Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(sigitela @ 2013 07 17, 21:04)
mes savaitgali buvom Birutes aleja 11, tai likom patenkinti, yra kieme 3 namukai, kainos ivairios, mes pasiderejom tai 100 litu para gavos, namelis kaip ir 3 vietu, bet vazevom 5 zmones, tai puikiai sutilpom, zinoma yra ir didesniu nameliu, tai kainos didesnes, taip pat nuomoja ir kambarius nuosavam name 4u.gif

Sigitela, o kaip su dušu, WC - yra namelyje?
Atsakyti
Mes pernai metais buvom apsistoje bangu gatveje. Tiesa, tai daugiabutis buvo ir lipti reikejo i trecia ar ketvirta auksta, bet is esmes patiko. Nes kaina butuko buvo tik 100 mums 5 asmenims ( 2 suauge ir 3 vaikai) Jura nera itin arti, bet nera ir labai toli man patiko kad iseidavom prie vaiku zaidimo aiksteles. i ja eidavom kasdien po kelis kartus smile.gif
Tiesa, butukas buvo labai tvarkingas, tad mielai dar karta ten nuvaziuociau, bet gaila tai kad kontaktus pameciau. Linutexxxx, gal jusu tas butukas ir yra daugiabutyje? Imeskit nuotraukas, bus aiskiau.
Pati bangu gatve nera labai toli, taciau jei norit iki centro nuzingsniuoti greitai tai patarciau ieskotis arciau.
Atsakyti
as taip pat ruosiuosi i palanga ,bet kai pasiziuriu kambariu toks ispudys kad visi siulo prie pat juros ir centro lotuliukas.gif ,tai ka visos gatves prie juros palangoje g.gif ar kaip kai as gatviu ten nezinau tai tie pavadinimai man nieko nesako ,ruosiuosi vaziuoti rugpjucio 3diena ,reiktu butuko- kambario tikrai kad butu netoli juros ir ne per toliausiai basanaviciaus g ax.gif
Atsakyti
Mes savaitgalį, vieną naktį, praleidom Birutės alėja 9.
Gavom kambar už 100 lt, kuriame 4 lovos pagal dydį skirtos gal vaikams, nesiurbliuotas kilimas, nevalyta kriauklė. Eiti į WC ir dušą reikia per lauką. Ir dar visą naktį už kartoninės sienos siaučianti kompanija, o šeimininkai miega ūkiniame pastatuke ir nieko negirdi...
Susidarė įspūdis, kad arčiau jūros už 100 lt gali rasti tik neremontuotus kambarius, su bendrais patogumais ir pasilinksminti iki ryto mėgstančiu kontingentu
Atsakyti
QUOTE(linnazz @ 2013 07 22, 18:02)
Mes savaitgalį, vieną naktį, praleidom Birutės alėja 9.
Gavom  kambar už 100 lt, kuriame 4 lovos pagal dydį skirtos gal vaikams, nesiurbliuotas kilimas,  nevalyta kriauklė. Eiti į WC ir dušą reikia per lauką. Ir dar visą naktį už kartoninės sienos siaučianti kompanija, o šeimininkai miega ūkiniame pastatuke ir nieko negirdi...
Susidarė įspūdis, kad arčiau jūros už 100 lt gali rasti tik neremontuotus kambarius, su bendrais patogumais ir pasilinksminti iki ryto mėgstančiu kontingentu

