Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

sveikutes merginos, prisiskaiciau spaudoje, kad siuloma vilniuje leisti ir kitose vietose tuokti, ne vien tik CMB bet ir Rotusej ar Verkiu rumuose ir t.t., tai toks klausimelis iskilo gal kas zino ar cia eilini karta tuscios snekos ar kazko galima tiketis? ax.gif
Atsakyti
dar norejau pasiteirauti, girdejau kad Vilniaus CMB visada viskas veluoja, ar kam teko patirti ir jei taip, kiek laiko mazdaug uztrukot?... nes vis tik kai planuojiesi laika po CMB reikia zinoti kiek laiko turi iki sventimo, tad buciau dekinga jei kas papasakotu apie savo patirti vasaros metu, nes jei pvz mano laikas 15.20 (priespaskutinis) tai kiek man gali tekti is tiesu laukti jei darbuotojos sako dar minimum pries 10min but.
Atsakyti
labas mergytes. norejau paklausti o CMB galima tik ateinantiems metams uzsisakyti data ar siems ar kaip? nesvarbu gal? gal galima tarkim ne sia na o kita vasara data rinktis? ar reikia luktelti? na zodziu klausimas toks - pries kiek laiko jau reikia/galima nesti pareiskimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2009 02 24, 14:01)
nes jei pvz mano laikas 15.20 (priespaskutinis) tai kiek man gali tekti is tiesu laukti jei darbuotojos sako dar minimum pries 10min but.

Mes tuokemes rugpjucio men. Buvo penktadienis, 15.40. Niekas nevelavo, atejom, palaukem lauke, kol buvo tos 10 minuciu pries, uzlipom laiptais, pasisnekejom ten su darbuotojais, pasirasem, ka reikejo, ir - i ceremonija smile.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kuri nors zinote: jei nori tuoktis tik baznycioje,ar reikia vistiek nesti pareiskimus i CMB ar tik tiesiai i baznycia? smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 03 15, 21:34)
gal kuri nors zinote: jei nori tuoktis tik baznycioje,ar reikia vistiek nesti pareiskimus i CMB ar tik tiesiai i baznycia?  smile.gif aciu smile.gif

einat tiesiai i baznycia, o visus popierius CMB tvarkotes veliau, per 10 dienu po baznytines santuokos smile.gif pries baznycia pareiskimo CMB rasyt nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2009 03 15, 21:19)
einat tiesiai i baznycia, o visus popierius CMB tvarkotes veliau, per 10 dienu po baznytines santuokos  smile.gif pries baznycia pareiskimo CMB rasyt nereikia  4u.gif

man irgi aktualus klausimukas blush2.gif

O del liudininku man vis lieka neaiskus atsakymas, nes perskaiciau visa tema, vienur teigia, kad ir formaliai po baznytines santuokos atejus iteisint i CMB, liudininku reikia, o pries tai psl. raso mergina, kad nereikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 15 kovo 2009 - 23:53
QUOTE(daivuta @ 2009 03 15, 21:19)
einat tiesiai i baznycia, o visus popierius CMB tvarkotes veliau, per 10 dienu po baznytines santuokos  smile.gif pries baznycia pareiskimo CMB rasyt nereikia  4u.gif

aciukas 4u.gif bet cia tiksliai zinot? blush2.gif man keista truputi kad nereikia smile.gif tai reik iskart eit i baznycia uzsisakyt data ir viskas? o poto kai susituoki nueit i CMB ir ten tik parasus padet? smile.gif kaip faina,nes as nenoriu to CMB, nes kazkaip nelabai romantiska man eit i CMB susirasyt,o poto antra k baznycioj vel ziedukus mautis is naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 03 16, 11:49)
aciukas  4u.gif  bet cia tiksliai zinot?  blush2.gif  man keista truputi kad nereikia  smile.gif  tai reik iskart eit i baznycia uzsisakyt data ir viskas? o poto kai susituoki nueit i CMB ir ten tik parasus padet?  smile.gif  kaip faina,nes as nenoriu to CMB, nes kazkaip nelabai romantiska man eit i CMB susirasyt,o poto antra k baznycioj vel ziedukus mautis is naujo  smile.gif

Vat butent! drinks_cheers.gif
Mes irgi nutareme tuoktis tik baznycioje, nes tie SR Vilniuje tai doh.gif
Atsakyti
o mus CMB prieme 15 min anksciau, nes priesais mus vargsai jaunavedziai pamirso pasus tai ju nesutuoke..liepe vaziuoti atsivezti doh.gif o man CMB paliko gera ispudi, viskas greitai ir graziai...baznycioje tai nors ir daug panasumo buvo bet 100 kartu baisesne ceremonija pasirode...net apsiverkiau priesaikos zodzius sakydama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainulka1 @ 2009 05 09, 20:44)
o mus CMB prieme 15 min anksciau, nes priesais mus vargsai jaunavedziai pamirso pasus tai ju nesutuoke..liepe vaziuoti atsivezti  doh.gif o man CMB paliko gera ispudi, viskas greitai ir graziai...baznycioje tai nors ir daug panasumo buvo bet 100 kartu baisesne ceremonija pasirode...net apsiverkiau priesaikos zodzius sakydama  4u.gif

Cia baisi ceremonija del to, kad asara isspaudei? mastau.gif blush2.gif
Atsakyti
klausykit..
o jei daryti tik CMB
tai ten tik popierius pasirašai?
ar galima paprašyti kad būtų cermonija miniatiūrinė. su priesaika, klausimu ar sutinka ir pan?
Atsakyti