Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Sveikos, buvusių šiais metais Palangoje noriu paklausti ar yra šiemet vaikams atrakcionų? Pernai traukinukas ir pan. buvo, įdomu ar šiemet jie irgi yra? smile.gif
Atsakyti
yra 4u.gif
Atsakyti
Gal kas važiavo mikroautobusais iš Vilniaus į Šventąją ar Palangą?Ar yra privačių vežėjų,vežančių vaikus nemokamai(taip,kaip taikoma traukiniuose,autobusuose) ,jei vyksta su tėvais?
Atsakyti
Kaip šiais metais maistas Palangoje? Kur valgote? Ankstesniais metais mes vis pietaudavome tokioje valgyklėlėje rūsyje, netoli Ražės berods, tai man ten patikdavo vien todėl, kad greitai valgyt gauni smile.gif aišku dar iki HBH nuvažiuodavom, tai ten man irgi patikdavo, nors aišku , ten jau brangiau, bet bent jau aš, tai nelabai suvalgydavau visą porcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 07 19, 17:36)
Gal kas važiavo mikroautobusais iš Vilniaus į Šventąją ar Palangą?Ar yra privačių vežėjų,vežančių vaikus nemokamai(taip,kaip taikoma traukiniuose,autobusuose) ,jei vyksta su tėvais?

jei vaikas uzima vieta moket reik, jei sedes ant keliu ne, as jau domejaus deja.. jokiu net pigiau nuolaidu , na nebent poer visus konkreciai skambinet ir klaust, uz dyka privatiems neapsimoka , jei žgali kazkas susimoket
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2014 07 23, 13:55)
Kaip šiais metais maistas Palangoje? Kur valgote? Ankstesniais metais mes vis pietaudavome tokioje valgyklėlėje rūsyje, netoli Ražės berods, tai man ten patikdavo vien todėl, kad greitai valgyt gauni  smile.gif  aišku dar iki HBH nuvažiuodavom, tai ten man irgi patikdavo, nors aišku , ten jau brangiau, bet bent jau aš, tai nelabai suvalgydavau visą porcija smile.gif

Mes tai dazniausiai valgome ukrainieciu kavineje esancioje salia Basanaviciaus gatves. Maistas labai skanus,aptarnauja greitai.Visi patiekalai kurius valgeme buvo labai skanus.
Atsakyti
sveiki, gal kas buvo ir gali pasiūlyti kokį kempingą (važiuotume su palapinėmis) norėtume, kad būtų galima pasinaudoti dušu, virtuvė su šaldytuvu (bendra), mašinai vieta nemokama ir kaina prieinama ir aišku, kad jūra būtų ne už kalnų marių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2014 07 23, 14:55)
Kaip šiais metais maistas Palangoje? Kur valgote? Ankstesniais metais mes vis pietaudavome tokioje valgyklėlėje rūsyje, netoli Ražės berods, tai man ten patikdavo vien todėl, kad greitai valgyt gauni  smile.gif  aišku dar iki HBH nuvažiuodavom, tai ten man irgi patikdavo, nors aišku , ten jau brangiau, bet bent jau aš, tai nelabai suvalgydavau visą porcija smile.gif

jau daug metų NR 1 išlieka De Cuba wub.gif wub.gif wub.gif
o kai norisi kažko kito, tai kiniečiai arba šalia Luizos esančiame viešbutyje (nepamenu dabar pavadinimo,bet jis ten tik vienas), ten kompleksiniai pietūs būna,pasirinkimas gan nemažas,kaina nedidelė ir tikrai labai skanu smile.gif drinks_cheers.gif
na ,kas dar liečia kompleksinius,tai ko gero pigiausia ir didžiausias pasirinkimas (berods 15 variantų), bei ilgiausiai galiojantys dienos pietūs (nuo 10 iki 20h) tai Laukinių vakarų salūne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2014 07 27, 03:35)
na ,kas dar liečia kompleksinius,tai ko gero pigiausia ir didžiausias pasirinkimas (berods 15 variantų), bei ilgiausiai galiojantys dienos pietūs (nuo 10 iki 20h) tai Laukinių vakarų salūne smile.gif

O kokios kainos ten dienos pietų?
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2014 07 30, 09:36)
O kokios kainos ten dienos pietų?

http://www.salunas.l...ksiniai-pietus/
Atsakyti
Gal kas turite patirties dėl Valančiaus gatvės? Ar ten girdisi Basanavičiaus garsai? ax.gif
Atsakyti
Merginos ziuriu apie maista kalbat, mes siemet kelis kartus pietavom Monikos kavinej, ir tikrai patiko, tiek maistas tiek aptarnavimas.
Atsakyti