gal kas zino kaip pasiziureti tiesiogiai orus palangoje,per sitas nuorodas neveikia man ,pernai tai per zip fm stoti rode siemet nerodo ir dar tos klausimukas ar veikia klaipedoje delfinariumas?
Taip, delfinariumas veikia, vyksta pasirodymai. Girdėjau, kad ir Jūrų muziejus veikia, veiks iki rugsėjo 1 dienos ir tada jau ilgam remontui uždarys - mažiausiai iki 2016 metų.
gal kas zino kaip pasiziureti tiesiogiai orus palangoje,per sitas nuorodas neveikia man ,pernai tai per zip fm stoti rode siemet nerodo
ir dar tos klausimukas ar veikia klaipedoje delfinariumas?
gal kas zino kaip pasiziureti tiesiogiai orus palangoje,per sitas nuorodas neveikia man ,pernai tai per zip fm stoti rode siemet nerodo
ir dar tos klausimukas ar veikia klaipedoje delfinariumas?
Apsilankiau ir as pajuryje, oras puikus, saulute sviecia, gal kiek vejuota. Tikrai dziaugiuosi, kad vaziavom... su vaiku vakar juroj maudemes. Is pradziu gele kojas,o kai apsilom islipti nebesinorejo, vos istraukiau vaika ir nuomos kainos mazesnes nei pernai, na bet gal tik mums cia taip papuole. ..
Atostogavom palangoje pagal SM narės Laimės rekomenduota.... Mums svarbu buvo, kad kambarys ne kišenė... nereikia užpakaliais trintis Ir dar svarbu, kad gyveni ir niekas nelandžioja po 10 kartų- tikrinti kai buvo pernai.... košmaras. Šiūkšlių dėžę net tikrindavo Centre bet ramuma jei ka domina kontaktas, negaila gi, per až
Aš tai renkuosi kokį viešbutuką ir ramu - šeimininkai nelandžioja. Nes jau atsikandau. Nors šiais metais vienai nakčiai surizikavau, apsigyvenom viloj, tai dar dabar erzulį kelia prisiminus
Į temą, tos, kurios naudojatės booking.com paslaugomis, rezervacija ten patikima? Nes ketvirtadienį paskambinau į vieną vietą, sako neturim laisvų vietų. Nors ta sistema rodė, kad yra vieta. Tai galvoju, čia patikima, ar taip ir ant ledo galima likti?
Į temą, tos, kurios naudojatės booking.com paslaugomis, rezervacija ten patikima? Nes ketvirtadienį paskambinau į vieną vietą, sako neturim laisvų vietų. Nors ta sistema rodė, kad yra vieta. Tai galvoju, čia patikima, ar taip ir ant ledo galima likti?