Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(mamulka10 @ 2014 07 01, 17:16)
bet orai jau silsta , jau nuo penktadienio geri orai virs 20 bus ...  thumbup.gif

Jau siandien buvo neblogi, kas norejo net pasideginti kopose galejo,o pasivaiksciojimams, vazinejimuisi isvis super smile.gif
Atsakyti
gal kas zino kaip pasiziureti tiesiogiai orus palangoje,per sitas nuorodas neveikia man verysad.gif ,pernai tai per zip fm stoti rode siemet nerodo verysad.gif
ir dar tos klausimukas ar veikia klaipedoje delfinariumas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 02 liepos 2014 - 13:12

Gal padės, orų prognozė valandomis, pasirinkti Palangą: http://meteo.lt/skai...og_lt_miest.php

Taip, delfinariumas veikia, vyksta pasirodymai. Girdėjau, kad ir Jūrų muziejus veikia, veiks iki rugsėjo 1 dienos ir tada jau ilgam remontui uždarys - mažiausiai iki 2016 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 02 liepos 2014 - 13:46
QUOTE(ointriga @ 2014 07 02, 13:04)
gal kas zino kaip pasiziureti tiesiogiai orus palangoje,per sitas nuorodas neveikia man verysad.gif ,pernai tai per zip fm stoti rode siemet nerodo verysad.gif

Oras puikus, gal kiek vejuota, bet saule tvieskia nuo ryto.

Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2014 07 02, 13:04)

Tikriausiai Jusu narsykle blokuoja papildinius.Duokit leidima paleisti grotuva ir matysite vaizda.Man be atblokavimo taipogi nerode. 4u.gif
Atsakyti
Apsilankiau ir as pajuryje, oras puikus, saulute sviecia, gal kiek vejuota. Tikrai dziaugiuosi, kad vaziavom... su vaiku vakar juroj maudemes. Is pradziu gele kojas,o kai apsilom islipti nebesinorejo, vos istraukiau vaika smile.gif ir nuomos kainos mazesnes nei pernai, na bet gal tik mums cia taip papuole. ..
Atsakyti

Atostogavom palangoje pagal SM narės Laimės rekomenduota.... Mums svarbu buvo, kad kambarys ne kišenė... nereikia užpakaliais trintis doh.gif Ir dar svarbu, kad gyveni ir niekas nelandžioja po 10 kartų- tikrinti doh.gif kai buvo pernai.... košmaras. Šiūkšlių dėžę net tikrindavo blink.gif
Centre bet ramuma g.gif jei ka domina kontaktas, negaila gi, per až
Atsakyti
Aš tai renkuosi kokį viešbutuką ir ramu - šeimininkai nelandžioja. Nes jau atsikandau. Nors šiais metais vienai nakčiai surizikavau, apsigyvenom viloj, tai dar dabar erzulį kelia prisiminus biggrin.gif
Atsakyti
o kaip palangoje su kudikiu 2 menesiu? tik viesbuciai?
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2014 07 07, 11:38)

lotuliukas.gif niekas nenori paatvirauti.

Į temą, tos, kurios naudojatės booking.com paslaugomis, rezervacija ten patikima? Nes ketvirtadienį paskambinau į vieną vietą, sako neturim laisvų vietų. Nors ta sistema rodė, kad yra vieta. Tai galvoju, čia patikima, ar taip ir ant ledo galima likti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 07 07, 13:07)

Į temą, tos, kurios naudojatės booking.com paslaugomis, rezervacija ten patikima? Nes ketvirtadienį paskambinau į vieną vietą, sako neturim laisvų vietų. Nors ta sistema rodė, kad yra vieta. Tai galvoju, čia patikima, ar taip ir ant ledo galima likti? g.gif

patikima
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 07 07, 13:07)

patikima 4u.gif
Atsakyti