Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(raimaza @ 2013 07 23, 11:22)
O koknkrečiau kur buvot Sinagogos g. 4u.gif

Sinagogos 5, bet renkantis pigesni var. tikrai nerekomnduoju gyventi ten. Kaina gerokai per auksta kaip gyventi sovietmeti gerai menanciame kambaryje, lovos isguletos ir jau senokai besisprasancios i uztarnauta poilsi.
Nors ten yra ir kambariu su patogumais, balkoniukais ir naujais baldais, bet kainos irgi atitinkamai uzkeltos smile.gif
Dabar perziurejau ju internetini puslapi, ekonomines klases kambariu jie net nedeklaruoja, kad turi g.gif O kieme stovintis garazas dar min. yra su irengtais 4 kambariais doh.gif Tik jau ten vienintelis privalumas patogi vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 23 liepos 2013 - 11:40
QUOTE(knielita @ 2013 07 23, 12:35)
Sinagogos 5, bet renkantis pigesni var. tikrai nerekomnduoju gyventi ten. Kaina gerokai per auksta kaip gyventi sovietmeti gerai menanciame kambaryje, lovos isguletos ir jau senokai besisprasancios i uztarnauta poilsi.
Nors ten yra ir kambariu su patogumais, balkoniukais ir naujais baldais, bet kainos irgi atitinkamai uzkeltos smile.gif

Supratau, ačiū 4u.gif

Aš tai žiūrinėju šitą

http://www.poilsis-p...p...=56&lang=lt

noriu mamą su drauge išsiųsti biggrin.gif
sakykit gal praeidami užmatėt kaip ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2013 07 23, 11:39)
Supratau, ačiū 4u.gif

Aš tai žiūrinėju šitą

http://www.poilsis-p...p...=56&lang=lt

noriu mamą su drauge išsiųsti biggrin.gif
sakykit gal praeidami užmatėt kaip ten ax.gif

Siaip aplinka neblogai sutvarkyta, bet man regis ir ten yra ukinis pastatas, ale garazas. Tad klauskit ar negausit kambario tenais. Viduje nesu buvus, tik tiek kad praejom. Siaip vieta gera, nes basanavicius, maxima, turgus ranka pasiekiama, i pliaza jurates gatve galima eiti, nors ten dabar ji tvarkoma yra kai mes buvom gerokai iskasineta buvo. Tik kuo daugiau issiaiskinkit, nes mums sake gausim kabari gerai irengtai, patogumai salia tik bendti ant keliu kambariu. O kai nuvaziavom tai pamatem kokiam "liukse" gausim gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2013 07 23, 12:45)
Siaip aplinka neblogai sutvarkyta, bet man regis ir ten yra ukinis pastatas, ale garazas. Tad klauskit ar negausit kambario tenais. Viduje nesu buvus, tik tiek kad praejom. Siaip vieta gera, nes basanavicius, maxima, turgus ranka pasiekiama, i pliaza jurates gatve galima eiti, nors ten dabar ji tvarkoma yra kai mes buvom gerokai iskasineta buvo. Tik kuo daugiau issiaiskinkit, nes mums sake gausim kabari gerai irengtai, patogumai salia tik bendti ant keliu kambariu. O kai nuvaziavom tai pamatem kokiam "liukse" gausim gyvent biggrin.gif

aišku , dar syk ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2013 07 23, 07:47)
Apsilankem isgirtoj Seklytelej,žmoniu daug, galvojau jei žmoniu daug reiškia turi but visas super,deja cepelinai buvo vieni manai nepamenu ar esu ragavus neskanesniu,sriuba ir troskinys dar kaip ir nieko tik jau labai mažos porcijos doh.gif ,kita diena valgem Rūtoj,tai likom patenkinti ir kokybe ir kiekiu

