Įkraunama...
Įkraunama...

Atšalę jausmai

QUOTE(velniuke13 @ 2013 06 25, 22:33)
plan,ar tu pavartojes ar kt.nesveikas(a).Slykstu net skaityti tokias pezalynes

velniuke, matyt tau dar tik 13 tikrai ir nezinai,kad pirmiausia reikia tema nuo pradziu skaityti. Va,zinok,tokie rasinukai labai gera juoko doze duoda, tai nei vartoti nieko nebereikia, nes ir taip zeureij zeureij viskas lotuliukas.gifsmoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plan: 25 birželio 2013 - 23:12
Keistas tas gyvenimas.. Bandai zmonai skirti demesio,sako ''netukdyk'' megini uzsiminti,kad ir pac noretum demesio sulaukti,tai sulauki ''ko cia niurzgi''.o kai ateina riba ir isrezi viska tiesiai,tuomet isgirsti ''reikejo anksciau tai pasakyti'' bet kai bandai pasakyti anksciau,tai sulauki ''tu tik priekaistauji'',kai bandai nepriekaistauti ir skirti demesio....... zodziu uzdaras ratas verysad.gif Taigi gal ir mane reiktu paguosti,jei jau cia gailestingu zmoniu tiek renkasi blush2.gif zeuriai reik,bo pasiusiu matyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaimyna$ @ 2013 06 26, 09:05)
Keistas tas gyvenimas.. Bandai zmonai skirti demesio,sako ''netukdyk'' megini uzsiminti,kad ir pac noretum demesio sulaukti,tai sulauki ''ko cia niurzgi''.o kai ateina riba ir isrezi viska tiesiai,tuomet isgirsti ''reikejo anksciau tai pasakyti'' bet kai bandai pasakyti anksciau,tai sulauki ''tu tik priekaistauji'',kai bandai nepriekaistauti ir skirti demesio....... zodziu uzdaras ratas verysad.gif  Taigi gal ir mane reiktu paguosti,jei jau cia gailestingu zmoniu tiek renkasi  blush2.gif  zeuriai reik,bo pasiusiu matyt  doh.gif

ojojoj cry.gif , butinai reik paguost .Jeigu zmogus zmogui zmogus,tai ir tas zmogus zmogui zmogus .Tik pac atmink ,kuoo daugiau sokineji,tuo dar daugiau sokdina. Nu ce tokia zeuri tiesa. Mazeu kreipk demesi ir tas ratas pasisuks kitaip.
Atsakyti
Na matyt nieko nepasikeis,tiesiog atsiras keletas nauju stoteliu.
As ir pac suprantu,kad reiktu maziau kreipt demesio ir nesu as toks jau aistringas sokinetojas,kad smarkiai galetu kas sokdint ..viskas proto ribose(bent man taip atrodo).
Matyt riedama link kazkokio akligatvio,matyt viskam skirta tam tikras laikas ir musiskis jau baigia issekt.
Atsakyti
QUOTE(Kaimyna$ @ 2013 06 26, 10:50)
Na matyt nieko nepasikeis,tiesiog atsiras keletas nauju stoteliu.
As ir pac suprantu,kad reiktu maziau kreipt demesio ir nesu as toks jau aistringas sokinetojas,kad smarkiai galetu kas sokdint ..viskas proto ribose(bent man taip atrodo).
Matyt riedama link kazkokio akligatvio,matyt viskam skirta tam tikras laikas ir musiskis jau baigia issekt.

ugu, matau is notraukos kad issekes ir pac jau sad.gif godziu godziu labai smarkei console.gif
Atsakyti
Čia jau ne forumo diskusija, o..Patys įsivardinkyt kas
Atsakyti
QUOTE(Kaimyna$ @ 2013 06 26, 08:05)
Keistas tas gyvenimas.. Bandai zmonai skirti demesio,sako ''netukdyk'' megini uzsiminti,kad ir pac noretum demesio sulaukti,tai sulauki ''ko cia niurzgi''.o kai ateina riba ir isrezi viska tiesiai,tuomet isgirsti ''reikejo anksciau tai pasakyti'' bet kai bandai pasakyti anksciau,tai sulauki ''tu tik priekaistauji'',kai bandai nepriekaistauti ir skirti demesio....... zodziu uzdaras ratas verysad.gif  Taigi gal ir mane reiktu paguosti,jei jau cia gailestingu zmoniu tiek renkasi  blush2.gif  zeuriai reik,bo pasiusiu matyt  doh.gif

