Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Linutėxxxxxx @ 2013 07 18, 22:11)
Mes tai apsistojame ne pirma vasara Bangų g. 6 pas ponia Liną (jau bus 4 kartus), mums ten patinka, mažas butelis, bet viskas yra ko reikia ir televizorius, indai, šaldytuvas, lygintuvas, vyryklė. Prie pat prekybos centriukai apsipirkti, jūra, centras netoli. Ko daugiau ir reikia? Ir kaina patraukli para už visą butą 90 Lt. Svarbiausiai, kad viskas atskirai nesimaišo kiti žmonės. Tikrai geras butelis, rekomenduoju jei kam reikia  mob. tel. 868652959. Dar tiesa automobilį galima saugiai pasistatyti po langais, yra tokia aikštelė  smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes tai apsistojame ne pirma vasara Bangų g. 6 pas ponia Liną (jau bus 4 kartus), mums ten patinka, mažas butelis, bet viskas yra ko reikia ir televizorius, indai, šaldytuvas, lygintuvas, vyryklė. Prie pat prekybos centriukai apsipirkti, jūra, centras netoli. Ko daugiau ir reikia? Ir kaina patraukli para už visą butą 90 Lt. Svarbiausiai, kad viskas atskirai nesimaišo kiti žmonės. Tikrai geras butelis, rekomenduoju jei kam reikia  mob. tel. 868652959. Dar tiesa automobilį galima saugiai pasistatyti po langais, yra tokia aikštelė  smile.gif

uzuodziu savireklama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutėxxxxxx @ 2013 07 18, 21:11)

Vasara automobiliuka saugiai galima pasistatyti nebent nuosavame rakinamame garaze su signalizacija. Taigi pone Lina, zinant statistika kiek apsvarinama automobiliuku vasra Palangoje, nors ir ne vasara irgi, paciai teko su sunimi vaikyti "pacukus", tai skelbime palikite tik "nemokama vieta automobiliui" lotuliukas.gif
beje iki juros tai kaip sakant "dvi dienos misku, ketvirtadieni i kaire, o ten jau ir ranka pasiekiama" lotuliukas.gif
Atsakyti

Įstrigo pasakymas "Prie pat jūra" biggrin.gif
Papildyta:
[quote=xxkamane,2013 07 19, 08:11]
beje iki juros tai kaip sakant "dvi dienos misku, ketvirtadieni i kaire, o ten jau ir ranka pasiekiama"

Sitas patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
mane tai piktina toks oras, skaityk 2 savaite ir jokios vasaros, kaip nusirengti paguleti prie juros, nekalbant apie maudynes, visgi ne tiek man kiek del vaiku
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 07 17, 14:42)
mes kur vaziuojam nera duso,tik wc g.gif

taip mes taip pat cia, bet pasitikslinau, yra dusas 2-ame aukste, arba kazkur lauke reikia eiti, mums bus gerai, svarbu nusiprausim, kad tik nelytu, o jei dar silumos daugiau, visai super butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 07 19, 08:44)
mane tai piktina toks oras, skaityk 2 savaite ir jokios vasaros, kaip nusirengti paguleti prie juros, nekalbant apie maudynes, visgi ne tiek man kiek del vaiku

Praeita svaite iki 4-dienio oras buvo isvis superinis, ketvirtadieni jau niaukstesi, bet buvo silta, o sekmadieni vle saule kepino, taigi ti si savaite tokia biski ne kokia unsure.gif
ar jus turite omeny ateinancias savaites?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 19 liepos 2013 - 09:02
QUOTE(superbusimastetis @ 2013 07 19, 02:33)
uzuodziu savireklama biggrin.gif

Nesuprantu kodėl tamstai nepatiko mano parašymas, aš tik parašiau kur mes apsistojame kiekvieną vasarą, jeigu man patiko tai ir parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutėxxxxxx @ 2013 07 19, 10:31)
Nesuprantu kodėl tamstai nepatiko mano parašymas, aš tik parašiau kur mes apsistojame kiekvieną vasarą, jeigu man patiko tai ir parašiau  biggrin.gif

Man irgi Plausei labai patinka biggrin.gif
gaila, kad nenuomoju-aprasyciau biggrin.gif

o iki juros kiek? arti manau smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 19 liepos 2013 - 10:43
QUOTE(xxkamane @ 2013 07 19, 11:01)
Praeita svaite iki 4-dienio oras buvo isvis superinis, ketvirtadieni jau niaukstesi, bet buvo silta, o sekmadieni vle saule kepino, taigi ti si savaite tokia biski ne kokia unsure.gif
ar jus turite omeny ateinancias savaites?

na siandien paziurejau gismeteo palangoje i ateiti, tai jei jais tiket tai vasaros karstos nebus, planuociau nuo kito ketvirtadienio bet baugu del oro, kad nereiktu prasedet kambaryj ka mes galim ir namie padaryt, ir pinigai visgi

i tema: merginos o kai tel.rezervuojat pervedat koki avansa ar pasitikejimo vien uztenka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 19 liepos 2013 - 11:24
QUOTE(GITALE @ 2013 07 19, 12:22)
i tema: merginos o kai tel.rezervuojat pervedat koki avansa ar pasitikejimo vien uztenka?

be avanso jau eilė metų , tfu tfu tfu viskas gerai smile.gif
Atsakyti
nu ka gi puse dienos skambinausi kitai savaitei dviviecio kambariuko tinka ir su bendrais dusais ir nieko nera, ir pasimeciau, galva sukas,... nezinau ka daryt dabar ir ka rast kur ieskot, visur tik nera neturim
Atsakyti