Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 24, 22:18)
man tai ir ten ir ten noretusi o del ko tai net nezinau  g.gif  paciai idomu pasidare  biggrin.gif
o del deklaracijos tai uztenka to stampo pase? ax.gif

Ir mes ilgai galvojom dėl to, bet galiausia nusprendėm ir ten ir ten.
Jei pasa dar senas tai užtenka, o jei kortelė tada reikia ir pažymos.
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 06 25, 13:29)
Ir mes ilgai galvojom dėl to, bet galiausia nusprendėm ir ten ir ten.
Jei pasa dar senas tai užtenka, o jei kortelė tada reikia ir pažymos.

Na pas mano vyra pasas su irasu, bet jos net neziurejo.Is kart klause ar turim pazyma ax.gif Geriausia butu pasiskambinti ir paklausti, tai butu garantija kad nereiks dar karta vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2006 06 25, 21:10)
Na pas mano vyra pasas su irasu, bet jos net neziurejo.Is kart klause ar turim pazyma ax.gif Geriausia butu pasiskambinti ir paklausti, tai butu garantija kad nereiks dar karta vaziuot.

na žinoma geriausia darbuotojų pasiklausti, bet kai mes pareiškimus nešėm tai nereikėjo jokių deklaracijos blankų. pasižiūrėjo į pasuose anspaudą ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2006 06 25, 20:10)

tai matyt taip ir reiks padaryti, pasiskambinsiu ir viskas aisku bus smile.gif
Atsakyti
Ar likus nedaug laiko iki santuokos skambinot į CMB paklausti ar viskas ok? labai bijau kazkaip siurprizo tokio...
Šiaip kvietimą tuoktis gavome,tik kai rašėm prašymą neturėjom gimimo liudijimų-turėjom juos per mėnesį pristatyti, kad pasižiūrėtų. Aš paskambinau ir paklausiau at bus gerai jei atfaksuosiu kopiją- sakė gerai. nufaksavau. o dabar jau nedaug laiko liko ir nerimauju. kažkaip nesinori man laukti kol ta kauno diena išeis su besituokiančių sąrašu... būtų jau vėlokai stresuoti tada...
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIAN: 10 liepos 2006 - 17:37
QUOTE(LIAN @ 2006 07 10, 18:32)
Ar likus nedaug laiko iki santuokos skambinot į CMB paklausti ar viskas ok? labai bijau kazkaip siurprizo tokio...
Šiaip kvietimą tuoktis gavome,tik kai rašėm prašymą neturėjom gimimo liudijimų-turėjom juos per mėnesį pristatyti, kad pasižiūrėtų. Aš paskambinau ir paklausiau at bus gerai jei atfaksuosiu kopiją- sakė gerai. nufaksavau. o dabar jau nedaug laiko liko ir nerimauju. kažkaip nesinori man laukti kol ta kauno diena išeis su besituokiančių sąrašu... būtų jau vėlokai stresuoti tada...
g.gif

As tai neskambinau schmoll.gif Ten gi palieki savo telefona, tai jei kokie neaiskumai manau paskambintu g.gif Nors gal tau paciai butu ramiau jeigu uzeitum kada pro sali eidama, isitikintum kad viskas tvarkoje ir be streso lauktum didziosios dienos.
Atsakyti
o gal kas paaiskintu kaip viskas vyksta kauno CMB, nu atvaziuoji ir kas toliau, kur eiti, ka sakyti ir t.t
Atsakyti
na kad ten viskas labai paprasta mirksiukas.gif įeinate per paradinį iėjimą, ten jus su piršliais pasikvies į kambariuką, po to hole lauksit kol ateis viena iš darbuotojų, paminės jūsų pavardes, tada išsirikiuosit ir paskui ją lipsite į antrą aukštą. Ten jus pasveikins, apsimainysitt žiedais, pasirašysit ir išeisit pro išėjimą mirksiukas.gif
Atsakyti
o kai ieini per ta paraini iejimo, ten laukia kazkokia moterele, kad ji pasikviecia i vidu?
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 07 11, 11:41)
o kai ieini per ta paraini iejimo, ten laukia kazkokia moterele, kad ji pasikviecia i vidu?

taip, laukia arba truputėli palauksit ir ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
a , tai tada nera ko pergyventi, nes sestadieni buvau grpiokespasveikinti, tai maniskis ir sako o tu zinai kaip ten reikia viska daryti. sakau ne? tai ir galvoju kaip cia viskas bus. tai iseina nera ko nervuotis, ateis moterike ir viska parodys. o ka tame kambareli su liudininkais daro? tai reikia pasus visiems 4 tureti?
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 07 11, 13:35)
a , tai tada nera ko pergyventi, nes sestadieni buvau grpiokespasveikinti, tai maniskis ir sako o tu zinai kaip ten reikia viska daryti. sakau ne? tai ir galvoju kaip cia viskas bus. tai iseina nera ko nervuotis, ateis moterike ir viska parodys. o ka tame kambareli su liudininkais daro? tai reikia pasus visiems 4 tureti?

būtinai pasai reikalingi, nepamirškite, nes kitaip nesutuoks. O tam kambariuky kiek žinau dar kartą klausia jei nemokėjote uz orkestruką ar tikrai nenorit, kartais taip gudriai padaro, piršliams be jūsų pasako kad esat neuzsisake, o tada iš piršlių už orkestra paima. ten lygtais ir tą diska reikia atiduoti (jei pasiėmet rotušes fotografa), bet dėl šito tiksliai nežinau ax.gif Na nepergyvenk, ten kaip konvejeris, viską darai ką sako ir galiausia išgirsti: .....Skelbiu Jus vyru ir žmona mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 11 liepos 2006 - 12:27