Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Linutėxxxxxx @ 2013 08 01, 10:16)
Sveikos mergaitės. Šį savaitgalį važiuoju į Palangą nuo 2 iki 4 d. Ten pat kur visada į Bangų g. Man ten patinka. Žinau po manęs butas yra laisvas jei kam reikia galit pasiskambinti, šeimininkės mob. 868652959

Bangu g. esu buvus praeita vasara ir taip pat patiko, bet nerandu niekur kontaktu... Gal galit pasidalinti? smile.gif Beje butas 1 ar 2 kambariu?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2013 08 01, 13:32)
Bangu g. esu buvus praeita vasara ir taip pat patiko, bet nerandu niekur kontaktu... Gal galit pasidalinti? smile.gif Beje butas 1 ar 2 kambariu?

As irgi buvusi bangu gatveje pernai, bet kiek issiaiskinau su Linuteeee, ne tas butukas. O ir kai prasiau daugiau info nelabai ka tegavau, o vaziuot nemacius ir tik is seimininkes pasakojimu nesinori. Geriau jau i pernai musu nuomota butka vaziuosi, mums kiek ankstokas buvo, 1 kambario, bet labai tvarkingas ir seiminke labai gera.
Atsakyti
Šiandien dairiausi skambinėjau, ieškojau 2 kambarių buto maždaug centre, nu be šansų doh.gif
Atsakyti
Mergaites kur randasi vainiaikio g.ar toli nuo basanaviciaus
Atsakyti
QUOTE(amir 000 @ 2013 08 02, 11:03)

kazkiek yra kelio.geriausiai ieik i google maps,man tada aiskiausiai orentuotis
Atsakyti
QUOTE(amir 000 @ 2013 08 02, 12:03)

netoli
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 02, 10:16)
kazkiek yra kelio.geriausiai ieik i google maps,man tada aiskiausiai orentuotis

prie parko nuo Nemirsetos plento.
Atsakyti
Nesu buvusi ir nežinau, kaip ten kas, bet per bendrus pažįstamus į el. paštą gavau pasiūlymą-rekomendaciją, nuomoja kaip supratau kambarius. Gal kam pravers 4u.gif

"Taigi, kviečiame visus norinčius nebrangiai nuomotis kambarius, ir ramiai pagyventi.

Mes įsikūrę Dzūkų ir Vasario 16-osios gatvių kampe, kur dar seni mūriniai namukai, netoli centro. Patogu tai, kad nėra triukšmo, o Vasario 16-osios gatve einant link centro, prieisite už 200 šimtų metrų esančią pagrindinę Maximą."
Siulome apsistoti pas Jurate, jos tel. 8 656 22011 . Jinai sakė, kad šiuo metu visi laisvi kambariai (yra 4, 3, 2 vietu kambariai). Yra dusas, tualetas, virtuvele."

Beje, Nidos temoje mačiau, žmonės perleidžia savo savaitgalio rezervaciją, namelis keturiems su patogumais, kraupiai pigiai kaip Nidai. Gal kas sumąstys pakeisti kryptį cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 02 rugpjūčio 2013 - 12:49
Mes kasmet vaziuojam i ta pacia vieta Jurates g . 16 a ,kambariai mazi,bet tvarkingi,visi irengti vienodai kiekvienam kambaryje wc,dusas,tv su kabeline,ranksluosciai,patalyne,indai,spinta,saldytuvas,mikrobange,virdulys siemet emem trivieti (dvigule ir viengule lova)2 suauge ir 2 vaikai (6 m ir 0 m/) para 100 lt,patinka kad viskas arti,kieme yra vieta automobiliui
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2013 08 03, 19:14)
Mes kasmet vaziuojam i ta pacia vieta Jurates g . 16 a ,kambariai mazi,bet tvarkingi,visi irengti vienodai kiekvienam kambaryje wc,dusas,tv su kabeline,ranksluosciai,patalyne,indai,spinta,saldytuvas,mikrobange,virdulys siemet emem trivieti (dvigule ir viengule lova)2 suauge ir 2 vaikai (6 m ir 0 m/) para 100 lt,patinka kad viskas arti,kieme yra vieta automobiliui

o nr 16 nuo 16 a skirias namas, 16 a i kiema ivaziuot toleliau?
Atsakyti
Klausimas gal ne visai į temą , bet paklausiu. Gal kuri iš atostogaujančių Palangoje darėtės asmeninę ar šeimos fotosesiją pajūryje ir galite rekomenduoti fotografą, kuris už valandos fotosesiją neimtų labai brangiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2013 08 01, 18:46)
Ieškau nebrangaus, tvarkingo vieno kambario butuko nuo rugpjūčio 10-11 savaitei, su vaikais. Gal kas turite parekomenduoti?

Labai puiki vieta , uzkanaves 13 , tel. 868632262
Atsakyti