Ir ko čia slapstytis?
Mano viena pažįstama irgi slapstėsi, kažką bandė pavaidint,
o kai prie zakso niekas neatėjo pasveikint, tai nagus ilgai graužėsi
QUOTE(mickute7 @ 2006 04 16, 21:56)
Ir ko čia slapstytis?
Gal kartais būna priežasčių, juk kiekvienam savo
Mano viena pažįstama irgi nepanoro skelbtis laikraštyje, bet visi artimi žmonės žinojo ir laiką, ir datą, taigi sveikintojų prie CMB netrūko.
Manau, dažnai prašymas neskelbti spaudoje susijęs ne tiek su 'slapstymusi nuo visų', kiek su slapstymusi nuo kai kurių konkrečių žmonių.
Merginos, as cia skaitau skaitau ir man vis dar neaisku
Jei renkiesi neiskilminga ceremonija, tai reikia ir liudininkus atsivesti (cia jei eini pasirasyti darbo diena)?
Beja, o jei nenori eiti i CMB vestuviu diena, tai pareiskimu nereikia nesti, ar kaip? uztenka ateiti po vestuviu baznycioje ir paduoti dokumentus, ar tai reikia kada nors anksciau padaryti? Paaikinkit man neismanelei
Jei renkiesi neiskilminga ceremonija, tai reikia ir liudininkus atsivesti (cia jei eini pasirasyti darbo diena)?
Beja, o jei nenori eiti i CMB vestuviu diena, tai pareiskimu nereikia nesti, ar kaip? uztenka ateiti po vestuviu baznycioje ir paduoti dokumentus, ar tai reikia kada nors anksciau padaryti? Paaikinkit man neismanelei
QUOTE(airv @ 2006 04 17, 01:13)
jei einate susirašyti paprastą dieną, reikalini liūdininkai...
O jei nori iškilmingai, tai pirmiausia nunešate pareiškimus, tada pasirenkate vestuvių datą ir jus užrašo. Kitaip jūsų niekas CMB nesutuoks
QUOTE(airv @ 2006 04 17, 00:13)
Liudininkai visais atvejais reikalingi - tiek iškilmingai, tiek neiškilmingai CMB, tiek bažnyčioje tuokiantis.
Bent jau Kaune neiškilmingos ceremonijos CMB būna ketvirtadieniais, o penktadieniais, kad ir darbo diena, tik iškilmingos vyksta.
Va čia radau CMB taisykles:
http://www.vilniaus-...doc/metrik1.htm
Taigi jei vestuvių dieną eisite į bažnyčią, o į CMB tik užregistruoti, tai po vestuvių į CMB nueisite su pasais (arba ATK, tokiu atveju reikės gyvenamosios vietos deklaracijos), bažnytinės santuokos liudijimu, gimimo liudijimais, sumokėsite 15 Lt už registravimą, ir viskas.
mergytes gal kuri zintk ar taip galima jei mes sia vasara nueisim i cmb tik susirasyti paprasta diena, o i baznycia eitumem tuoktis kita vasara
QUOTE(neide @ 2006 05 14, 03:29)
mergytes gal kuri zintk ar taip galima jei mes sia vasara nueisim i cmb tik susirasyti paprasta diena, o i baznycia eitumem tuoktis kita vasara
galima, kad ir po 10 metų
mergaites gal galit paaiskinti neismanelei mes norime tik susirasyti kaip ir Neide, o i baznycia po keliu menesiuku nueit.Ar reikia nesti pareiskimus ir po kiek laiko greiciausiai bus iregistruota santuoka.Ar galima susirasyti pvz. ta pacia diena nuejus ar reikia kazkiek laiko palaukti?Labai aciu uz atsakyma
Kiek žinau.. tai minimum vienas mienuo turi praeiti nuo pareiškimų pateikimo.. nebent jei tu būtum nėščia.. ir dėl to norėtumėt kuo greičiau, tai tada kažkaip daro išimtis.. o šiaip tą pačią dieną, ar savaitę jūsų bene niekas nesutuoks..
Jiems gi reikia laiko pracheckinti viską.. plius tas laiko tarpas yra skirtas tam, kad galbūt yra priežasčių, dėl ko jūs negalite sudaryti santuokos.. taigi per tą laiką visi tokie neaiškumai turėtų būti išaiškinti ir jei įmanoma - panaikinti..
Jiems gi reikia laiko pracheckinti viską.. plius tas laiko tarpas yra skirtas tam, kad galbūt yra priežasčių, dėl ko jūs negalite sudaryti santuokos.. taigi per tą laiką visi tokie neaiškumai turėtų būti išaiškinti ir jei įmanoma - panaikinti..
ar galit nors viena papasakot kas vyksta per ta santuoka? mes tuoksimes silutes cmb. bet man pvz idomu kaip viskas prasideda. ar kartu einam prie to stalo(ar ko ten) ? ka sako, kada ziedais keiciames, kas juos turi turet?, ar dar kas buna. nes mano patirtis tai tik holivudines santuokos matytos per tv