Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Sveikos mamytes. rekomenduokite ka nors rugpjucio 16-23 d. grubiai 2-3 suauge, 2 mazi vaikai iki 3 metu. geriausia kad butu 2 kambariai,nu kad vaikus galima butu miegui bent kokiam kitam kampe paguldyt. Kaina idealiausia 200Lt, gali but siek tiek didesne....ir noretusi patogumu ir netoli juros...

Beje gal kas buvo SENOJOJ ALKOJ...ar ten visai prastai?smile.gif

Pati turiu vienos moters numeriuka, mes atostogavom Daukanto g. liepos men...bet kaina buvo 100 euru...dabar reik pigiau:) o siaip ten visai patiko.
Atsakyti
Gal žinote ar reik mokėti ir kiek už lagamino ( nėra labai didelis ) vežima Kautros tuo dideliu autobusu važiuojant į Palangą?
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2014 07 31, 22:20)
Sveikos mamytes. rekomenduokite ka nors rugpjucio 16-23 d. grubiai 2-3 suauge, 2 mazi vaikai iki 3 metu. geriausia kad butu 2 kambariai,nu kad vaikus galima butu miegui bent kokiam kitam kampe paguldyt. Kaina idealiausia 200Lt, gali but siek tiek didesne....ir noretusi patogumu ir netoli juros...

Pati turiu vienos moters numeriuka, mes atostogavom Daukanto g. liepos men...bet kaina buvo 100 euru...dabar reik pigiau:) o siaip ten visai patiko.

negyvenau ten, bet pernai kasdien eidavom valgyti i ju valgykla,ir tikrai ten apsistociau jei tik gaunat vietu,namas murinis tai nesigirdes kaimynu,pusyne,su balkonais,netoli jura,nemanau kad prastai ten
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2014 07 31, 23:20)

Šiaip ten pagal kainą visai nieko būtų, bet vienam kambary mus žiauriai kandžiojo blusos, nežinau, gal prieš tai kas su gyvūnu buvo gyvenęs, ar mums tiesiog su kambariu nepasisekė, bet prisiminimas ne koks, paskui grįžus viską turėjau perskalbti ir visus lagaminus dezinfekuot doh.gif
Nors vieta gera ir kambariai nėr visai nutriušę
Atsakyti
Palangoje ziaaauriai karsta, gal kiek atgaivindavo vejeliukas savaitgali, bet vakaras sestadienio buvo wub.gif , net ryzausi ant tilto nutypenti, nors vasara visai nelinkusi tenai eiti.

Kazkas klause del skanios zuvies,(prisiminiau uzejusi i Sventosios tema biggrin.gif) tai as siulyciau kas netingi nuvaziuoti iki Vidmantu, ten net dviraciu takas eina nuo Palangos, na max bus kokie 3-4 km iki tos parduotuveles, o tenai yra parduodama zuvis gamyklos parduotuveleje, tikrai sviezi ir skani, o ir pasirinkimas buvo-akys raibo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 04 rugpjūčio 2014 - 13:15
QUOTE(xxkamane @ 2014 08 04, 13:52)
Palangoje ziaaauriai karsta, gal kiek atgaivindavo vejeliukas savaitgali, bet vakaras sestadienio buvo wub.gif , net ryzausi ant tilto nutypenti, nors vasara visai nelinkusi tenai eiti.

Kazkas klause del skanios zuvies,(prisiminiau uzejusi i Sventosios tema biggrin.gif) tai as siulyciau kas netingi nuvaziuoti iki Vidmantu, ten net dviraciu takas eina nuo Palangos, na max bus kokie 3-4 km iki tos parduotuveles, o tenai yra pasduodama zuvis gamyklos parduotuveleje, tikrai sviezi ir skani, o ir pasirinkimas buvo-akys raibo. ax.gif

o galit smulkiau nupasakot, kur ta parduotuvėlė, ir gal žinot, ar savaitgaliais dirba
Aš apie ją tiek girdžiu, bet nelabai man aišku, kur ten važiuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 08 04, 13:08)
o galit smulkiau nupasakot, kur ta parduotuvėlė, ir gal žinot, ar savaitgaliais dirba
Aš apie ją tiek girdžiu, bet nelabai man aišku, kur ten važiuot  blush2.gif

