Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(Fleurette @ 2008 01 28, 10:11)
sagnesa, reikia gimimo liudijimo, asmens dokumento ir pažymos apie deklaruotą gyvenamąją vietą. Aš pažymą turėjau, bet neprašė. O dėl tos datos tai gal pasiskambink, paaiškink, kad norit kuo greičiau ir pasiklausk, kada yra laisva dar. Manau, darbo dienom turėtų būti daug laisvų vietų g.gif
O dėl pavardės, kiek žinau, Lietuvoj arba -ienė, -uvienė, arba -ė yra, kitokių variantų kalbininkai lygtai nepripažįsta 4u.gif

Nereikia jokiu dklaruotos vietos pazymu. Jie dabar kompiuterinej sistemoj pasiziuri patys. O musu tik pasu reikejo. Daugiau nieko neprase smile.gif

Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2008 01 29, 17:34)
Nereikia jokiu dklaruotos vietos pazymu. Jie dabar kompiuterinej sistemoj pasiziuri patys. O musu tik pasu reikejo. Daugiau nieko neprase  smile.gif

tai gal pas jus pasuose irasyta gyvenamoji vieta, o jei nesasi asmens tapatybes korteles, tai ten juk nieko neirasyta, tai ir reikia gyvenamos vietos deklaravimo. Pas mus tai pagal pasusu paziurejo
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 01 29, 16:48)
tai gal pas jus pasuose irasyta gyvenamoji vieta, o jei nesasi asmens tapatybes korteles, tai ten juk nieko neirasyta, tai ir reikia gyvenamos vietos deklaravimo. Pas mus tai pagal pasusu paziurejo

Nesemes tapatybes korteles ir as pries tai buvau skambinusi i CMB ir pasake, kad nereikia jokos deklaravimo pazymos. Gi sakiau, jie pagal pavarde kompiutrineje programoje pasiziuri, kur kas deklaraves gyvenamaja vieta. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintreja: 29 sausio 2008 - 16:51
QUOTE(gintreja @ 2008 01 29, 17:51)
Nesemes tapatybes korteles ir as pries tai buvau skambinusi i CMB ir pasake, kad nereikia jokos deklaravimo pazymos. Gi sakiau, jie pagal pavarde kompiutrineje programoje pasiziuri, kur kas deklaraves gyvenamaja vieta.  4u.gif

user posted image

gal, mum tai niekpo nevede i kompiuteri ir neziurejo niekur, tik paziurejo i mano pasa, ten buvo parasytas mano adresas kur as registruota, nes pas MB nebuvo, ir viskas, net nezinau g.gif . O kokiam jus cia mieste neset?
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 01 29, 19:29)
gal, mum tai niekpo nevede i kompiuteri ir neziurejo niekur, tik paziurejo i mano pasa, ten buvo parasytas mano adresas kur as registruota, nes pas MB nebuvo, ir viskas, net nezinau  g.gif . O kokiam jus cia mieste neset?

Kaune mes nesem smile.gif
Atsakyti
nesem pasus ir gimimo liudijimus
Atsakyti
sveiki 4u.gif
norejau paklausti,gal kas zinote, kad jei esam nunese prasymus, sumokeje ten ir t.t. ar galima atsikelti santuokos data? atsitiko taip, kad siais metais negalim susituokt,ar galetume atsikelt kitiems?
Atsakyti
QUOTE(figurike @ 2008 01 31, 20:46)
sveiki 4u.gif
norejau paklausti,gal kas zinote, kad jei esam nunese prasymus, sumokeje ten ir t.t. ar galima atsikelti santuokos data? atsitiko taip, kad siais metais  negalim susituokt,ar galetume atsikelt kitiems?

mano drauge atsikele. Tai kad manau ir Jus galesit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(figurike @ 2008 01 31, 20:46)
sveiki 4u.gif
norejau paklausti,gal kas zinote, kad jei esam nunese prasymus, sumokeje ten ir t.t. ar galima atsikelti santuokos data? atsitiko taip, kad siais metais  negalim susituokt,ar galetume atsikelt kitiems?

zinoma, kad gali, mes atsikelem, nes reikejo 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
perskaiciau ciabeveik viska labai jau daug sia tema parasyta ir norejau pakalaust aisku del santuokos. viena mergina cia panasiai klause bet man vis dar neaisku. mes su busimu vyru ne vilnieciai kaip supratau susituokti vilniuje nepavyks santuokosrumuose. mes svarstem ir apie tai kad santuoka pirma baznycioj o po to tik to popierelionueit pasiimt.
o tai gal galima vilniuje baznycioj ar cia vel svarbu registracijos vieta?
ir pries kiek laiko reikia ten kreiptis? ar pries men ar galima ir greiciau ten susitvarkyt? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2008 01 28, 10:10)
Sveikos mergaites.. Na klausimas toks smile.gif kokiu dokumentu reikia nesant pareiskimu? Ir dar.. kaip greitai imanoma gauti laika susituokti, na situacija tokia kad reikia kuo greiciau  blush2.gif
Ir kaip ten su tom pavardem, kaip labai smarkiai jas galima sutrumpinti, nes tiek mano tiek vyro pavardes yra labai ilgos.. Ar galima tik vietoj galunes -iene uzsideti -ė ar galima ir dar labiau trumpinti  g.gif

Sveikutes,mano situacija irgi labai panasi-reikia kuo greiciau,antradieni planuojam eiti viska issiaiskinti.O gal jau sagnesa buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 02 10, 01:55)
Sveikutes,mano situacija irgi labai panasi-reikia kuo greiciau,antradieni planuojam eiti viska issiaiskinti.O gal jau sagnesa buvo? ax.gif

Nea nebuvau, mes nusprendem viska atidet iki tada kai jau nebereiks skubet blush2.gif
Tai ir aprimau siuo klausimu ax.gif
Atsakyti