Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Kritulka @ 2013 07 26, 12:15)
HBH nebent ryte anksti cepelinų užkąsti lotuliukas.gif
Nuo pirmos eilės baisingos, o ir maisto yra tekę visokio užkąst  unsure.gif

Dėl ryto nežinau, mes namie pusryčiaujam, dėl eilių - tai net ir labai ilgų esam matę, bet jos trumpėja labai greit biggrin.gif Nors ten esame buvę tikrai labai daug kartų per eilę metų, ir ne tik vasarą, jokių priekaštų maistui neturiu, nors esu pakankamai jam išranki smile.gif Bent jau mums nepapuolė smile.gif
Atsakyti
As irgi laikausi tos nuomones,kad skaniausias maistas - viesbucio restoranuose. Eile metu Palangoj budami vakarieniaujame Kerpeje,siais metais po ilgos pertraukos valgem Floros Simfonijoje irgi skanu buvo ir aptarnavimu skustis negaliu-kelis kartus buvo prieje,klause ar skanu,ar nieko netruksta ir t.t.
Atsakyti
Atostogaujančios Palangoje, kaip ten oras? Rytoj žadėjom važiuoti, bet pažiūrėjau meteo skaitmeninę prognozę ir suabejojau - giedra rodo tik vakarais, o dieną debesuota unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 07 27, 12:56)
Atostogaujančios Palangoje, kaip ten oras? Rytoj žadėjom važiuoti, bet pažiūrėjau meteo skaitmeninę prognozę ir suabejojau - giedra rodo tik vakarais, o dieną debesuota unsure.gif

saule blausi, bet nera blogai, manau, net ir pro debesis idegti galima. oras ne karstas, vejas nedidelis, sakyciau viwnas malonumas, tik vanduo saltokas, bent jau man. kazin ar maudysiuos :-D
Atsakyti
Kelis kartus buvau HBH,nė karto man ten nebuvo skanu unsure.gif Kas tikrai pas juos skanu - tai jų alus ir gira.
Atsakyti
ir as noriu papasakoti apie savo siumetes atostogas Palangoje, tiksliau Palangos line. Taip baisiai- jau seniai negyvenau. Kambaria i4 zmonems (2 suauge ir 2 vaikai) kainavo 330 lt parai, o uz tai gavome supelijusias lovas ir patalyne, "ubagiska" aplinka duse ir WC, nekeiciamus ranksluoscius, gausybe neisnaikinamu uodu (kaip issiaikinome veliau, jie tiesiog veisiasi tame pastate nuo dregmes), pripelijusius, prikerpejusius ir suluzusius balkonus. Nors neturiu nieko pries zmones invalido vezimeliuose, ar siaip nuskriaustus kokios negales, bet tikrai nera smagu juos sutikti kasdien ir kiekviena karta einant koridoriumi. Vieninteliai neblogi dalykai buvo tik pusryciai.
Taigi, nepasitikekite nuotraukomis internete, baisios salygos uz tikrai nemaza kaina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva2 @ 2013 07 27, 21:05)
ir as noriu papasakoti apie savo siumetes atostogas Palangoje, tiksliau Palangos line. Taip baisiai- jau seniai negyvenau. Kambaria i4 zmonems (2 suauge ir 2 vaikai) kainavo 330 lt parai, o uz tai gavome supelijusias lovas ir patalyne, "ubagiska" aplinka duse ir WC, nekeiciamus ranksluoscius, gausybe neisnaikinamu uodu (kaip issiaikinome veliau, jie tiesiog veisiasi tame pastate nuo dregmes), pripelijusius, prikerpejusius ir suluzusius balkonus. Nors neturiu nieko pries zmones invalido vezimeliuose, ar siaip nuskriaustus kokios negales, bet tikrai nera smagu juos sutikti kasdien ir kiekviena karta einant koridoriumi. Vieninteliai neblogi dalykai buvo tik pusryciai.
Taigi, nepasitikekite nuotraukomis internete, baisios salygos uz tikrai nemaza kaina.  doh.gif

doh.gif jūs nebijot taip šnekėt doh.gif juk visas gyvenimas dar......
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 07 27, 21:07)
doh.gif jūs nebijot taip šnekėt  doh.gif juk visas gyvenimas dar......

drinks_cheers.gif taip snekedami zmones rodos lyg apsidraude, gyvenimas nenuspejamas, siandien viskas puiku, ryt... doh.gif

o siaip jau manau vaikams neprosal integruotis su visokiais zmonem bendrauti nes po to isprokdine akis ziuri net atsisukdami arba pirstais bado doh.gif nori matyti rozini gyvenima per atostogas nereik rinktis tokios vietos gyventi biggrin.gif pasirinkus viesbuti ar privatu buta-butu visai kitaip biggrin.gif manau uz tokia kaina tikrai puikiai galima rasti.
Atsakyti
Ilsėdamasi Šventojoje, su vaikais visados važiuodavom į Monciškių paplūdimį, kur beveik vieni neįgalieji su vežimėliais smile.gif - nes en mums patogu dviračiais pajūrin privažiuoti. Nei šiurpu nei baisu, mano vaikai jau nebesistebi, priima labai natūraliai. To niuanso tikrai nelaikyčiau minusu. Va jei šalia nuolat būtų kokie tuberkuliozininkai ar narkomanai - tada jau kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Daiva2 @ 2013 07 27, 20:05)
Taigi, nepasitikekite nuotraukomis internete, baisios salygos uz tikrai nemaza kaina.  doh.gif

Del patalpu puikiai as jus suprantu, taciau uz tokia nemaza kaina jus tikrai butumete susirade neblogus apartamentus sveciu namuose ar viesbutyje kambari. Nezinau kiek ten buvote laiko, bet kodel nekeitete gyvenamosios vietos?
Del neigaliu zmoniu pasisakysiu kaip ir dauguma rasiuju. Man paciai siais metais nutiko trauma, truko kojos raistis, patikekit, kiek daug zvilgsniu vien todel, kad esu priversta judeti su ramentais. Negaliu sakyti, kad butent si rauma pakeite mano poziuri, nes ir anksciau jis buvo teigiamas i negalia turincius. Tik kai pati pajutau tuos zvilgsnius suvokiau kiek skausmo tai teikia tiems, kuriems ir taip labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 28, 17:28)
Ilsėdamasi Šventojoje, su vaikais visados važiuodavom į Monciškių paplūdimį, kur beveik vieni neįgalieji su vežimėliais smile.gif - nes en mums patogu dviračiais pajūrin privažiuoti.  Nei šiurpu nei baisu, mano vaikai jau nebesistebi, priima labai natūraliai. To niuanso tikrai nelaikyčiau minusu. Va jei šalia nuolat būtų kokie tuberkuliozininkai ar narkomanai - tada jau kitaip.

Mums ir teke pabuvoti monciskiu papludimyje, o ir siaip esu dirbusi savanoriska darba neigaliuju organizacijoje ir tikrai pamaciau kaip sunku negalia turintiems, jie su tuo (na dauguma) jau susitaike, bet kai kasdien turi kesti neigiama poziuri, zvilgsnius bei nepatogumus negalint patekti i gydymo istaigas, kavines, bibliotekas ar paprasciausiai nuvaziuoti saligatviu nes pas mus nieks nepritaikyta - BAISU doh.gif pamastau kiek jiems stiprybes kasdien reik unsure.gif
ir siap...siandien vaziuojam su dviraciais ir vyras veza karuti su vaikais (ta tempiama vezima), vaziuojam dviraciu takeliu, o priekyje auto aikstele atitverta stulpais, tarp kuriu tarpukai... na man be karucio dzin, o jam...reikejo nulipti ramiai persistumti-vos tilpo...ot dviraciu takelis doh.gif va tau ir pritaikymas biggrin.gif
tuo klausimu noriu dometis gal kuri zino kiek dviraciu nuoma siemet, na paprasto dviracio ir dviratis+karutis vaikams, nes savo nevesim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 07 27, 20:07)
doh.gif jūs nebijot taip šnekėt  doh.gif juk visas gyvenimas dar......

nesuvokiu, kaip galima taip kalbeti ir kuo gali trukdyti ar teikti blogas emocijas zmones vezimeliuose. Tai tik musu problema, jeigu mums tampa nejauku ar nesugebame to normaliai priimti.
Atsakyti