Mes jau kokius 3 metus nebeeinam valgyti. Po paskutinio papietavimo Floroje ir sirgimo kelias dienas po pietu daugiau nebeziuriu nei i viena is kaviniu biggrin.gif Nors kavos nueinam atsiigerti ir sulciu vaikams, bet tik tiek. Mes geriau is maximos pietus nusiperkam ir pavalgom ir silta ir nebrangu ir skanu smile.gif O siaip visai smagu ir prie juros papietauti jei oras geras. Piknikas mums ir vaikams labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2013 07 23, 12:50)
Mes jau kokius 3 metus nebeeinam valgyti. Po paskutinio papietavimo Floroje ir sirgimo kelias dienas po pietu daugiau nebeziuriu nei i viena is kaviniu  biggrin.gif Nors kavos nueinam atsiigerti ir sulciu vaikams, bet tik tiek. Mes geriau is maximos pietus nusiperkam ir pavalgom ir silta ir nebrangu ir skanu smile.gif O siaip visai smagu ir prie juros papietauti jei oras geras. Piknikas mums ir vaikams labai patinka smile.gif

O aš kaip tik Maximos maistu apsinuodijau - išmušė jį per visus galus, temperatūra pakilo, geros 2 dienos atostogų šuniui ant uodegos nuėjo vaistus geriant ir tualetą vizituojant doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2013 07 23, 12:22)
O aš kaip tik Maximos maistu apsinuodijau - išmušė jį per visus galus, temperatūra pakilo, geros 2 dienos atostogų šuniui ant uodegos nuėjo vaistus geriant ir tualetą vizituojant  doh.gif  lotuliukas.gif

Mes stengiames vengti maltos mesos, ziurim ka daugiausiai perka zmones vadinasi bus neuzsistovejes maistas. siaip kiek pastebejau geriau vengti greit gendancio maisto ir tai ka galima perdaryti is kitu likusiu patiekalu. Tik kavinese nebevalgom visai vis tiek smile.gif
o siaip labai nemalonu kai sergi per atostogas.
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2013 07 23, 08:47)
Apsilankem isgirtoj Seklytelej,žmoniu daug, galvojau jei žmoniu daug reiškia turi but visas super,deja cepelinai buvo vieni manai nepamenu ar esu ragavus neskanesniu,sriuba ir troskinys dar kaip ir nieko tik jau labai mažos porcijos doh.gif ,kita diena valgem Rūtoj,tai likom patenkinti ir kokybe ir kiekiu

Dėl skonio ir apetito nesiginčysiu 4u.gif
Atsakyti
Suprantama, kad norisi bent per atostogas pailsėti nuo virtuvės, bet mūsų kurortinės maitinimo įstaigos - bėda doh.gif (ypač, kai turi su kuo palyginti). Ir tikimybė apsinuodyti visados yra, gi ne paslaptis, kaip ir iš ko gaminami tie patiekalai.

Geriausia, matomai - gyventi būste su virtuve ir pusryčius bei vakarienę gamintis patiems, na o pietūs - jau kaip pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 23, 14:21)
Geriausia, matomai - gyventi būste su virtuve ir pusryčius bei vakarienę gamintis patiems, na o pietūs - jau kaip pasiseks.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

todel visada ieškome nuomotis buto, kad būtų viskas mums vieniems, nereiketu laukti eileje prie duso, wc ar trintis virtuveje su dar keliom seimininkem blush2.gif

Atsakyti
O kaip "Dienos pietus"? Gal kas jau atostogavo pasidalinsite kur skanu, kokia kaina ir porciju dydis?
Pilnai pritariu del pusryciu ir vakarienes, bet pietu mano vyrai tik i kavine traukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2013 07 23, 11:50)
Mes jau kokius 3 metus nebeeinam valgyti. Po paskutinio papietavimo Floroje ir sirgimo kelias dienas po pietu daugiau nebeziuriu nei i viena is kaviniu  biggrin.gif Nors kavos nueinam atsiigerti ir sulciu vaikams, bet tik tiek. Mes geriau is maximos pietus nusiperkam ir pavalgom ir silta ir nebrangu ir skanu smile.gif O siaip visai smagu ir prie juros papietauti jei oras geras. Piknikas mums ir vaikams labai patinka smile.gif

drinks_cheers.gif ir as taip darau ,o kiek pinigu susitaupo thumbup.gif
Atsakyti