Tai butent taip, as apie overloka+ploksciasiule ir galvojau, kol nepradejau skaityt. Paprasta siuvamaja turiu, pas teta vis prisesdavau prie overloko Janome, tai seilyte net tysta, kaip smagu, nusprendziau savo isigyt ir bais ta ploksciasiule rupi. Bet kai prisiskaiciau, tai uzsimaniau ir Verita senute pasikeist, nes tos kilpos automatines bais reikia. Vienzo, kaip savo ir artimuju poreikiam, tai daugoka Reikia kazkaip norus susideliot ir pergalvot be ko galima apsieiti pradziai
O filmuke kombainiukas, tai, svelniai tariant, tikrai sudetingas. Du aparaciukai patogiau laiko atzvilgiu. Bet kas ipranta, gal ir nieko. Aisku, del vienu marskineliu, ilgas grojimas gaunas. Bet kelis siuvinius susirikiavus, galima
Tiesa, o kas prekiauja Babylocku Lietuvoje? Ar siustis reiktu?
Didelis aciu uz informacija ir filmuka
QUOTE(Siges @ 2013 09 11, 20:00)
Aš buvau supratus, kad kalba eina apie overloko ir plokščiasiūlės kombainą? Šitie lygtai ir taip nei skylių, nei dekoratyvinių siūlių nedaro
O jūs gi pirkote paprastą siuvimo mašiną ir overloką?
O jūs gi pirkote paprastą siuvimo mašiną ir overloką?
Taip taip, siuvamaja ir overloka
QUOTE(Siges @ 2013 09 11, 22:07)
Tai Tiffany jo, o kokio kombaino JŪS norite, nelabai užskaičiau
Nes kiek aš temų skaičiau, tai pagrindinis klausimas dėl kombainų buvo ar pirkti plokščiasiūlę ir overloką viename ar atskirai
Ar būna kombainų "siuvimo mašina + overlokas"? Negirdėjau apie tokius
Nes kiek aš temų skaičiau, tai pagrindinis klausimas dėl kombainų buvo ar pirkti plokščiasiūlę ir overloką viename ar atskirai
Ar būna kombainų "siuvimo mašina + overlokas"? Negirdėjau apie tokius
Norec ir as trys viename deja deja ateity, kai isisiubuosiu su savo rankdarbiais, pirksiu ir ploksciasiule
Papildyta:
QUOTE(gedimine @ 2013 09 11, 22:24)
Tai butent taip, as apie overloka+ploksciasiule ir galvojau, kol nepradejau skaityt. Paprasta siuvamaja turiu, pas teta vis prisesdavau prie overloko Janome, tai seilyte net tysta, kaip smagu, nusprendziau savo isigyt ir bais ta ploksciasiule rupi. Bet kai prisiskaiciau, tai uzsimaniau ir Verita senute pasikeist, nes tos kilpos automatines bais reikia. Vienzo, kaip savo ir artimuju poreikiam, tai daugoka Reikia kazkaip norus susideliot ir pergalvot be ko galima apsieiti pradziai
O filmuke kombainiukas, tai, svelniai tariant, tikrai sudetingas. Du aparaciukai patogiau laiko atzvilgiu. Bet kas ipranta, gal ir nieko. Aisku, del vienu marskineliu, ilgas grojimas gaunas. Bet kelis siuvinius susirikiavus, galima
Babylock berods siuvimomanija.lt prekiauja, o gal klystu bet su jais, kaip supratau is Vilniaus atstovu, geriau neprasideti, labai sukti prekybininkai
Aciu uz nuomones
Tad skaitysiu toliau
QUOTE(~FrenchBulldog~ @ 2013 09 01, 19:37)
Sveikos merginos,
Aš čia su tokiu (gal ir naivoku) klausimu. Ar tokios nedidelės siuvimo mašinėlės adatą galima pakeisti į didesnę, tinkančią siūti odai? Gal kam teko susidurti?
Aš čia su tokiu (gal ir naivoku) klausimu. Ar tokios nedidelės siuvimo mašinėlės adatą galima pakeisti į didesnę, tinkančią siūti odai? Gal kam teko susidurti?
adata galima pakeisti ir siuti oda ,bet sita masina labai silpna odai siuti ,inai skirta lengva medziagite siuti
O gal galite pasakyti, kur trikotazinius audinius perkates? Nes Kaune Textilyje pasirinkimas nera jau gausus, nors kaina normali. Kazin Gariunuose yra?
