Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(Deire @ 2006 08 04, 11:56)
pabandykit pasiskolinti kieno nors, kas tuokesi CMB vestuviu irasa - o ten ir rasit ta teksta. smile.gif

As esu UK, ir neturiu nieko, is ko galeciau irasa pasiskolinti.
Atsakyti
QUOTE(ginvzt @ 2006 08 04, 15:52)
As esu UK, ir neturiu nieko, is ko galeciau irasa pasiskolinti.

oi, nemaciau, kad tu is UK ax.gif Tada nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 07 30, 16:13)
mes ėjome, ir gan šiltai maloniai praėjo ceremonija. na žinoma, bažnyčios nė negalima lyginti, bet mums CMB netrukdė šventei. Na CMB kai eini tą dieną, taigi vis kitaip, iškilmingiau nei vėliau nešti dokumentus, kurie ir įtvirtiną santuoką. Tad jei yra laiko, t.y. nevažiuojama, kur nors toli fotografuotis ar pan., tai manau CMB negadina nei šventės nei nuotaikos..na gal čia koks CMB ir nuo miesto priklauso mirksiukas.gif

nesugadino ir man šventės, bet visiškai bereikalingas ir nereikšmingas tas pasirodymas ten buvo - laiko gaišimas smile.gif jei jie nekeis savo požiūrio, tai visai sunyks tos iškilmingos santuokos rolleyes.gif niekas nepasikeitė per 20 metų doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasakyti, ar galima i cmb vilniuje atsinesti savo sampano, o ne ju gerti? O ar ieina sampanas i tuos 80 litu?
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2006 11 20, 17:13)
Sveikos, gal galit pasakyti, ar galima i cmb vilniuje atsinesti savo sampano, o ne ju gerti? O ar ieina sampanas i tuos 80 litu?

Neieina. Kainuoja papildomus 19 lt, papildoma muzika (orkestrelis kazkoks) - apie 40lt, o viena nuotrauka- 14 lt (ziurejau, baisios, ir fotkina ne pacios ceremonijos metu). Cia bent jau Vilniuje taip.

O tesiant tema apie CMB, tai siandien buvau ten ir mano tikejimas, kad negali buti taip blogai, pasitvirtino thumbup.gif buvau prisklausius, kad ten daug nemaloniu tetu sedi, o nieko panasaus nemaciau. beje, viska nesiau pati viena, ir vistiek prieme. aisku, zinojau, ka ir kaip daryti reikia, kad butu legalizuoti dokumentai etc. ir labai maloniai prieme, paskyre data po menesio, palinkejo sekmes ir dar papokstaut spejo lotuliukas.gif taigi jokiu nemaloniu ispudziu kolkas nera g.gif bet nutiko ir vienas ziauriai lewas dalykas- kazkur pameciau pinigus vokelyje, kuriuos "jeigu ka" buvau pasiruosus ir isidejus i kisene doh.gif ir kur buvo mano protas juos igrusti i uzpakaline dzinsu kisene... nekenciu saves verysad.gif
Atsakyti
Paaiškinkit man kas nors, ką reik daryt su pasais? g.gif Ten kai pavardė keičias, tai prieš tai pakeist ar po to doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 29, 03:53)
Paaiškinkit man kas nors, ką reik daryt su pasais?  g.gif  Ten kai pavardė keičias, tai prieš tai pakeist ar po to  doh.gif  biggrin.gif

Išteki, gauni naują pavardę, o jau tada neši dokumentus naujam pasui, banko kortelei, berods teisėm ir sodros pažymėjimui smile.gif
Atsakyti
Mes pirmiau tuokėmės bažnyčioje, -viskas gražu, iškilminga, o po valandos buvome CM, tai kažkoks siaubas, teko laukti apie 1,5 val, mat kažkas vėlavo ar dar kas buvo, nuotaika nukrito, nebuvo ką ten veikti visą tą laiką, svečiai buvo nepatenkinti, ir aš juos pilnai suprantu, o kiai jau įėjome salę, tai viskas buvo atlikta per 10 min, mat ir kiti jaunieji jau gerokai laukė, jokios romantikos, grožio ar pan., antrą kartą tikrai neičiau, geriau po keliųdienų neiškilmingai nueit.Visiškai pakaktų bažnytinių apeigų.
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2006 11 20, 16:13)
Sveikos, gal galit pasakyti, ar galima i cmb vilniuje atsinesti savo sampano, o ne ju gerti?

Šitas klausimas mane irgi jau domina.
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Noreciau suzinoti laika darbo Kauno CMB.NUo keliu iki keliu dirba.Ir koks mokestis reikalingas,nesant dokumentus.Dekoju is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 02 04, 12:03)
Laba diena smile.gif
Noreciau suzinoti laika darbo Kauno CMB.NUo keliu iki keliu dirba.Ir koks mokestis reikalingas,nesant dokumentus.Dekoju is anksto mirksiukas.gif

Kaune dokumentus priima tik antradieniais - ketvirtadieniais ir ganetinai patrumpintu darbo laiku, siaip galima ten pasiskambinti ir pasiklausti, net pasako, ar tuo metu yra laisvu vietu. Iskilminga santuoka kainuoja 80 litu, plius is karto perspejo tureti pinigeliu, jeigu norim gyvu muzikantu smile.gif susimoki ten netoli pasto skyriukyje ir is karto atgal parnesi. Tiesa, nepamirskit gimimo liudijimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2007 02 05, 14:19)
Kaune dokumentus priima tik antradieniais - ketvirtadieniais ir ganetinai patrumpintu darbo laiku, siaip galima ten pasiskambinti ir pasiklausti, net pasako, ar tuo metu yra laisvu vietu. Iskilminga santuoka kainuoja 80 litu, plius is karto perspejo tureti pinigeliu, jeigu norim gyvu muzikantu smile.gif susimoki ten netoli pasto skyriukyje ir is karto atgal parnesi. Tiesa, nepamirskit gimimo liudijimu smile.gif

Aciu labai uz atsakyma...O gal galite pasakyti koks tas trumpas laikas? smile.gif
Atsakyti