Sveikutės,
Kadangi šiandien nedirba CMB, o nežinojimas mane tuoj pribaigs, tai gal kuri iš jūsų žino.
Sakykite ar tikrai neįmanoma ne vilniečiams susituokti Vilniaus CMB? Nei aš nei mano būsimasis neregistruoti Vilniuje bet jau senokai čia gyvename....
Jaučiu, kad pati rytoj ir atsakysiu į savo klausimą
QUOTE(Jurgeete @ 2008 01 07, 10:38)
Sveikutės,
Kadangi šiandien nedirba CMB, o nežinojimas mane tuoj pribaigs, tai gal kuri iš jūsų žino.
Sakykite ar tikrai neįmanoma ne vilniečiams susituokti Vilniaus CMB? Nei aš nei mano būsimasis neregistruoti Vilniuje bet jau senokai čia gyvename....
Labukas tikrai neįmanoma, nebent vienas iš jūsų gautų būtent Vilniaus gyvenamosios vietos deklaraciją, bet tai sudėtinga ir reikia turėti gerų draugų, kad galėtų leist pas save deklaruoti gyvenamąją vietą.
QUOTE(Auksinė @ 2008 01 07, 15:58)
Labukas tikrai neįmanoma, nebent vienas iš jūsų gautų būtent Vilniaus gyvenamosios vietos deklaraciją, bet tai sudėtinga ir reikia turėti gerų draugų, kad galėtų leist pas save deklaruoti gyvenamąją vietą.
nu blyn kaip negerai
Sveikos merginos,
turiu klausima... ar CMB imanoma prasprukti be gimimo liudijimo? as turiu, bet MB gimimo liudijimas likes uzsienyje. o gal galima ir tiktu kokia kopija is kokios istaigos pasiemus ar koki tai patvirtinima.. nezinau ko joms is to gimimo liudijimo reikia
turiu klausima... ar CMB imanoma prasprukti be gimimo liudijimo? as turiu, bet MB gimimo liudijimas likes uzsienyje. o gal galima ir tiktu kokia kopija is kokios istaigos pasiemus ar koki tai patvirtinima.. nezinau ko joms is to gimimo liudijimo reikia
QUOTE(Fleurette @ 2008 01 07, 16:59)
Nežinau net... Aš tai dariausi gimimo liudijimo dublikatą, nes mama buvo pametusi. O MB vežėsi notariškai tvirtintą kopiją, tai mus praleido be problemų
gal pameni, kiek laiko reikejo laukti? ar iskart padaro ar menesiuka kaip ir pasui kokiam ? (turiu omenyje dublikata)
Aš dėl gimimo liudijimo dublikato į Raseinių CMS siunčiau prašymą registruotu paštu, jame paprašiau jei įmanoma mano prašymą patenkinti kuo skubiau ir apie tai man pranešti e-mailu. Atsakymą gavau gal po 5 dienų Šiaip prieš tai skambinausi į Raseinius, sakė, pgl įstatymą terminas yra 10 dienų, bet jie gauna nedaug prašymų, užtai taip greitai ir apsisuko Kai gavau atsakymą, nuvažiavau į Vilniaus r. CMS (pgl deklaruotą gyv. vietą), sumokėjau berods 6 Lt. ir pasiėmiau dublikatą
(Jei nori, parašyk į až savo emailą, galiu atsiųsti savo prašymo formą )
(Jei nori, parašyk į až savo emailą, galiu atsiųsti savo prašymo formą )
QUOTE(Sejle @ 2008 01 07, 16:24)
Sveikos merginos,
Gal man buvo euforijos metas ir dabar nelabai pamenu, bet kai po bažnytinės santuokos ėjom į CMB, gimimo liudijimo nereikėjo. Nebent gali reikėti - nežinau - jei norit arba tik CMB, arba tą pačią dieną ir CMB, ir bažnyčioj. Bažnyčioj, beje, irgi nereikėjo
QUOTE(Kuitulienė @ 2008 01 08, 18:14)
Gal man buvo euforijos metas ir dabar nelabai pamenu, bet kai po bažnytinės santuokos ėjom į CMB, gimimo liudijimo nereikėjo. Nebent gali reikėti - nežinau - jei norit arba tik CMB, arba tą pačią dieną ir CMB, ir bažnyčioj. Bažnyčioj, beje, irgi nereikėjo
na nezinau kaip kituose miestuose, bet nesant pareiskima Siauliuose mus grazioj formoj isvijo be gimimo liudijimo ir liepe be jo negrizt
QUOTE(Fleurette @ 2008 01 07, 17:59)
Nežinau net... Aš tai dariausi gimimo liudijimo dublikatą, nes mama buvo pametusi. O MB vežėsi notariškai tvirtintą kopiją, tai mus praleido be problemų
Nereikia jokiu gimimo liudijimu
Kai skambinau į Vilniaus CMS, man papunkčiui išvardino kokius dokumentus reikia turėti, tame tarpe ir gimimo liudijimą. Pasakiau, ar galima būtų paprastą kopiją atnešti (nes manąjį mama pametus buvo, turėjom tik paprastą, notariškai nepatvirtintą kopiją), nes pamestas, tai sakė kreiptis į gimimo vietos CMS, pasiimti dublikatą ir su juo atvykti prašymų rašyt. Iš to supratau, kad reikia.