Geri liaudiški sprendimai " tylėk , o tai gausi į dantis " " duok duok,į snukį duok " " atsipalaiduok , sūka ir jausk malonumą " .
Jei rimčiau - nereikia prašyti ir reikia imituoti prievartą lovoje ir pasitelkti sadomazo žaidimus. Arba žmona - užsislaptinusi lesbietė .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelkiu kikimara: 27 birželio 2013 - 22:18
QUOTE(pelkiu kikimara @ 2013 06 27, 23:14)
Geri liaudiški sprendimai " tylėk , o tai gausi į dantis " " duok duok,į snukį duok " " atsipalaiduok , sūka ir jausk malonumą " .
Jei rimčiau - nereikia prašyti ir reikia imituoti prievartą lovoje ir pasitelkti sadomazo žaidimus. Arba žmona - užsislaptinusi lesbietė .

Dabr man kazkaip visai smegenine neverda,todel negaliu suprasti tai juokais pasakyta ar rimtai..jei imtai,tai as tam nepritariu,nes per prievarta mielas nebusi.Gal esu kazkokio nesveiko mastymo,gal kokia iskasena is senoviniu laiku,bet as myliu savo zmona ir taip elgts negaliu.
Paprasciausia gal tai tik man reik,kad manes lauktu gristancio namo,nes as laukiu ir is darbo lekiu kaip kvailys.Tiesa kai dirbu,tai gryztu tik savaitgaliams,o va dabar tipo atostogauju. Sendien vidurdieni bus 21 metai kaip mes susipazinom,o as sedziu ir galvoju kaip teks iseit,kad neskausmingai mum abiem.
Atsakyti
QUOTE(Kaimyna$ @ 2013 06 28, 00:06)
Dabr man kazkaip visai smegenine neverda,todel negaliu suprasti tai juokais pasakyta ar rimtai..jei imtai,tai as tam nepritariu,nes per prievarta mielas nebusi.Gal esu kazkokio nesveiko mastymo,gal kokia iskasena is senoviniu laiku,bet as myliu savo zmona ir taip elgts negaliu.
Paprasciausia gal tai tik man reik,kad manes lauktu gristancio namo,nes as laukiu ir is darbo lekiu kaip kvailys.Tiesa kai dirbu,tai gryztu tik savaitgaliams,o va dabar tipo atostogauju. Sendien vidurdieni bus 21 metai kaip mes susipazinom,o as sedziu ir galvoju kaip teks iseit,kad neskausmingai mum abiem.

kad suprast pelkiu kikimara, smegenine turi virt anosios dazniais, o tas reiskinys gan sudetingas biggrin.gif

o taves nelaukia net? nu liudesys tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 28, 01:23)
kad suprast pelkiu kikimara, smegenine turi virt anosios dazniais, o tas reiskinys gan sudetingas biggrin.gif

o taves nelaukia net? nu liudesys tikrai.

matai kaip su tuo laukimu..vaikai matosi,kad laukia,tai matyt is akiu,o zmona net nezinau,kazkoks tas laukimas kartais dirbtinas atrodo.
Gal kaltas mano darbas,nes retai griztu namo ir ji pripranta buti pati sau seimininke ir vadovauti paradui kaip nori,o cia atsiranda nevisai pavaldus asmuo,kuris trukdo gyvent... As jos visuomet laukiu..begu duru atidaryt ir man apmaudu,kuomet atsiranda pakeliui namo kruva reikaliuku,kuriuos norui esant galima ir kitom dienom sutvarkyt.Namie gi visagalis internetas dar atsiranda..taigi vyrui laiko nelieka..na taip gal kartais.
Atsakyti
QUOTE(Kaimyna$ @ 2013 06 28, 01:49)
As jos visuomet laukiu..begu duru atidaryt

O kodel jusu jausena turi perimti ir jusu zmona??? Kvaila,kai suauge zmones mano,kad apsivede turi buti vienalyte mase kartu paemus. wink.gif
Atsakyti
o tai sakei zmonai apie tai? ka atsake?
Atsakyti