Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

girdėjau,kad Pakangoje yra šunų muziejus g.gif gal žinot kur jis randasi? ir ar yra kokia galimybė su šuniu kur nors "nuslysti" į paplūdymį? gal koks atokesnis paplūdymys yra? prisipažinsiu pirmą kartą gyvenime važiuosim į Palangą savaitgaliui blush2.gif vis Šventojoj praleisdavom...
Atsakyti
QUOTE(ZJZJZJ @ 2015 06 10, 07:18)
paaiskinkite man durnai, kokio velnio zmones traukia ta palanga?

Man tai yra Palanga ir yra Vanagupe biggrin.gif i pastaraja siemet ir vaziuojam, rinkomes tarp Nidos ir Vanagupes. Nu myliu as ta vieta ir psio wub.gif
Atsakyti
Sveiki. Kas jau poilsiavote su Eurais Palangoje bigsmile.gif , ar tikrai ten kainos tokios kosmariskos kaip kalbama?
Atsakyti
Mano pastebejimu tai jau tikrai kosmiskos kainos, budavo senia 100-120 lietuvisku, kas dabar 30-35 eurai, tai tokiu kainu nebera. Baisu
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2015 06 29, 16:54)
Kieme pastatytos supynes tikrai dar ne viskas smile.gif mazam vaikuciui ju nereikes, o ugtelejusiam kuriam jau butu idomu tiesiog butukas bus per mazas biggrin.gif nebent tik mama ir vaikas gyventu. O ir kaina labai didele, mes rugpjucio pradziai ziurimes buta nuomotis, renkames is keliu patikusiu var. tai 1-2 k. butai su balkonais 5 asmenims ir mazam suniukui kainuoja 30-40 eur. para.

Kaip jūs ieškot būtų per kur? Gera kaina kaip uz 5 thumbup.gif as norėčiau rugpjūčio vidurį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2015 07 01, 17:05)
Kaip jūs ieškot būtų per kur? Gera kaina  kaip uz 5  thumbup.gif as norėčiau rugpjūčio vidurį  cool.gif

nesirezervuojam buto is anksto, nes ne tik buna auksesnes kainos, bet ir musu seimoje negali zinoti is anksto apie busimas atostogas. Vyro darbovieteje daznai buna atostogu nukelimai ir pan. Tad mums rezervuotis, moketi avansa ir neisvaziuoti tiesiog neapsimoka. Ieskau buto per skelbimus paskutine savaite, kaip pastebejau daugelis tuomet ganetinai neblogai derasi, yra lankstesni ir lengviau sukalbamesni.
Siais metais isgasdinta draugu puoliau dometis butais pries menesi, mane nugazdino del gerokai soktelejusiu kainu, siuo metu turiu 3 pasiulymus: 3 kambariu, 2 kambariu ir 1 kambario su dideliu balkonu. Kainos mums 5 asmenims ir suniukui svyruoja 30-40 eur. uz para. Dviejuose butose pakanka zodines rezervacijos, be uzstato palikimo. Zinoma pries vaziuojant i rezervuota buta susiskambinu su seimininkais ir uzklausiu ar nepasikeite planai, kad jei kas tureciau laiko kito buto paieskai.
Vienas minusas tas, kad daznai tenka nuomotis naujus butus, nes tau patike buai gali buti rezervuoti.
Taciau pliusu yra daugiau: sugebam atrasti tikrai puikiu, jaukiu butu salia vaiku zaidimu aiskteles, kas mums siuo metu yra aktualu, butu kainas ieskant kelioms dienoms pries isvaziavima imanoma pakoreguoti i mums priimtina puse, neretai randamas butas yra laisvas ir po musu isvaziavimo, del ko mums leidziama isvaziuoti ir velai vakare is jo (kas turint vaiku labai pravartu) smile.gif
nebeieskau nuomotis kambariu, nes ju kainos net esant bendriems patogumams su kitais poilsiautojais virsyja buto nuomos kaina (kalbu kai vaziuoja daugiau nei 4 asmenys), nesinuomojam apartamentu ar mediniu nameliu. Gyvenant name, atostogos daugiabutyje musu negasdina, vakarais megstam ilgiau pavaikstineti pajariu, o norint pakanka ir balkono pasisedeti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 02 liepos 2015 - 12:20
QUOTE(loja5 @ 2015 06 11, 19:37)
Man tai yra Palanga ir yra Vanagupe biggrin.gif i pastaraja siemet ir vaziuojam, rinkomes tarp Nidos ir Vanagupes. Nu myliu as ta vieta ir psio wub.gif

ar man tik atrodo ar ten siaubingos kainos doh.gif kaip mane vilioja Vanagupe bet 4asm uz 3 paras labai daug man ismeta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2015 07 02, 18:54)
ar man tik atrodo ar ten siaubingos kainos doh.gif  kaip mane vilioja Vanagupe bet 4asm uz 3 paras labai daug man ismeta  biggrin.gif

Man atrodo loja5 turėjo omenyje Vanagupės rajoną, jei kalbant apie viešbutį Vanagupė, nepigu, bet tikrai kaina atitinka poilsio kokybę, nesu radusi kol kas geresnės vietos mūsų šeimos poreikius atitinkančiam poilsiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2015 07 03, 16:28)
Man atrodo loja5 turėjo omenyje Vanagupės rajoną, jei kalbant apie viešbutį Vanagupė, nepigu, bet tikrai kaina atitinka poilsio kokybę, nesu radusi kol kas geresnės vietos  mūsų šeimos poreikius atitinkančiam poilsiui  4u.gif

drinks_cheers.gif kiek mazdaug para iseina jusu seimai? siemet nieko nerandu lotuliukas.gif ot liksiu be atostogu biggrin.gif kazin kaip Kunigiškėse nesu ten niekad buvus nebus koks Dievo rojus g.gif nes iki Baasanaviciaus raso 4 km
Atsakyti
Ar tiesa, kad padare mokama ivaziavima i Palanga? blink.gif
Atsakyti
Oste,
Taip, turėjau omeny Vanagupes raj 4u.gif
Labamba,
Mes radom už 35 e, iškart po žolinių, rašau iš plansetes tai dabar neišeis įmesti nuorodos, jei noresit galesiu vėliau pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2015 07 04, 21:05)
Ar tiesa, kad padare mokama ivaziavima i Palanga?  blink.gif

Nuo kitų metų turėtų būti , šiais metais nera dar šio mokesčio
Atsakyti