Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie CMB

QUOTE(Devita @ 2006 03 31, 10:32)
Na mums sesios nuotraukos po 4 Lt kainuos.

O jūs iš anksto užsisakėte?
Nes mano draugė tuokėsi praeitą vasarą, tą pačią dieną piršlius CMB darbuotojai įkalbėjo, tai už 8 nuotraukas berods 112 Lt mokėjo, gaunasi po 14 Lt už nuotrauką doh.gif
Atsakyti
g.gif vadinasi mus apgavo... vieną nuotrauką spec užsisakėm kad tik fotografas ir mūsų įeitu doh.gif ir už ją sumokėjom 6lt.
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2006 03 31, 11:57)
O jūs iš anksto užsisakėte?

Uzsisakem kai nesem pareiskimus (rugseji) smile.gif Uz du kadrus po tris nuotraukas sumokejom 24 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 03 31, 12:11)
Uzsisakem kai nesem pareiskimus (rugseji) smile.gif  Uz du kadrus po tris nuotraukas sumokejom 24 Lt.

Ir mes už tokį patį skaičių kadrų ir nuotraukų tiek pat mokėjome drinks_cheers.gif o užsisakėme taip pat kai pildėm pareiškimus vasario mėnesį smile.gif
Atsakyti
pirma karta girdziu tokius dalykus... blink.gif kai nesem pareiskimus, niekas nieko mums nesiule ir nieko neuzsakinejom...o tai dar gali buti, kad del to musu fotografo gali neileisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2006 03 31, 14:47)
o tai dar gali buti, kad del to musu fotografo gali neileisti?  g.gif

Tuo labai abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2006 03 31, 14:47)
pirma karta girdziu tokius dalykus... blink.gif kai nesem pareiskimus, niekas nieko mums nesiule ir nieko neuzsakinejom...o tai dar gali buti, kad del to musu fotografo gali neileisti?  g.gif

Na, iš tikrųjų tai dar pasiūlys Jums ir savo paslaugas CMB biggrin.gif Man tai jie dar likus mėnesiui iki vestuvių skambino, klausė, gal kartais fotografo sau nerandame, tai savo norėjo pasiūlyti.... O šiaip tai, jeigu ir neužsisakysite jų fotografų, kad vidury pafotkintų, tai savo fotografą galėsite įsivesti. Tiksliau, čia gal dar ir nuo pačio fotografo priklauso - jei jis naglesnis, tai niekas neuždraus jam įeiti. Bet žinau ir tokių atvėjų, kam neleido fotografuotis viduj, t.y. fotografo neįleido.... Na, čia seniau keliems pažystamiems taip buvo. Gal čia kaip loterija. Nes tie "Veberio" fotografai (kalba eina apie Kauną) iš to gi ir gyvena, kad vis įperša savo paslaugas... O kai keli atvėjai buvo, kai neįleido kito fotografo, tai žmonės numoja ranka, užsisako papildomai nuotraukas.... Negi dabar gadinsies sau nervus vestuvių dieną? Neisi koliotis gi (ir taip ne tas galvoj).

O šiaip man, kaip nekeista, labai pravertė būtent "Veberio" fotografo nuotraukos. Nes mano fotografas tai irgi tikrai ne pirmą ir ne antrą kartą Rotušėje fotografavo, bet, kai aš pasirašinėjau, kažkodėl nuotrauką šiek tiek apsišvietė. Kad net spalvotos jos neturiu - ten man už nugaros toks kaip baltas blynas gavosi. Pats fotografas stebėjosi, kaip čia taip atsitiko, dar tokių bajerių nematė. Tai turime, nors ir truputį kitos kokybės, "Veberio" darytas nuotraukas, kurios ir papildo mūsų albumą.
Atsakyti
ana vasara fotkino dellos vestuves, net nebuvo problemu kad neleistu fotografo...pirma kart apie tai isgirdau..
mus fotkins tas pats..tai reikia zino kad galima ieiti ir ieis...

nu o to mendelsono valso tai tikrai noris, kad ir kelioms minutems, iskilmingiau!
Atsakyti
noriu paklausti smile.gif blush2.gif
ar kai paduodi pareiskimus CMB ir jau gauni data laika ir pan., ar reikia pvz. pasiskambint dar iki vestuviu i CMB pasiklaust , ar tikrai viskas ciki, ar nieks nesikeicia..
nes padavem gerokai anksciau, tai dabar taip durnai pagalvojau, gal reikia pasiteiraut, kad paskui nuejus nebutu , kad pvz. ko nors truksta ar pan.smile.gif doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrushka @ 2006 04 11, 14:56)
noriu paklausti smile.gif blush2.gif
ar kai paduodi pareiskimus CMB ir jau gauni data laika ir pan., ar reikia pvz. pasiskambint dar iki vestuviu i CMB pasiklaust , ar tikrai viskas ciki, ar nieks nesikeicia..
nes padavem gerokai anksciau, tai dabar taip durnai pagalvojau, gal reikia pasiteiraut, kad paskui nuejus nebutu , kad pvz. ko nors truksta ar pan.smile.gif doh.gif

na jei jokių dokumentų daugiau neliepė pristatyt... vadinasi ir nereikia skambint ar eit dar karteli. Va pvz. man tai kai nešėm pareiškimus pasas galijo, o jau kai bus vestuvės negalios, tad kai pasidarysiu kita reiks nunešt, kad naujus duomenis įsirašytų ax.gif
Atsakyti
nu lyg ir nieko nebeprase, uzsirase data ir valanda i savo kazkokia knyga ir tiek:)visu dokumentu uzteko ir visi galiojo. galu gale juk irasom ten ir savo telefonus, tai manau jei kas juk pasuktu...
tikiuosi kai atvyksim nesakys jog eikit sau:)
Atsakyti