QUOTE(gedimine @ 2013 09 11, 13:28)
Bet kas galit, atsakykit man i paskutini klausima, kaip vyskta tas kombaino perjungimo procesas, kad taip ten viskas sudetinga?
Kad čia gal nuo žmogaus priklauso... Kaip su technika "draugaujasi", kokio greičio norisi (perjungimas vistiek šiek tiek pristabdo, buityje gal nesijaučia, bet jei siūnama daug, dideliais kiekiais, tai vistiek daugiau laiko išsimeta nei dviems atskiroms mašinoms).
Kaip vyksta? Va,
Youtube yra video kaip perjunginėja Janome 1200D kombainą
Iš savo patirties galiu pasakyti (tiesa, pas mane Juki, bet principai labai panašūs kaip ir video), kad video man atrodė baisiau nei yra iš tikrųjų. Užtrunku gal 5 min lėtai krapštydamasi
Aišku, pradžioje užtrukdavo geroookai ilgiau
Taigi siūlyčiau pabandyti pažiūrėti video nuorodą - jei atrodys labai baisu, sudėtinga ir mašinos "viduriai" kaip košmaras
- nekankinkit savęs ir imkit 2 mašinas (ir dar Babylock pasidomėkit - anie net siūlus lengvai susiveria patys
). O jei atrodys žavu - tai puikus dalykas tas kombainas
Tiesa, rašau rašau, bet žinot, jei turėčiau atskirą kambarį siuvimui ir užtektinai vietos viskam - imčiau ir aš dvi atskiras mašinas
Tiesiog paprasčiau su dviem. Net jei dabartinėj situacijoj tai savu Juki kombainu esu labai patenkinta