Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(lape snape* @ 2013 08 13, 19:04)
radau kur gyventi zoliniu savaitgaliui  thumbup.gif gyvensime cia http://www.priejuros...palangoje-2121/ ,grizus galesiu parasyti kaip kas  4u.gif  belieka tiketis neblogu oru

del tam tikru priezasciu cia negyvenome, pasigrazinau avansa ir vietoje ieskojome kur gyvent. Taigi: atvykus i Palanga 13val, Rugpjucio 15d, pakeleje siulanciu nuoma suskaiciavau virs 10, iskart radome kur apsistot - gyvenome Vasario 16-osios g.25, gera vieta, dvivietis su patogumais ,patayne - 100lt, butu nuleide kaina, bet mus tenkino tokia kaina smile.gif tai va, dziaugiuos kad nelikom ten kur buvau issirinkus.... nutariau - daugiau niekada neuzsakinesiu is anksto, nes dar nei vienais metais taip nebuvo kad nerast kur gyvent. man geriau iskart kai matau kaip yra smile.gif

zmoniu gausos nesijaute, kaip ir iprastai.... orai lepino thumbup.gif thumbup.gif nereikejo nei striukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lape snape*: 18 rugpjūčio 2013 - 22:20
QUOTE(lape snape* @ 2013 08 18, 22:19)
del tam tikru priezasciu cia negyvenome, pasigrazinau avansa ir vietoje ieskojome kur gyvent. Taigi: atvykus i Palanga 13val, Rugpjucio 15d, pakeleje siulanciu nuoma suskaiciavau virs 10, iskart radome kur apsistot - gyvenome Vasario 16-osios g.25, gera vieta, dvivietis su patogumais ,patayne - 100lt, butu nuleide kaina, bet mus tenkino tokia kaina smile.gif tai va, dziaugiuos kad nelikom ten kur buvau issirinkus.... nutariau - daugiau niekada neuzsakinesiu is anksto, nes dar nei vienais metais taip nebuvo kad nerast kur gyvent. man geriau iskart kai matau kaip yra smile.gif

zmoniu gausos nesijaute, kaip ir iprastai.... orai lepino  thumbup.gif  thumbup.gif nereikejo nei striukiu biggrin.gif

0 kas netiko, kad atsauket savo rezervacija? Ir ar lengvai atgavote avansa?
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2013 08 18, 23:00)
0 kas netiko, kad atsauket savo rezervacija? Ir ar lengvai atgavote avansa?

Uzsisakiau buta, kuris buvo uzsakytas pirmiau manes, bet tie zmones ta diena neatvyko tai man ir rezervavo buta, pervedziau avansa. Kita ryta skambina seimininke ir pranesa kad tie zmones atvyko pries 24val visdelto.... ji galvojo kad neatvyks jie. Na tai man kaip kompromisa pasiule kita buta toje pacioje vietoje, bet jo nuotrauku internete nebuvo, dievagojosi kad labai panasus butas i ta mano issirinktaji, kad viskas tas pats, remontas ir tt. balkonas ir tt. bet nuvykus i vieta kai pamatem tai nei is tolo nepanasu buvo i ankstesniji buta, jokio panasumo nei remonto atzvilgiu,nei erdves, .... ir dar uz tokius pinigus. avansa zinoma nenorejo labai jau grazinti, na bet kadangi is jos puses nesusipratimas tai grazino, graziai kalbetis svarbiausia nedraskyti akiu smile.gif aisku, jau prigasdino kad nieko nerasim ir atgal nepriims musu biggrin.gif o mes labai greit radom kur gyvent biggrin.gif ir dar geresnej vietoj
Atsakyti
Kai tokie dalykai nutinka labai nemalonu, mes pernai buvom rezervave buta viena o po to mums dave "daug geresni" vietoj naujos statybos suremontuoto buto pasiule 3 ju kambariu bet apleista buta.

Gasdinti tai visi labai moka, pati jau isitikinau smile.gif Mums 4-vieti siule itin "pigiai" uz 300 Lt. ir sake kad pigiau nesurasim smile.gif Radom ir pigiai, ir geroje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2013 08 18, 23:26)
Kai tokie dalykai nutinka labai nemalonu, mes pernai buvom rezervave buta viena o po to mums dave "daug geresni" vietoj naujos statybos suremontuoto buto pasiule 3 ju kambariu bet apleista buta.

Gasdinti tai visi labai moka, pati jau isitikinau smile.gif Mums 4-vieti siule itin "pigiai" uz 300 Lt. ir sake kad pigiau nesurasim smile.gif Radom ir pigiai, ir geroje vietoje.

taip, tikrai nemalonu,kai tikiesi viena,o nuvaziaves pamatai visai ka kita.
Atsakyti
Mes kita antradieni vaziuojam i Tylos vila 2 parom :-)
Atsakyti
QUOTE(darbiete @ 2013 08 19, 20:03)
Mes kita antradieni vaziuojam i Tylos vila 2 parom :-)

Labai įdomu būtų išgirsti atsiliepimus, mane išgąsdino, kad nėra šalia kur laikyti mašinos, maža teritorija, nėra veiklos vaikams, nors kainos labai viliojančios. Paskutinę minutę pasirinkom kitą viešbutį, nors galvoju kada aplankyti ir Tylos vilą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 20 rugpjūčio 2013 - 15:40
QUOTE(ostė @ 2013 08 20, 16:38)
Labai įdomu būtų išgirsti atsiliepimus, mane išgąsdino, kad nėra šalia kur laikyti mašinos, maža teritorija, nėra veiklos vaikams, nors kainos labai viliojančios. Paskutinę minutę pasirinkom kitą viešbutį, nors galvoju kada aplankyti ir Tylos vilą.

Mes pernai ten pat buvom, tai pas juos telpa gal 5 masinos doh.gif bet musu tilpo,nereikejo laikyti gatveje smile.gif
Atsakyti
Gal kas atostogavot Palangos dailės viešbutyje ir galit pasidalinti patirtimi? 4u.gif Galvojam kitą savaitę bandyti ten apsistoti, būtų įdomu išgirsti nuomones smile.gif
Atsakyti
Kas zinot paprotinkit, ar jau yra Palangoje Norfa? 4u.gif
Atsakyti
Na ir mes neseniai su mb is Palangos gryzom. Orai pasitaike puikus, biški vejuota buvo. Kambari buvom is anksto uzsisake, internete nuotraukos grazios, o kai nuvaziavom i vieta vos nenuvirtau, nas beveik supuves, kieme purvynas o kambario tai net nemaciau, nes sako dar kambarys nebaigtas tvarkyti ateikit uz valandos. Su mb pasitarem kad atvaziavom ilsetis o ne laukti, tai isvaziavom vietoj ieskot. Radom pirmoj vietoj, beveik centre puikiai irengta kambari su VISAis patogumais. Ir kaina normali 2 asm 130 lt.
Atsakyti
QUOTE(darbiete @ 2013 08 23, 10:20)
Mes pernai ten pat buvom, tai pas juos telpa gal 5 masinos doh.gif bet musu tilpo,nereikejo laikyti gatveje smile.gif

Tai prašom plačiau papasakoti, kas patiko-nepatiko, ar yra ten erdvės kieme, na kokių sūpynių vaikams ar pan. Gatvėje laikyti ten negalima kiek žinau, bet vadinasi reikia iš karto tartis dėl vietos mašinai, nežinojau to, buvau supratus, kad aplamai nėra aikštelės.
Atsakyti