Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

jei nori skubi aforma susituokti,paprasta diena CMB,tai pries kiek laiko reikai nunest pareiskimus?
Atsakyti
QUOTE(lauroskax @ 2007 04 21, 22:33)
jei nori skubi aforma susituokti,paprasta diena CMB,tai pries kiek laiko reikai nunest pareiskimus?

Na,min menesi laiko turi laukti,kol sutuoks.Tokia tvarka blush2.gif Nebent su daktariuke kokia susitartumet ir israsytu pazyma kokia( nestuke.gif lotuliukas.gif )
Manau,kad nesvarbu,kokia savaites diena tuoktis ketinate,menesi laukti reikia vis viena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 21, 22:38)
Na,min menesi laiko turi laukti,kol sutuoks.Tokia tvarka blush2.gif Nebent su daktariuke kokia susitartumet ir israsytu pazyma kokia( nestuke.gif  lotuliukas.gif )
Manau,kad nesvarbu,kokia savaites diena tuoktis ketinate,menesi laukti reikia vis viena ax.gif

ar tikrai? maniau, kad dvi savaites..
Atsakyti
mes tuoksimes tik baznycioje. idomu kaip paskui su tais dokumentais. ar kunigas juos issiuncia, ar reikia patiems eiti. Ir kur tame CMB ko ieskot? gal kas teiravosi ar turi tokios patirties? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2007 04 24, 14:50)
mes tuoksimes tik baznycioje. idomu kaip paskui su tais dokumentais. ar kunigas juos issiuncia, ar reikia patiems eiti.  Ir kur tame CMB ko ieskot? gal kas teiravosi ar turi tokios patirties? ax.gif

Reikia per 10dienų po vestuvių bažnyčioje eit į CMB mirksiukas.gif pradžiai galit paskambint jiems
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 24, 15:40)
Reikia per 10dienų po vestuvių bažnyčioje eit į CMB  mirksiukas.gif pradžiai galit paskambint jiems

o jie dirba pirmadieniais? po vestuviu antradieni 6ryto jau isskrysim dviem savaitems. idomu, kaip ten bus, kai veliau ateisim g.gif bet matyt nieko blogo nebus, kazkas cia aiskino, kad santuokos liudijime tada bus ne baznytines santuokos data, o tada kada ateisim i CMB -tai yra mano atveju dviem savaitem veliau
Atsakyti
Siaip tai man buvo keista, kad nesventines ceremonijas CMB daro tik nustatytomis dienomis - buvau isitikinusi, kad bet kada, net ir sestadieni gali tyliai ramiai susituokti, t.y. tik pasirasyti knygoje, bet to pasirodo negalima... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, merginos!

Buciau labai dekinga jeigu kas galetu man papasakoti kokia situacija yra Vilniaus CMB, 2008-uju metu Rugpjucio menesiui? Mes planuojame susituokti Rugpjucio 22 diena (labai si data patinka blush2.gif ), nesvarbu, ar anksciau ryte, ar po pietu, bet siuo metu esame Ispanijoje ir vaziuosime i Lietuva atostogu tik Gruodzio gale, ir galesime pareiskimus nunesti tik tada, tai ir nezinau, kaip cia bus unsure.gif...

Is anksto dekoju uz pagalba 4u.gif .
Atsakyti
Na gi, merginos, (ir vaikinai lotuliukas.gif )

Nejaugi nei viena(-as) nenesete pareiskimu tuoktis kita vasara paskutiniu metu?

Papasakokite ar dar yra vietu CMB kitu metu Rugpjuciui...

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Vilniaus m. CMS pareiškimus padavėme vakar, ir, kaip sykis, buvome nusižiūrėję 08 22 d. mirksiukas.gif Vietą gavome be problemų, bet ar tą dieną yra daugiau laisvų vietų jau nebesidomėjome smile.gif
Atsakyti
Labai aciu, Fleurette 4u.gif ,

Siek tiek mane nuraminai mirksiukas.gif .

Kai nuvyksime i Lietuvele bandysime nesti pareiskimus ir ziuresime kaip seksis blush2.gif ...

Atsakyti
sweikute . mes nesem pareiskimus spalio pradzioi tuoktis rugpjucio 9 dienai tai pakraupau laikas buvo like tik 9 valanda arba 11 . tai ka jamem 11 , nu ka padarysi nepagalvojom pasiimt bonke ir eit pas vedeja bet ai bus gerai ir 11. vaziuosim iskart i cmb opoto i baznycia o tu nepergyvenk iskart pasiimk kokia brendzio bonke ir saldajniu jai jau sakys kad kokiu vietu nera tai mauk iskart pas vedeja su buteliu ir saldajniais ir atras vieta smile.gif
Atsakyti