QUOTE(vėtrė 9 @ 2014 06 27, 12:40)
vėtrė 9, 27 Bir 2014 - 12:40, paraÅ�Ä—:
vėtrė 9, 27 Bir 2014 - 12:40, paraÅ�Ä—:
O gal aš kažkaip netaktiškai užgavau kažkieno pasirinkimą ?
Tikrai yra siuvimo mašinų su daugiau funkcijų ir gudresnių už tą pačią kainą.
Na - prikabino man makaronų .
Jei su mano Brotheriu bus kažkas ne taip - yra 3 metų garantija
O gal aš kažkaip netaktiškai užgavau kažkieno pasirinkimą ?
Tikrai yra siuvimo mašinų su daugiau funkcijų ir gudresnių už tą pačią kainą.
Na - prikabino man makaronų
.
Jei su mano Brotheriu bus kažkas ne taip - yra 3 metų garantija
Na manes jus neuzgavote, ir as nenorejau prie jusu prisisegti, sorry
Ir ne prie JUSU zodziu as kabinuosi, bet prie JUMS ISSAKYTU, tiesiog man IS TIKRUJU idomu, ka pardavejai ivardintu kaip blogiau mums, nei amerikonkom. Ar isties kazkas yra prasciau, ar ten metosi bendromis frazemis, bile tik patys pries klienta protingiau atrodytu
O jus su jusu pasirinkimu as tikrai sveikinu, ir faktas, kad masina sius kaip per sviesta
LYGINTI masinas gali tik pats, kai esi ju keleta isbandes, o perejus nuo kokios cenuciukes, tai as manau, kad is esmes bet kuri nauja siutu kaip kosminis laivas
As dabar noreciau jau kokios greiciau siuvancios, su didesniu pedeles prispaudimu ir didesniu tuo tarpu, nezinau kaip vadinasi
Na ta siuvimo masinos isema pagrindine
Zodziu apetitas kyla bevalgant
Kitaip tariant svajoju apie pramonine, ale kad man tokios griozdo nereikia TIKRAI
Bet jeigu butu buitines tokios kaip pramonines, tik be tu visu varikliu, tai butu geriausias variantas man
Na papezejau, tai galiu eit toliau siut
Ir sorry dar karta, tikrai nesiekiau nieko uzsipulti, mano "puolimas" buvo adresuotas kitiems, ale ir tai tik is smalsumo, o ne del to, kad deciausi zinanti kazka daugiau, nei tie pardavejai