Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(Deire @ 2006 06 23, 15:58)
tikslios situacijos nezinau, bet nemanau, kad viskas jau bus uzimta. Tiesiog patiems bus ramiau: nes kuo anksciau nueisit, tuo didesnis bus laiko ir datos pasirinkimas. O ir Rotuses darbuotojos visai nenustemba, kad taip anksti ateina smile.gif

na ir man atrodo kad reikia jau nesti pareiskimus, bet ten ne visom dienom dirba ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 23, 16:02)
na ir man atrodo kad reikia jau nesti pareiskimus, bet ten ne visom dienom dirba ane? ax.gif

kiek atsimenu, tai lygtais antradieniais-treciadieniais. dar reikes susimoketi 80Lt uz si malonuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2006 06 23, 16:04)
kiek atsimenu, tai lygtais antradieniais-treciadieniais. dar reikes susimoketi 80Lt uz si malonuma smile.gif

oho nieko sau lotuliukas.gif ir uz ka ten moketi, uz muzikele? lotuliukas.gif o kokiom valandom dirba, nes as tomis dienomis dirbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 23, 17:10)
oho nieko sau  lotuliukas.gif  ir uz ka ten moketi, uz muzikele? lotuliukas.gif o kokiom valandom dirba, nes as tomis dienomis dirbu  doh.gif

Civilinės metrikacijos biuras interesantus priima:
II - V nuo 8.30 iki 12.00 ir nuo 13.00 iki 16.30
VI - nuo 9.00 iki 13.00

tik nežiūrėk į 5 ir 6-ienį, bes ten jau vestuvininkus priima.
O moki už tai kad įregistruoja santuoka iškilmingai. Muzika groja viduje, paleistas įrašas. O jei nori kad dar pagrotų įeinant ir išeinant orkesrukas tai dar papildomai sumoki 40lt, bet jau ten vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 23 birželio 2006 - 15:19
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 23, 16:10)
oho nieko sau  lotuliukas.gif  ir uz ka ten moketi, uz muzikele? lotuliukas.gif o kokiom valandom dirba, nes as tomis dienomis dirbu  doh.gif

jei noresi muzikeles - mokesite atskirai. Cia kaina tik uz pacia iskilminga ceremonija. Jeigu norite vestuviu penktadieni arba sestadieni: kaina 80Lt., jeigu ketvirtadieni: 20Lt.

Radau internete, kad rotuse dirba 8.30-12.00 ir 13.00-16.00 val. Dirbantiems labai nepatogu, bet i tai niekas neatsizvelgia
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 06 23, 16:18)
Civilinės metrikacijos biuras interesantus priima:
II - V nuo 8.30 iki 12.00 ir nuo 13.00 iki 16.30
VI - nuo 9.00 iki 13.00

tik nežiūrėk į 5 ir 6-ienį, bes ten jau vestuvininkus priima.
O moki už tai kad įregistruoja santuoka iškilmingai. Muzika groja viduje, paleistas įrašas. O jei nori kad  dar pagrotų įeinant ir išeinant orkesrukas tai dar papildomai sumoki 40lt, bet jau ten vietoje.

aciu uz informacija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Deire @ 2006 06 23, 16:22)
jei noresi muzikeles - mokesite atskirai. Cia kaina tik uz pacia iskilminga ceremonija. Jeigu norite vestuviu penktadieni arba sestadieni: kaina 80Lt., jeigu ketvirtadieni: 20Lt.

Radau internete, kad rotuse dirba 8.30-12.00 ir 13.00-16.00 val. Dirbantiems labai nepatogu, bet i tai niekas neatsizvelgia

eina sau, o tai jei dirb reikia tai nebus kaip nesti doh.gif ojojoj reikes kazka galvoti biggrin.gif tiesa, o ten ka reikia nestis ir ka sakyti nuejus, ir kiek ten laiko uztrunka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 23, 17:30)
aciu uz informacija  mirksiukas.gif
Papildyta:

eina sau, o tai jei dirb reikia tai nebus kaip nesti  doh.gif  ojojoj reikes kazka galvoti  biggrin.gif  tiesa, o ten ka reikia nestis ir ka sakyti nuejus, ir kiek ten laiko uztrunka? blush2.gif