Vaziuojat tiesiai nuo Plangos link Kretingos, Vidmantuose, pravaziavus kaimuka bus dydele iskaba "firmine zuvies parduotuve", pasukate i desine i toki zvirkeliuka ir visad tiesiai juo, ir atsiremsite i ta gamyklele, ji net nuo kelio matoji, bet kas nebuves neatkreipia demesio. 4u.gif
svaitgaliais berods dirba, kiek pamenu g.gif tik gali buti, kad trumpiau.
oi ne soriuks, dirba vienodai smile.gif
http://www.taurys.lt...ticpages&id=164
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 04 rugpjūčio 2014 - 13:16
QUOTE(xxkamane @ 2014 08 04, 14:14)
Vaziuojat tiesiai nuo Plangos link Kretingos, Vidmantuose, pravaziavus kaimuka bus dydele iskaba  "firmine zuvies parduotuve", pasukate i desine i toki zvirkeliuka ir visad tiesiai juo, ir atsiremsite i ta gamyklele, ji net nuo kelio matoji, bet kas nebuves neatkreipia demesio. 4u.gif
svaitgaliais berods dirba, kiek pamenu g.gif  tik gali buti, kad trumpiau.

o ačiū jums, išsissaugosiu "instrukciją"
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 08 04, 13:15)
o ačiū jums, išsissaugosiu "instrukciją"

Ner uz ka lotuliukas.gif
va cia mepse gerai matosi. smile.gif
http://www.maps.lt/m.....0Mokyklos g.2
Atsakyti
mes irgi toje parduotuveje visada zuvi perkam, tikrai super:)
Atsakyti
Sveiki mieli tėveliai, nerašyčiau šio straipsniuko jeigu nebūčiau mama, ir tikrai moku atleisti, bet kas liečia mano vaikučius, aš tampu kovotoja. Noriu pasidalinti su Jumis KAMBARIO ESANČIO KRETINGOS g. 30, PALANGOJE (nuomotoja Aurėja) nuomos istorija, kuri nutiko mums pradedant atostogas Palangoje. Kaip ir dauguma žmonių, kambario nuoma pasirūpinau iš anksto, t.y. užsakiau 4 vietų kambarį - 2 suaugusiems ir 3 vaikučiams (vienas iš jų 9 mėn. kūdikėlis ir 2 septynmečiai vaikučiai), sumokėjau avansą. Atvykome į Palangą ir nuomotojos paprašėme priimti dar vieną suaugusį asmenį, kadangi daugiau kambarių nebuvo, pakėlė nuomos kainą ir sutiko priimti į 4 vietų kambarį - 3 suaugusius asmenis ir 3 vaikučius, aprodė patalpas ir paprašė palaukti pusvalanduką, kol paruoš mums kambarį. Mes įjungę plačias šypsenas sutikome ir išėjome išsigryninti pinigėlių pramogoms...įsivaizduokit mums grįžus nuomotoja Aurėja kiša man atgal avansą, daro vartelius ir liepia ieškotis kito kambario, visiškai nepaaiškinus priežasties kas, kaip ir kodėl...mes sakome esam po kelionės, vaikučiai pavargę, nesotūs, o ji tik tyli ir prašo palikti savo teritoriją, žinokit praradau kalbos dovaną, buvau tikrąja to žodžio prasme šokiruota, ašaros liejosi upeliu gerokai vėliau, supratus esamą situaciją...taigi brangieji žinokit, kad sumokėdami avansą ne visada galite būti garantuoti, kad būsite priimti...
Atsakyti
Išsidirbinėja iki negalėjimo dabar nuomuotojai doh.gif
labai gerai ,kad viešinat, aš dar būčiau tokią nuomotoją VMI įdavus, kad patikrintų ar turi verslo liudijimą blush2.gif

Mūsiškė vos atvykus ir išvažiuojant kelis kartus kartojo , kaip jums pasisekė, kad aš ne lupikautoja, nes dabar tai ohoho kokią kainą paimčiau, bet va rezervavot, tai jau kaip sutarėm taip ir bus, bet jau tokieeeee pamaloninti turėjom jaustis už tai biggrin.gif doh.gif

Ir skelbime rašoma "vieta automobiliui" tai nereiškia,kad taip ir bus, aišku mes turėjom, bet kad pastatyti mašiną prieš tai poilsiautojai mūsų laukė kol atvažiuosim, o išvažiuojant mes laukėm kitų, kad mašinas sukeisti ir per savaitę bijojom pajudėt, kad grįžus netektų į mokamą aikštelę mašiną pasatatyti .
Atsakyti