QUOTE(Roskyte @ 2013 12 27, 19:29)
Aš jau metus laiko siuvu su šita mašina (dažniausiai visokiems rūbų remontams naudoju). Paprasta, eilinė mašiniukė, nieko ypatingo neturi, bet man kol kas nieko tokio ir neprireikė. Tiesią siūlę siuva, zigzagą daro, kilpas įsiuva...
Tik vat - nerandu jos tepimo taškų. Vis neprisiruošiu kokiam meistrui parodyti, kad padėtų susigaudyti, kur tepti reikia.
Tik vat - nerandu jos tepimo taškų. Vis neprisiruošiu kokiam meistrui parodyti, kad padėtų susigaudyti, kur tepti reikia.
man ji irgi patinka, jau išbandžiau. Tiesą sąkant nelabai suprantu informacinės knygelės, turbūt reikia daugiau žinoti arba tikrai netikusiai padaryta. Taip ir neaišku dešinėje viršuje esančio reguliatoriaus paskirtis, reikia kiekvieną siūlę peržiūrėti atskirai, dar neužsiėmiau tuo Šiaip mašinytė man labai patiko o kokia graži tiesi siūlė išeina O garso tai galėtų būti mažiau nes mažasis miegodamas prabunda kitame kambaryje. Labai gražiai aplikacijas apsiuva su tam skirta siūle
Papildyta:
QUOTE(Nefer @ 2014 01 04, 11:11)
Gyvenime niekada nesiuvau su siuvimo masina, visus taisymus, siuvimus atlieku rankomis. Bet kuo toliau, tuo labiau noriu siuvimo masinos. Noriu nebrangios, retkarciais, kad galeciau pasinaudot. Tinka ir tvarkinga deveta. Gal patartumet pagal kokius kriterijus man ja reiktu rinktis? Man pakanka ir tiesios siules o kur pakrasciuka apmeto, kad nebrigztu, tai ta daro overlokas?
O uz tokia kaina cia visiskas slamstas? Ar tokiai siuvejai kaip man, jos visiskai pakaktu?
My Webpage
O uz tokia kaina cia visiskas slamstas? Ar tokiai siuvejai kaip man, jos visiskai pakaktu?
My Webpage
iš kur tiek kantrybės reikia turėti siūti rankomis, niekada to nesuprasiu Man jau geriau bet kokia (tikrai) siuvimo mašina nei siūti rankomis, kažkaip visada labiau pasitikiu technika.