Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(spyglyte @ 2008 06 08, 11:11)
O iškilo toks klausimas smile.gif Nusprendėme tuoktis tik bažnyčioje, o paskui šią santuoką įtraukti į civilinės metrikacijos apskaitą, tačiau, tuokiamės šeštadienį, na o antradienį išskrendam atostogų 10-čiai dienų. Civilinės metrikacijos skyrius dirba tik antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį, taigi taip gaunasi, kad mūsų santuoka bus anuliuota (nes jos niekaip neišeina įregistruoti per 10 dienų) ir reikės tiesiog ją įregistruoti kaip naują grįžus iš kelionės ir jau kita data blink.gif g.gif Gal kas susidūrėte su tokia pačia problema? Kaip ją išspręsti?

Mums tokia pati situacija. Tai kai buvau CMB susitariau su moteriske, kad ateisim Liepos 1 (antradienis kaip tik) ir parasysim prasyma, o kai grysim is keliones uzregistruosim, nes mums bus rezervuota jau, kadangi per desimt dienu nespejam. nezinau, as labai sauniai su moteriske pakalbejau ir manau susitvarkysim, kad butu ta pacia diena ir baznycioj ir CMB rolleyes.gif
Atsakyti
Ir manes tas pats laukia...isskrendam antradieni...jauciu nespesim nieko.
MB sako tai pries lektuva nuvarysim...bet as bijau kad nespesim...lektuvas gal 13val...o ten dar turbut ne bet kada priima...ir po kazkiek laiko reikia ateit atsiimt...
sugalvoja nesamoniu kazkokiu...
Atsakyti
Na, o mūsų lėktuvas 6h ryte... smile.gif Tai mes antradienį nelabai ką bepasidarysim. Reikia nueiti į CMB ir pasikonsultuoti, manau, kad jau yra buvę tokių atvejų ir jie yra išsprendžiami, na bent tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Klausykit, panos, gal žinosit - pakvietėm MB mamą į vestuves, ji žino, kad tuoksimės tik CMS, tai, sako, yra tokia tradicija, išgeria jaunieji šampę ir sudaužo taures ax.gif Rimtai čia? Ar čia kiekvienas pagal save tas tradicijas susigalvoja? Ir kaip kažin visa ta ceremonija vyksta? Gal kas galėtų išvardint papunkčiui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 06 25, 13:40)
Klausykit, panos, gal žinosit - pakvietėm MB mamą į vestuves, ji žino, kad tuoksimės tik CMS, tai, sako, yra tokia tradicija, išgeria jaunieji šampę ir sudaužo taures ax.gif  Rimtai čia? Ar čia kiekvienas pagal save tas tradicijas susigalvoja?  Ir kaip kažin visa ta ceremonija vyksta? Gal kas galėtų išvardint papunkčiui? 4u.gif

girdejau apie tai, musu draugai dare per sao vestuves.
taciau jie taures dauze ne prie CMS, o pries ieinant i sventimo vieta, kai valge duona su druska ir paskui isgere is tauriu ir juos sudauze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 06 25, 13:40)
Klausykit, panos, gal žinosit - pakvietėm MB mamą į vestuves, ji žino, kad tuoksimės tik CMS, tai, sako, yra tokia tradicija, išgeria jaunieji šampę ir sudaužo taures ax.gif  Rimtai čia? Ar čia kiekvienas pagal save tas tradicijas susigalvoja?  Ir kaip kažin visa ta ceremonija vyksta? Gal kas galėtų išvardint papunkčiui? 4u.gif

Negirdeta tradicija... Nebent ji tai mate kokiam graziam filme smile.gif Bet kokio atveju, tikiuosi, kad tai darysite ne gamtoj (o jei gamtoj, tai po to sukes susirinksite) smile.gif
Atsakyti
Tai kad ne filme, jos draugės dukra tuokėsi su vyru, o ji buvo atėjusi pasveikinti prie CMS. Bet jie rusai. Gal čia rusų tradicija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 06 26, 07:53)
Tai kad ne filme, jos draugės dukra tuokėsi su vyru, o ji buvo atėjusi pasveikinti prie CMS. Bet jie rusai. Gal čia rusų tradicija g.gif

Siaip sako cia is rusu atejes paprostys.
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2008 06 13, 14:21)
Mums tokia pati situacija. Tai kai buvau CMB susitariau su moteriske, kad ateisim Liepos 1 (antradienis kaip tik) ir parasysim prasyma, o kai grysim is keliones uzregistruosim, nes mums bus rezervuota  jau, kadangi per desimt dienu nespejam. nezinau, as labai sauniai su moteriske pakalbejau ir manau susitvarkysim, kad butu ta pacia diena ir baznycioj ir CMB  rolleyes.gif

O gal kuri nors žinot, ar ką nors lemia ta kita data, nei bažnyčioje, užregistruota santuoka? Nes aš galvoju, nu koks man skirtumas, jeigu ta data tik skirsis, svarbu pats faktas smile.gif Nes jeigu reiks galus darytis, kad spėčiau susitvarkyt, ir tik dėl vienodų datų, tai ką aš žinau.....
Atsakyti
Jeigu kam idomu, tai informacija is Vilniaus CMB pirmu lupu - savo fotografa tikrai galima isivesti (snekejau su viena is ten dirbanciu moteru) smile.gif Siandien buvom nuvaziave ten pasniukstineti, matem kelias poras ieinancias-iseinancias, tai fotografa net ileidzia pati pirma, kad jis jau galetu ten pasitikti pora. Sampana iskart po ceremonijos ten siulo gerti, uz tai reiktu sumoketi 29 litus, bet tai tikrai neprivaloma. Dar galima uzsisakyti papildoma muzika (fleita, violoncele ir vargonai), groja kazka klasikinio, keliu kuriniu istraukas, kainuotu 70 litu. Jei neuzsisakai, tai groja tik baisiai juokingi tipo varpai (ieinant) ir vargonu irasas Mendelssohno marsa smile.gif O siaip tai tikrai matem, kad viska ten parodo, kur eiti, kur palaukti, neatrode, kad jaunieji butu baisiai pasimete smile.gif O trunka viskas vienai porai tikrai ne daugiau 10-15 min. (cia tik ceremonija, siaip sake apie pusvalandi ten praleisim). Patariu apsilankyti is anksto, man siandien daug nerimo tas pasizvalgymas nueme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 07 13, 13:21)
O gal kuri nors žinot, ar ką nors lemia ta kita data, nei bažnyčioje, užregistruota santuoka? Nes aš galvoju, nu koks man skirtumas, jeigu ta data tik skirsis, svarbu pats faktas smile.gif Nes jeigu reiks galus darytis, kad spėčiau susitvarkyt, ir tik dėl vienodų datų, tai ką aš žinau.....

Lemia tiek, kad nuo tada, kai tu CMB įtrauki bažnytinę santuoką į apskaitą pradeda galioti teisinės pasekmės (dėl buto pirkimo, pavardė ir pan.) Mes susituokėm 2008-06-21, o įtraukėm į apskaitą 2008-07-17 na mums data, kad ne ta pati nesvarbu, nes mes žinojom, kad taip bus - sekančią dieną po vestuvių išvykom medaus 14-ai dienų. 4u.gif
Atsakyti
Kas zinote, kaik kainuoja Kaune CMB kai uzsisakai, kad grotu styginiu kvartetas? Ten zinau, kad jau vietoje pasakai ar nori ar ne. Tik kazkaip kaina pamirsau...

user posted image
Atsakyti