QUOTE(Tiffany @ 2013 09 11, 21:54)
Babylock berods siuvimomanija.lt prekiauja, o gal klystu bet su jais, kaip supratau is Vilniaus atstovu, geriau neprasideti, labai sukti prekybininkai
Aha, aš siuvimo manijoj kaip tik ir mačiau Babylock
O kuo sukti? Ką sakė? Labai įdomu! Nors dabar mašinomis kaip ir apsirūpinusi, bet ateityje gi prireiks vėl ko nors, norėtųsi žinot kur kreiptis, o kur ne
Beje, mano siuvimo mašina - iš siuvimo manijos, o kombainas - iš siuvimo stiliaus, pati nepajutau jokio kokybės/aptarnavimo skirtumo... Ir derėjosi abi parduotuvės lengvai
Papildyta:
QUOTE(gedimine @ 2013 09 11, 21:24)
Reikia kazkaip norus susideliot ir pergalvot be ko galima apsieiti pradziai
Aš žinokit pradėčiau nuo siuvimo mašinos pakeitimo Po to pirkčiausi overloką, galiausiai - plokščiasiūlę. Nežinau, ar taip tikrai geriausia, bet logiškiausiai skamba Nebent Veritas Jus dar visiškai tenkina (išskyrus tas automatines kilpas), tada pradėčiau nuo overloko Nes kai pagalvoji, viso ko pagrindas - kokybiška siūlė. Ir tik po to jau mąstom apie apmėtymus, kilpas, plokščias siūles ir pan
QUOTE(gedimine @ 2013 09 12, 09:48)
O gal galite pasakyti, kur trikotazinius audinius perkates? Nes Kaune Textilyje pasirinkimas nera jau gausus, nors kaina normali. Kazin Gariunuose yra?
Gariūnuose yra tikrai nemažai trikotažo
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 09 12, 11:50)
Aš žinokit pradėčiau nuo siuvimo mašinos pakeitimo Po to pirkčiausi overloką, galiausiai - plokščiasiūlę. Nežinau, ar taip tikrai geriausia, bet logiškiausiai skamba Nebent Veritas Jus dar visiškai tenkina (išskyrus tas automatines kilpas), tada pradėčiau nuo overloko Nes kai pagalvoji, viso ko pagrindas - kokybiška siūlė. Ir tik po to jau mąstom apie apmėtymus, kilpas, plokščias siūles ir pan
Visiskai sutinku jau tyrinejuos siuvamasias, teks vaziuot i sostine, nieko nebus. Beskaitant aprasymus, vel norai auga. Kol neissibandysiu, turbut neissirinksiu. Pasikabinau ant Berninos isgirtosios... Kaip noreciau
Papildyta:
QUOTE(Ligrafi @ 2013 09 12, 22:59)
Gariūnuose yra tikrai nemažai trikotažo
Aciu, kad patvirtinot, leksiu ir ten
QUOTE(gedimine @ 2013 09 11, 23:24)
nes tos kilpos automatines bais reikia.
as tik is savo patirties : automatine kilpa nuostabiai iseina ant pavyzdzio. Kai imu gamini (pvz., sijono, kelniu juosmeni) visada pasireguliuoju ilgio plocio parametrus . Nes as anksciau maniau, kad automatine kilpa pasirenki ir brukst ant bet kokio storio audinio- ir turi. Kai "pirmas blynas" strigo ir malesi vietoje (nes buvo pernelyg storas sluoksnis), atradau, kad galima pakeist nustatymus
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 09 12, 12:50)
As tai ne, vis dar negaliu atsistebet, kaip galejau sitiek metu siuti neturedama overloko O kai jau pasidovanojau , negaliu atsidziaugti.
Kadangi nesidomiu siuvinejimu, tik drabuziu siuvimu, manau, kad svarbiausia gera iskarpa, teisingas sukirpimas ir kuo geresnis lygintuvas (garas, nustatymai) siulems sutvarkyti Overlokas- malonumas dirbti ir estetinis pasitenkinimas gaminio isvaizda. O imant vien siule, jai nereikia super masinos, jei ta gerai daro turimas Veritas. Cia tik mano nuomone.
Merginos, o Rubina gera? Kokybiska?
QUOTE(selė @ 2013 09 16, 21:42)
Merginos, o Rubina gera? Kokybiska?
Aš kaip tik užsisakiau Rubiną. Daug skaičiau visokių nuomonių, bet vis tiek kainos ir kokybės santykiu išsirinkau ją, nes mano poreikiai nebus dideli.
QUOTE(Emos Sferos @ 2013 09 17, 10:09)
Aš kaip tik užsisakiau Rubiną.
kokia uzsisakete?