Laba vakara dairausi bilietu rugpjucio pradziai i Maljorka (zinau, laikas tiesiog pats nuostabiausias kelionems..., bet kitaip negaliu), gal yra ankstesniais metais sekusiu kainas, kada butu galima tiketis didesnio kritimo ;/ aisku, pati kasdien po kelis tikrinu, bet galvoju, ar tiketi nuomone, kad labiausiai apsimoka pirkti keleta menesiu iki isvykimo kai keliavom i Kreta pernai, tai is tikruju tas pasitvirtino, birzeli rugpjucio menesiui super kainos buvo, nors pats sezonas ;/
QUOTE(milagra797 @ 2014 03 08, 21:46)
Laba vakara dairausi bilietu rugpjucio pradziai i Maljorka (zinau, laikas tiesiog pats nuostabiausias kelionems..., bet kitaip negaliu), gal yra ankstesniais metais sekusiu kainas, kada butu galima tiketis didesnio kritimo ;/ aisku, pati kasdien po kelis tikrinu, bet galvoju, ar tiketi nuomone, kad labiausiai apsimoka pirkti keleta menesiu iki isvykimo kai keliavom i Kreta pernai, tai is tikruju tas pasitvirtino, birzeli rugpjucio menesiui super kainos buvo, nors pats sezonas ;/
Geros kainos buvo pries menesi ir rugsejui likus maziau nei menesiui. Bet tai nereiskia, kad siemet taip bus
Pernai bilietus rugsejo vid pirkau liepos men. Kainos daugiau nekrito, bet bilietai kainavo maziau, nei snd kainuoja. Ta pati darysim ir siemet. Nebent tik viesbuti galite anksciau rezervuoti, nes kainos gali but geresnes. Nors as pernai pataikiau ant akcijos- rugsejo men buvo 10proc nuolaida nuo kainos;) man maljorka labai patiko. Mb ir siemet sutinka vel ten skrist, nebent nusausim ALicante uz gera kaina.
Sveikos norėčiau pasiteirauti, koks patogiausias būdas nusigauti nuo oro uosto iki Alcudia? Ar važinėja autobusai? Nes atstumas nemažas planuojam auto imti paskutines 3 dienas...
Jau radau radau, sorry
Jau radau radau, sorry
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 04, 14:45)
Tai, kad baseinai nesildomi, tai tikrai nemanau, kad prisimaude gris, jei oras bus blogas. Mes uzpernai buvom geguze, tai oras buvo nuostabus. Man vanduo visada per saltas, o mano vyrukai maudesi.
na bent vidaus baseine bus silta Mano didzioji kaip tevas, gali maudytis ir prie +15., jai niekad nera salta., o mazasis tai i mane....patinka siluma
Papildyta:
QUOTE(Angelina11 @ 2014 03 05, 13:15)
gegužės 13-20 lekiam i magalufą savaitėlei atsipalaiduot AI, kiek teko paskaityt tai turėtų būti linksma nes gyvenimas verda beveik visą parą. Taip pat žiūriu labai populiaru nuomotis automobilį ir pasižvalgyt po apylinkes. reiks gal kokią dieną palėkt kur toliau jei rasim savanorį vairuotoją Gal kas pasakys kaip ten Magalufe papludimys, kas mokama, kas nemokama, žmonių daug ir pan. Ačiū visiems kas nepatingės brūkštelt naudingų patarimų apie poilsį Magalufe.
na gal apsilenksite su britu paaugliais, nes jiems kaip tik mokyklose, universitetuose atostogos bus prasideje nuo geguzes24 iki birzelio 1 Kiek mums tekdavo su jais susidurt tai nekokie jie kompanjonai keliones jau jjei jie atostogauja, tai "pad polnaij programe", nekreipiama demesio i aplink esancius zmones
Del jaunimelio - manes jie neerzino, nors mes buvom rugsejo vid Arenalyje. Na geria jie gatveje ar pliaze, bet nesikabineja. Mane tik nervino rukantys pliaze tipai ir nuorukos smelyje. Pas mus viesbutyje buvo info, jog esant triuksmui nedelsiant skambinti i registratura. Turejom garsiai kalbanti jaunima uz sienos, bet 1val jie uzsilenkdavo;)
Ačiū už patarimus dėl bilietų na, mėginsime laukti, seku gal bent kelis išmes pigiau jeigu ne, kita kryptimi gal bus sėkmės )
QUOTE(Taler @ 2014 03 18, 15:53)
Sveiki, Gal kas ruosiates kelionei nuo 04.01??? Skrendam is Karmelavos. Kas kartu?
Mes kartu .Skrendam 5 dienelem. Labai tikiuosi, kad nesusalsim .
QUOTE(vagiedre @ 2014 03 18, 21:16)
Mes kartu .Skrendam 5 dienelem. Labai tikiuosi, kad nesusalsim .
Mes balandzio 6 keliaujam bet susalti nebijom
Vakar grizo pazistamos merginos tevai.Sake diena temperatura buvo 20-25 laipsniu.Vesesni rytai ir vakarai.Jura aisku salta,bet deginosi.
QUOTE(maybe24 @ 2014 03 18, 22:34)
Mes balandzio 6 keliaujam bet susalti nebijom
Vakar grizo pazistamos merginos tevai.Sake diena temperatura buvo 20-25 laipsniu.Vesesni rytai ir vakarai.Jura aisku salta,bet deginosi.
kaip idomiai su tais orais...as kasdien atsiverciu maljorkos puslapi, kur raso tiesiogiai esama temperatura..Tai daugiausia maciau uz kile iki 18 buvo...Dabar isviso 13 tik
Mes 04.05 planuojam, bet irgi prognozės labai nekokios tuo metu