Reikia nestis pasus ir gimimo liudijimus. Vietoje duoda užpildyt blanka, bet prieš tai duos kvita su kuriuo turesit apsimoket paste. O ateję ir sakykit kad norit tuoktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 06 23, 17:27)
Reikia nestis pasus ir gimimo liudijimus. Vietoje duoda užpildyt blanka, bet prieš tai duos kvita su kuriuo turesit apsimoket paste. O ateję ir sakykit kad norit tuoktis  mirksiukas.gif

o butinai ta pacia diena nueit sumoket ir grizt atgal reikia? g.gif o kiek ten laiko uztrunka viskas kol data issirenki?
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 23, 18:30)
o butinai ta pacia diena nueit sumoket ir grizt atgal reikia? g.gif  o kiek ten laiko uztrunka viskas kol data issirenki?

Ten visai netoli tas pastas, peskom mes ejom. Jau su visais pildymais, sumokejimais mes uztrukom neilgiau kaip 30 min
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 23, 15:28)
Merginos, o pries kiek laiko reikia nesti pareiskimus, jei norim gera valanda ir data gaut? g.gif

Kiek zinau tai siais metais jau visos geros datos isgraibstytos.Drasiai galit nesti kitiem metam ir negalvok kad busit pirmi, jau galit ir negaut norimos datos.

QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 23, 16:30)
tiesa, o ten ka reikia nestis ir ka sakyti nuejus, ir kiek ten laiko uztrunka? blush2.gif

Reikia pasu, gimimo liudijimu ir butinai kurio nors vieno gyvenamosios vietos deklaracijos.(Turi butinai but registruotas Kaune).Uztrunka neilgai jei zmoniu nedaug.Po pietu jau ten dazniausiai sausakimsa.
O kodel jus nenorit tik baznycioj? g.gif Man rotusej tai konvejeris ir kainuoja be proto daug.Jau geriau kokioj jaukioj baznytelej mirksiukas.gif Cia mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditax: 23 birželio 2006 - 18:21
QUOTE(xeditax @ 2006 06 23, 19:19)
Kiek zinau tai siais metais jau visos geros datos isgraibstytos.Drasiai galit nesti kitiem metam ir negalvok kad busit pirmi, jau galit ir negaut norimos datos.
Reikia pasu, gimimo liudijimu ir butinai kurio nors vieno gyvenamosios vietos deklaracijos.(Turi butinai but registruotas Kaune).Uztrunka neilgai jei zmoniu nedaug.Po pietu jau ten dazniausiai sausakimsa.
O kodel jus nenorit tik baznycioj? g.gif Man rotusej tai konvejeris ir kainuoja be proto daug.Jau geriau kokioj jaukioj baznytelej mirksiukas.gif Cia mano nuomone.

man tai ir ten ir ten noretusi o del ko tai net nezinau g.gif paciai idomu pasidare biggrin.gif
o del deklaracijos tai uztenka to stampo pase? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 24, 21:18)
man tai ir ten ir ten noretusi o del ko tai net nezinau  g.gif  paciai idomu pasidare  biggrin.gif
o del deklaracijos tai uztenka to stampo pase? ax.gif

Bijau sumeluoti, bet man atrodo kad tie stampai jau neteko galios blush2.gif Jei kitoj vietoj registruojies tai jokio stampo i pasa jau nededa, o isduoda pazyma.Ja issiimt nera sudetinga.Reikia kreiptis i savo rajono pasu poskyri, atsinesti kvita is Hanzos su 2 Lt. mokesciu.Ten vietoj parasai prasyma ir sekancia diena atsiimi pazyma.Kartais reikalauja namu knygos, su irasu kad tu tikrai ten registruotas.Bet mano duomenys jau buvo kompe pas juos tai nieko nereikejo.Del viso pikto gali pasiskambinti i CMB ir paklausti, gal nereiks taip vargti mirksiukas.gif
Atsakyti