savo tevus. Negi butina vaziuoti issiregistruoti is vieno miesto ir prisiregistruoti kitame, jei nori susituokti? Juolab, kad cia neturime kur prisiregistruoti...

Gal jums kuriai taip yra buve? Kaip darete?

del baznysios skirtumo nera. tik reikia gauti leidimus is tos baznycios, kur buvot krikstyti.
del CMB tai reikia kreipti i ta CMB kuris yra pagal vieno is jusu registruota gyvenamaja vieta. tokia jau ta tvarka.
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2010 03 23, 12:59)
del baznysios skirtumo nera. tik reikia gauti leidimus is tos baznycios, kur buvot krikstyti.
del CMB tai reikia kreipti i ta CMB kuris yra pagal vieno is jusu registruota gyvenamaja vieta. tokia jau ta tvarka.

Dekui 4u.gif Vadinasi, arba reiks kazka del persiregistravimo galvoti, arba tiesiog nuvaziuoti i ta CMB, kur tevai gyvena.
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2010 03 16, 13:04)
na tai priklauso tikrai nuo kiekvieno zmogaus ir nematau as nieko blogo tame...  biggrin.gif mes irgi ejome tik i CMB. Gal ta ceremonija ir niekuo neypatinga, reikejo ilgai laukt ir pan., bet mano dabartinis vyras nera itin tikintis, tad kaip jis issireiske, kad kam daryti kazkoki sou ir ten eiti jei siaip nesilankai... as suprantu, jei zmonems yra svarbu, tai kitas reikalas...
taigi visi daro kaip kas nori  biggrin.gif svarbu kad jums butu gerai  thumbup.gif

Sveiki,

Mano brangusis irgi tokios nuomones, kad kam daryti sou, vistiek nesilankom baznycioje. As buvau kitos nuomones ir jis sutiko su manim, sako na kaip nori taip ir darysim. Bet dabar kazkodel pradedu abejot, gal rimtai atsisakyt baznytines santuokos... g.gif Niekaip negaliu apsisprest, padekit man merginos 4u.gif Kazkaip pati nezinau ko noriu blush2.gif
Atsakyti

Mes pirmiaus baznycioj tuoksimes, o tada jau i CMB - ziedukai bus pasventinti smile.gif ir siaip... nebebus jaudulio didesnio mirksiukas.gif

QUOTE(ARTOS @ 2010 05 06, 07:32)
dabar kazkodel pradedu abejot, gal rimtai atsisakyt baznytines santuokos...  g.gif  Niekaip negaliu apsisprest, padekit man merginos  4u.gif Kazkaip pati nezinau ko noriu  blush2.gif

Pagalvok, del ko nori atsisakyt? O vaiku irgi nekrikstysit, nes baznycioj nesilankot? g.gif manau, palik kol kas viska kaip yra, o atsaukti bet kada suspesi mirksiukas.gif
Atsakyti