QUOTE(SviesatamsojE @ 2013 08 22, 17:54)
Taip, jie turi šias mašinas, iš jų galbūt ir imčiau.. Tik kurią?
O kad kasnors nubalsuotų, kas už kurią ir kodėl
Aš labai paprastai galiu nubalsuot - aš už Juki ir Juki
kodėl? nes turiu ir vis dar esu juos įsimylėjus
tiesa, overloką turiu neseniai, tai dar negaliu garantuot, kad nesubyrės tuoj
O rimtai šnekant, tai siūlyčiau važiuot ir pasibandyt dominančius modelius. Tarkim yra kas tik į Bernina žiūri, yra kam Janome nuostabiausios... O man pvz Juki iškart prilipo
Nesu profesionalė, tad netikėjau, kad tas pabandymas kažką man parodys (galvojau, kad po savo senos mechaninės aš ten prisėdus išvis nieko nesuprasiu, ką jau kalbėt apie patikimą), bet vat prisėdi ir... kažkaip vienos limpa, kitos ne. Vat pvz. Jūsų atvejų ir ateičiau su šilko ir odos gabalais - tegul demonstruojasi. Tiesa, gal ir neteisingas manasis įsitikinimas, bet tikrai storai odai ar ne geriau mechaninę/pramoninę/geležinę imt?.. Kažkaip nesitiki, kad buitiniam naudojimui skirtos mašinos ilgai "gyventų" siūdamos storą odą
Beje, dėl overlokų. Nežinau, ar jums žinomas faktas, kad Berninai overlokus gamina Juki gamyklos
tik Berninos kainos didesnės... Aišku, yra kas tiki, kad Berninos vistiek kokybiškesni. O aš pvz. tikiu, kad kaina priklauso jau tik nuo štampo ant plastmasės, viduriai identiški... Aišku, kokia yra tikroji tiesa žino tik pats gamintojas