Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2013 07 03, 17:14)
oi kaip aciu visoms atsiliepusioms - Vandenis, Seklytele, ukrainieciai, kas daaar kur skaniai valget? 4u.gif Pritariu del Cili. Juokingi jie sus savo pusryciu meniu iki 11 val. kai dirba nuo 10...ir viskuo kitu.

klausykit o tai "cili' ir picos prastos jau, kadangi buvau ten pries 4 metus, tai kaip suprantu picos nepanasios i picas?
Atsakyti
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2013 07 03, 00:00)
Gal parekomenduosite kur skaniai ir ne uz kosminius pinigus pavalgyti Palangoje? Cili labai nusivylem g.gif

Musu megstamiausia vieta jau keleta metu- Kerpe Vytauto g., viesbucio 1 aukste, tikrai labai-labai skanu, na kainos ne mazos, bet ir ne kosmines 4u.gif
Atsakyti
nagi mergickos ,dalinames patirtimi kur uz kiek ir ka lotuliukas.gif ,as noriu lekti porai dienu i Palangele ,nes daugiau neiseina dirbu verysad.gif ,o 2 dienom nieks nenori isnuomuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2013 07 04, 13:32)
nagi mergickos ,dalinames patirtimi kur uz kiek ir ka lotuliukas.gif ,as noriu lekti porai dienu i Palangele ,nes daugiau neiseina dirbu verysad.gif ,o 2 dienom nieks nenori isnuomuoti  verysad.gif

man tas pats, o dar ir negaliu susiplanuoti kokiom dienom laisva būsiu, nes dirbu lanksčiu grafiku, tai ir iš anksto užsirezervuoti vietų negalim dėl tokio mano darbo, tenka apsistoti poilsio namuose, kurių palangoje netrūksta, bet suprantama ten jau ir kainytė didesnė.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele82 @ 2013 07 04, 15:06)
man tas pats, o dar ir negaliu susiplanuoti kokiom dienom laisva būsiu, nes dirbu lanksčiu grafiku, tai ir iš anksto užsirezervuoti vietų negalim dėl tokio mano darbo, tenka apsistoti poilsio namuose, kurių palangoje netrūksta, bet suprantama ten jau ir kainytė didesnė.

drinks_cheers.gif ,bet man kaina tai labai aktuolu nesinori permoketi uz nieka doh.gif ,kai kur praso nereliai uz kambari 250lt doh.gif as tiek neuzdirbu ir negaliu islaidauti mirksiukas.gif
planuoju gal kitam savaitgaliui g.gif ,nes labai jau sunku suderiti ,orai ,darbas butas ,nu zodziu sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2013 07 04, 16:19)
drinks_cheers.gif ,bet man kaina tai labai aktuolu nesinori permoketi uz nieka doh.gif ,kai kur praso nereliai uz kambari 250lt  doh.gif as tiek neuzdirbu ir negaliu islaidauti mirksiukas.gif
planuoju gal kitam savaitgaliui g.gif ,nes labai jau sunku suderiti ,orai ,darbas butas ,nu zodziu sakes doh.gif

250 lt tai ir man jau čia per skaudžiai. Pernai vos už 220 nepaėmėm, nes irgi ištrūkau netikėtai, o buvo liepos vidurys, savaitgalis, žmonių daug, bet tada šovė geneali mintis paskambinti į dar vienus svečių namus, ir ką, gavom už 150. Aš mastau šį savaitgalį važiuoti, jei darbai nesutrukdys.
Atsakyti
gal zinote kiek mazdaug kainuoja masinu stovejimo aiksteles ?/1h ?
noretume vienai dienai nuvykti, bet jei uz masina gaunasi suma didele, tai jau geriau nuomotis busta, ir iseis para atostogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 07 04, 17:56)
gal zinote kiek mazdaug kainuoja masinu stovejimo aiksteles ?/1h ?
noretume vienai dienai nuvykti, bet jei uz masina gaunasi suma didele, tai jau geriau nuomotis busta, ir iseis para atostogu smile.gif

na kiek man teko susidurti tai vienur 2lt/h kitur 3lt/h.
Atsakyti
g.gif ar ne per gerai ir pigiai cia skamba ?gal kas buvote?
http://www.priejuros...ariu-nuoma-495/
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2013 07 04, 14:32)
nagi mergickos ,dalinames patirtimi kur uz kiek ir ka lotuliukas.gif ,as noriu lekti porai dienu i Palangele ,nes daugiau neiseina dirbu verysad.gif ,o 2 dienom nieks nenori isnuomuoti  verysad.gif

as issinuomojau puikiai suremontuota kambari nuosavam name, su atskiru dusu/tualetu, teliku, balkonu uz 70lt, prie bot.parko biggrin.gif Bet gal savaitgali kainos bus kiek didesnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 04 liepos 2013 - 20:34
QUOTE(AMARILIS @ 2013 07 04, 21:34)
as issinuomojau puikiai suremontuota kambari nuosavam name, su atskiru dusu/tualetu, teliku, balkonu uz 70lt, prie bot.parko  biggrin.gif Bet gal savaitgali kainos bus kiek didesnes

gal kontaktus galit ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 07 04, 22:17)
gal kontaktus galit ?  blush2.gif

parasysiu i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti