QUOTE(Daiva2 @ 2013 07 27, 20:05)
ir as noriu papasakoti apie savo siumetes atostogas Palangoje, tiksliau Palangos line. Taip baisiai- jau seniai negyvenau. Kambaria i4 zmonems (2 suauge ir 2 vaikai) kainavo 330 lt parai, o uz tai gavome supelijusias lovas ir patalyne, "ubagiska" aplinka duse ir WC, nekeiciamus ranksluoscius, gausybe neisnaikinamu uodu (kaip issiaikinome veliau, jie tiesiog veisiasi tame pastate nuo dregmes), pripelijusius, prikerpejusius ir suluzusius balkonus. Nors neturiu nieko pries zmones invalido vezimeliuose, ar siaip nuskriaustus kokios negales, bet tikrai nera smagu juos sutikti kasdien ir kiekviena karta einant koridoriumi. Vieninteliai neblogi dalykai buvo tik pusryciai.
Taigi, nepasitikekite nuotraukomis internete, baisios salygos uz tikrai nemaza kaina.
Del patalpu puikiai as jus suprantu, taciau uz tokia nemaza kaina jus tikrai butumete susirade neblogus apartamentus sveciu namuose ar viesbutyje kambari. Nezinau kiek ten buvote laiko, bet kodel nekeitete gyvenamosios vietos?
Del neigaliu zmoniu pasisakysiu kaip ir dauguma rasiuju. Man paciai siais metais nutiko trauma, truko kojos raistis, patikekit, kiek daug zvilgsniu vien todel, kad esu priversta judeti su ramentais. Negaliu sakyti, kad butent si rauma pakeite mano poziuri, nes ir anksciau jis buvo teigiamas i negalia turincius. Tik kai pati pajutau tuos zvilgsnius suvokiau kiek skausmo tai teikia tiems, kuriems ir taip labai sunku.