o sakykit, santuokos liudijima is kart duoda? nereikia vazinet? nes mes tuoksimes visai kita mieste, tai nesinoretu po to vel vaziuot ir pan...
QUOTE(Salomeja @ 2006 07 11, 15:38)
o sakykit, santuokos liudijima is kart duoda? nereikia vazinet? nes mes tuoksimes visai kita mieste, tai nesinoretu po to vel vaziuot ir pan...
Atiduoda is karto
QUOTE(Salomeja @ 2006 07 11, 15:38)
mano drauge irgi tuokesi kitame mieste, o santuokos liudijima gavo is karto
Merginos, o ar Vilniuje uz tuos 80lt groja Mendelsono marsa per ceremonija?
Kaip manot ar leistu ten kelias minutes pagriezti smuikininkui ta marsa?
QUOTE(mazute@ @ 2006 07 13, 19:39)
aha, idomu ir man pasidare
MAN ATRODO GROJA.
QUOTE(mazute@ @ 2006 07 13, 19:39)
Taip groja, kai ženyjaus sumokėjom 80Lt tai pagrojo ir moteriškė išsišiepus su savo tradicine kalba buvo ir šampaniuko kažkoks pachmielingas matos paliuobentis dėdė atnešė po pilną taurę. Mes paragavom ir padėjom (nu negi visi žiūrės, o mes gersim ir dar tiek daug). Tai mes žvengėm po to, kad tas padavėjas pachmielnas nors turės ką dabaigt
Šiaip labai man (ir ne tik man) juokinga buvo ta ceremonija viskas kaip sovietiniais laikais.....
Tiesa, dar be tų 80Lt iš svotų irgi nulupa gal 60Lt vestuvių dieną sako muzikai ar dar kam ten jau neatsimenu......
QUOTE(sonatos @ 2006 07 14, 11:09)
MAN ATRODO GROJA.
Kaune tai tikrai negroja. Groja tik salėje įrašas, o už papildoma mokestį groja ir orkestras įeinant ir išeinant
Papildyta:
QUOTE(melana @ 2006 07 14, 11:18)
Taip groja, kai ženyjaus sumokėjom 80Lt tai pagrojo ir moteriškė išsišiepus su savo tradicine kalba buvo ir šampaniuko kažkoks pachmielingas matos paliuobentis dėdė atnešė po pilną taurę. Mes paragavom ir padėjom (nu negi visi žiūrės, o mes gersim ir dar tiek daug). Tai mes žvengėm po to, kad tas padavėjas pachmielnas nors turės ką dabaigt
Šiaip labai man (ir ne tik man) juokinga buvo ta ceremonija viskas kaip sovietiniais laikais.....
Tiesa, dar be tų 80Lt iš svotų irgi nulupa gal 60Lt vestuvių dieną sako muzikai ar dar kam ten jau neatsimenu......
na tai iš piršlių ir paima už orkestrą
QUOTE(Laumėnė @ 2006 07 14, 10:45)
Kaune tai tikrai negroja. Groja tik salėje įrašas, o už papildoma mokestį groja ir orkestras įeinant ir išeinant
Papildyta:
Papildyta:
O 80Lt už šampaną, kuris kainuoja parduotuvėj 8Lt ? Ir už kalbą moteriškės
Nu iš vestuvių visi uždirba gerai
QUOTE(melana @ 2006 07 14, 11:51)
O 80Lt už šampaną, kuris kainuoja parduotuvėj 8Lt ? Ir už kalbą moteriškės
ir tikrai ne už šampaną tas 80lt. Tuos pinigus mokate už iškilmingą sceremoniją, o už paprastą mokėtumėt 20lt. Kaip dėl šampano tai nežinau ar įeina į tą 80lt, bet orkestras tikrai ne, nes pati asmeniškai klausiau
QUOTE(Saulutia @ 2006 07 14, 21:20)
mano ziniomis po to, nes kai nueini i CMB tau duoda uzpildyti prasyma ir tada iteikia kviteli su kuriuo eini i banka ir apmoki.taciau po to vel turi gryzti atgal i CMB.(nezinau ar mano atsakymas istiesu teisingas, taciau jis is merginu, kurios jau nunese pareiksimus pasakojimu)