Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(oldas @ 2013 08 04, 12:57)
Dabar mačiau skelbimą kad Kaune parduoda už 230 Lt naudota bet geram stovyje tikra vokišką mašiną Veritas.Tai tu laikų labai geros kokybės mašinos kurios
pilnai užtenka šeimos ūkyje,turi pakankamai operacijų  ir kuri ženkliai geresnė  už kinietiškas muilines.
  Bet jeigu jus nutarėte išmesti 300Lt. į šiukšlyną tai jūsų reikalas.

Paklauskite pas vyrą  kodėl Barselonos futbolo  klubas nusipirko viena žaidėją
  Lionela Messi  už 140 min. euro jeigu už tuos pinigus galima buvo nusipirkti visa
  Vilniaus "Žalgiri" kartu su valytoja ? biggrin.gif

Vyras futbolu nesidomi biggrin.gif tai neatsakys biggrin.gif
o jeigu rimtai, tai 300 ar 100 Lt man yra nemazas skirtumas ax.gif
Manau, kad dar pagalvosiu ir gal visai noras praeis siuveja buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2013 08 04, 13:34)
Vyras futbolu nesidomi  biggrin.gif tai neatsakys  biggrin.gif
o jeigu rimtai, tai 300 ar 100 Lt man yra nemazas skirtumas  ax.gif
Manau, kad dar pagalvosiu ir gal visai noras praeis siuveja buti  biggrin.gif

Na įsivaizduokit, jei rimta siuvimo mašina prasideda nuo 1000 lt, tai už 100 lt kas gali būt per daiktas? Investicija šiokia tokia visad atsiperka, sakykim šiuo atveju kai kuriam laikui. Galų gale galit visad paieškot naudotos, bet patikimesnės ir išleisis tiek kiek norėjot mirksiukas.gif
Atsakyti
gal pokomentuosit 4u.gif
dairaus mašiniuko,nes mano senulė ddr'inių laikų veritas nepatenkina poreikių,Ir užkliuvo man ant minties šitos kažin kaip namams Overlokas Jaguar 087DW ar Overlokas JUKI MO-644?
Atsakyti
sveikos, ar galetumete man patarti ar pirkti siuvimo masina Janome 2039 harmony? Esu pradedancioji. Ta siuvimo masina nusiziurejau naudota, bet nebrangiai.
Atsakyti
Sveiki smile.gif . Pažadėjau draugei, kad paklausiu patarimo apie senučiukių kojinių siuvimo mašinų diržiukus : gal kuri galit pasidalinti patirtim, iš ko ir kaip galima pasidaryti naują dirželį? Girdėjau, kad iš vyriškų diržų daro, bet turbūt reik meistro šitam darbui? Gal kuri bandėt kažką sumeistraut?
Nuo maniškės senosios mašinos netinka, pasirodo, kad būna skirtingų ilgių g.gif .
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
aš pirkau Siuvimo stiliuje, pamatavo kiek reikia ir atkirpo
Atsakyti
[quote=garuolyte,2013 08 15, 10:43]
aš pirkau Siuvimo stiliuje...

Dėkui, reiks pasidomėt 4u.gif
Atsakyti
Labas
atejau perspeti,kad neveztumet savo masinu taisyti i DANESA doh.gif turiu pramonini penkiasiuli Juki(pirktas nenaujas is danesos pries kokius 7m)mechaniko prisireike pirma karta,nes iki siol pati susitvarkydavau.nuveziau i danesa mechanikui,tas pasake,kad kainuos 20lt sureguliuoti,jei nereikes keisti detaliu.palikau dviem sav.,nes vaziavom atostogauti.gryzus pasiemem(vietoj prasiuti nedave,nes buvo nepajungtas)prasiuvau namie ir pakraupau doh.gif padarytas kaip trisiulis ir ta siule tragiska doh.gif mokejom 30lt.vezem atgal,pasake,kad atiduos kita diena.kita diena nekele ragelio doh.gif zodz gavosi taip,kad vel savaite be overloko,o tai reiskia,kad ir be darbo unsure.gif nuvaziavom pasiimt,mechaniko nebuvo,atidave vadove.pinigu daugiau nemokejau,bet ir overloko nesutvarke doh.gif zodz minusas 30lt ir savaite be darbo
Atsakyti
sveiki,
Problema mano siuvimo masina siuva,bet turi temti medžiaga...
Jei netempi tai vienoje vietoje siuva ir medžiaga sulenda į vidų..
Nauja siuvėja norėtus,kad kas patartu ar patvarkytu..
Nusipirkau siuvimo mašina nenoriu daugiau įdėti į ją verysad.gif
patarkit kaip elgtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2013 08 17, 21:14)
sveiki,
Problema mano siuvimo masina siuva,bet turi temti medžiaga...
Jei netempi tai vienoje vietoje siuva ir medžiaga sulenda į vidų..
Nauja siuvėja norėtus,kad kas patartu ar patvarkytu..
Nusipirkau siuvimo mašina nenoriu daugiau įdėti į ją verysad.gif
patarkit kaip elgtis g.gif

o kokia tai masina?
gal atjungtas transpoteris?
Atsakyti
As ir vel cia biggrin.gif Apziurejau gyvai ta senuku masina ir supratau, kad geriau jau sena Caika nei ji biggrin.gif Zodziu dabar radau skelbima toki ir pradejau gundytis smile.gif Gal kas nors atsiliepimu apie sia masina turite ir zinot ka ji gali ir ko ne? Nes nelabai randu daug info internete apie ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2013 08 18, 17:43)
As ir vel cia biggrin.gif Apziurejau gyvai ta senuku masina ir supratau, kad geriau jau sena Caika nei ji biggrin.gif Zodziu dabar radau skelbima toki ir pradejau gundytis smile.gif Gal kas nors atsiliepimu apie sia masina turite ir zinot ka ji gali ir ko ne? Nes nelabai randu daug info internete apie ja  4u.gif

Pirkite tik tuo atveju, jeigu pardavėjas šiai mašinai SUTEIKS BENT JAU METAMS R A Š T I Š K A GARANTIJĄ. Visą informaciją apie ją, kaip ir apie kitus parduodamus daiktus, Jums turi suteikti pats PARDAVĖJAS.
Atsakyti