Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Idomu, ar labai salta prie juros, ar imanoma jau pasideginti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 31 gegužės 2015 - 14:45
Sveiki.
Noriu paklausti palangiškių- dabar autobusų stotis kitoje vietoje, kaip iš juos patekti į smilčių gatvę? Pesčiomis toli, o autobusai kursuoja, kokia važiavimo kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rami_Ledi: 06 birželio 2015 - 13:10
Idomu kur Palangoje galima nuvesti vaika i baseina?
Atsakyti
paaiskinkite man durnai, kokio velnio zmones traukia ta palanga?
Atsakyti
QUOTE(ZJZJZJ @ 2015 06 10, 06:18)

biggrin.gif Manęs labai netraukia, bet atostogų poreikiai, skoniai, įpročiai visų juk skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(ZJZJZJ @ 2015 06 10, 07:18)

Daug priežasčių yra biggrin.gif
Mane, pvz., tėvai nuo pat mažens vežėsi. Tai tampa tradicija, o po to labai sava vieta, į kurią traukia vėl atvažiuoti smile.gif Vadinasi, aš ten jau beveik pusę amžiaus važiuoju. Taip kažkam brangi Nida, kažkam Šventoji, o kažkam Turkija bus brangi. Tai va taip va biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2015 06 10, 08:57)
Daug priežasčių yra biggrin.gif
Mane, pvz., tėvai nuo pat mažens vežėsi. Tai tampa tradicija, o po to labai sava vieta, į kurią traukia vėl atvažiuoti smile.gif Vadinasi, aš ten jau beveik pusę amžiaus važiuoju. Taip kažkam brangi Nida, kažkam Šventoji, o kažkam Turkija bus brangi. Tai va taip va biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bet vertybiu ten nebeliko,
marozu belekiek, maistas tragiskas, papludimiai mazi, tuliku problema, nakvynes - tai kaip uz tokia kaina - kosmosas.
Nu vien minusai,
karta metuose buna keliom dienom (bet tik del to, kad draugai nama turi), tai aciu, bet uz savus pinigus ten tikrai kojos nekelciau
Atsakyti
QUOTE(ZJZJZJ @ 2015 06 10, 08:48)
bet uz savus pinigus ten tikrai kojos nekelciau

Aš į Palangą irgi nevažiuočiau, kažkaip netraukia - važiuoju tik todėl, kad privalau kasmet keletą vasaros dienų ten praleisti darbo reikalais. O kadangi vyras neturi tuo metu atostogų, tempiuosi ir visus vaikus, nėra kam palikti.
Bet, man nėra sunku įsisamoninti, kad žmonės skirtingi, jų poreikiai - taip pat. Kas man netinka, kažkam bus pats tas. Palanga, beje - tai ne tik Basanavičiaus gatvė. Man imponuoja dviračių takai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ZJZJZJ @ 2015 06 10, 08:48)
marozu belekiek, maistas tragiskas, papludimiai mazi, tuliku problema, nakvynes - tai kaip uz tokia kaina - kosmosas.
Nu vien minusai,
karta metuose buna keliom dienom (bet tik del to, kad draugai nama turi), tai aciu, bet uz savus pinigus ten tikrai kojos nekelciau

biggrin.gif tiesiog nevažiuokit, ir nebus tiek daug problemų. Arba keiskit požiūrį: skleiskite vertybes, gaminkit skanų sveiką maistą draugų namuose, paplūdimio malonumais pasimėgaukit nuvažiavę į netoliese esančius pustuščius laukinius Latvijos paplūdimius, tikrai netoli nuo Palangos, nevaikščiokit Basanavičiaus gatve paryčiais ir nesutiksit morozų biggrin.gif biggrin.gif
O jei rimtai, kiekvienas Palangą mato ir supranta savaip. Man pvz patinka senasis parkas, patinka iš tolo stebėti žmonių skruzdėlyną ant tilto saulei leidžiantis, bet nesimaišyti toje minioje. Kiekvienas randa savo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ZJZJZJ @ 2015 06 10, 09:48)
Nu vien minusai,

O kokios vertybės buvo prieš 50 m? Man vertybės - pušyno kvapas, jūros bangos, saulė, pasivažinėjimas su šeima dviračiais, pabuvimas kartu. Marozų nematau. Kur jie? Naktim nesivalkiojam, dieną matau žmones kaip žmones. Maistas irgi visoks - priklauso nuo pasirinkimo, pomėgio, nuo piniginės turinio taip pat smile.gif Pagaliau galima patiems gamintis. Palūdimių dydžio man per akis. Net kai subinė prie subinės - man tai visiškai netrukdo biggrin.gif Be to, mėgstame dviratukais numinti kiek tolėliau, kur žmonių mažiau smile.gif Tualetų galėtų būti ir daugiau, žinoma, bet tai tikrai ne didžiausia problėma. Dėl kainų - sutinku, jos gerokai išpūstos. Bet yra paklausa - yra ir pasiūla biggrin.gif Tai kodėl tuomet ta paklausa tokia didelė, kad kainos išsipučia? Tikriausiai nėra toje Palangoje taip blogai biggrin.gif Todėl aš matau daugiau pliusų, nei minusų smile.gif Kaip kažkas rašė - priklauso nuo požiūrio wink.gif
Va, ir dabar po poros savaičių lėksim su vaikais ten, tik šiemet su palapine, nes mažiausias jau paaugęs gerokai, tai rūpesčių mažiau. Ir pinigų sutaupysim, ir pagyvensim kitaip, kaip pati su sese ir broliu Palangoje poilsiaudavau vaikystėje, ir užmiestyje būsim, kur ramiau, žmonių mažiau, pušyno daugiau biggrin.gif Bet ir į Palangą lėksim kasdien, aš be jos negaliu. Kaip ir mano vaikai, manau 4u.gif lotuliukas.gif Tikriausiai, ir savo vaikus kažkada ten vešis drinks_cheers.gif
Atsakyti
kur vaziuojate su palapinemis? kunigiskese ten daug kas priema su palapinemis. gal kas rekomenduos kad toletai butu normalus.
Atsakyti
kazkaip mazai kas patraria, turi koki savo taska ir bijo pasidalinti , mazu paciam kada reiks ir bus uzimta smile.gif
Atsakyti