mes savaitgali ir ten buvom biggrin.gif gyvenom antram aukste,du kambariukai su saldytuvu ir tv,tik bendras dusas,wc ir virtuvele smile.gif kitais metais vaziuosim,kad butu atskiri patogumai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2013 07 22, 17:22)
Mes pernai metais buvom apsistoje bangu gatveje. Tiesa, tai daugiabutis buvo ir lipti reikejo i trecia ar ketvirta auksta, bet is esmes patiko. Nes kaina butuko buvo tik 100 mums 5 asmenims ( 2 suauge ir 3 vaikai) Jura nera itin arti, bet nera ir labai toli man patiko kad iseidavom prie vaiku zaidimo aiksteles. i ja eidavom kasdien po kelis kartus smile.gif
Tiesa, butukas buvo labai tvarkingas, tad mielai dar karta ten nuvaziuociau, bet gaila tai kad kontaktus pameciau. Linutexxxx, gal jusu tas butukas ir yra daugiabutyje? Imeskit nuotraukas, bus aiskiau.
Pati bangu gatve nera labai toli, taciau jei norit iki centro nuzingsniuoti greitai tai patarciau ieskotis arciau.

Tas butukas tiesa BANGŲ g. 6 , daugiabutyje, bet antrame aukšte. Ir tas butas tai nemano, o aš esu buvusi apsistojusi poilsiauti kelis kartus ir jokių nuotraukų neturiu. Kad parekomendavau, tai galvojat kad čia mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 07 03, 06:38)
Mes jau virs 10 metu valgom kavinej Seklytele  4u.gif

Apsilankem isgirtoj Seklytelej,žmoniu daug, galvojau jei žmoniu daug reiškia turi but visas super,deja cepelinai buvo vieni manai nepamenu ar esu ragavus neskanesniu,sriuba ir troskinys dar kaip ir nieko tik jau labai mažos porcijos doh.gif ,kita diena valgem Rūtoj,tai likom patenkinti ir kokybe ir kiekiu
Atsakyti
gal kas cia buvote apsistoje?
http://www.priejuros...-palangoje-999/
kokie atsiliepimai?
arba panasaus tipo nameliuose ka galite rekomenduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2013 07 23, 11:58)
gal kas cia buvote apsistoje?
http://www.priejuros...-palangoje-999/
kokie atsiliepimai?

Buvom praėjusiais metais, tik ne namelyje, o mini butuke (šeimininkų name). Iš esmės, patiko - prižiūrėtas kiemas, sūpynės, fontanėlis, šalia - nedidelis tvenkinukas, kuriame galima išsimaudyti, jei nesinori eiti pire jūros. Šeimininkai labai malonūs, bet ne įkyrūs. Jei reikia, duoda grilį mėsytei pasikeptoi. Vienintelis trūkumas - iki jūros apie 2 km ir tenka kirsti Liepojos plentą nepatogioje vietoje, bet mes kai buvom dviračiuoti, tas netrukdė. Na, ir mūsų butuke kiek dvelkė degalais (nes jis įrengtas šalia garažo). Bet baldai nauji, įrengta gražiai, virtuvėlė, viskas kaip priklauso.
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2013 07 19, 14:36)

Pabandykit i Zunda pasiskambint, o siaip uz kiek ieskot? Nes po 25-30 zmogui praejusi savaitgali per rali tikrai radau bent 5 vietas, tik pasirinkom sinagogos g. vien del vietos, nes viskas ranka pasiekiama.
As tuomet visa skelbiu.lt perskambinau, tikrai radau, nebent ieskot uz 20 ar pan. kambario.

O koknkrečiau kur buvot Sinagogos g. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutėxxxxxx @ 2013 07 22, 21:16)
Tas butukas tiesa BANGŲ g. 6 , daugiabutyje, bet antrame aukšte. Ir tas butas tai nemano, o aš esu buvusi apsistojusi poilsiauti kelis kartus ir jokių nuotraukų neturiu. Kad parekomendavau, tai galvojat kad čia mano biggrin.gif

Tada ne tas butukas, o gali papasakoti placiau apie ji? Kiek kambariu, ar visiskai atskiras, t.y. nera salia siemininku, koks butuko vaizdas? Suremontuotas, baldai ar seni ar naujesni? Ar yra visi patogumai, indai, balkonas ?
Atsakyti
na ka gi ryt ruosiames i palanga, lyg jau ir orai nuo ketvirtadienio pasiyaisys, silumos bus, sekmes visoms atostogaujancioms
Atsakyti