Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2013

QUOTE(vagiedre @ 2014 02 23, 23:55)
Mes irgi planuojam balandzio 1-5 d. praleisti MAljorkoje. Planuojam issinuomoti auto oro uoste. Pasiziurejau kiek ta nuoma kainuoja ir labai nustebau, raso, kad tom 4 dienom apie 100-150 lt. Kazkaip mazai, man pasirode. Gal kas galite paaiskinti, kaip suu ta kaina. Noreciau auto su pilnu draudimu, kad nebutu rupesciu. Kaip ten ta kaina, gal jau paciam oro uoste issuga?

Sveiki, kur jus tokias kainas randat? Mes ieskom balandzio 12-19, tai randu kainas tik nuo 170 eur uz maza masiniuka.
Atsakyti
QUOTE(Algimux @ 2014 02 25, 22:34)
Sveiki, kur jus tokias kainas randat? Mes ieskom balandzio 12-19, tai randu kainas tik nuo 170 eur uz maza masiniuka.

Perskaitykite sąlygas, gal pas jus su visais papildomais mokesčiais, o pas juos tik plika nuoma prie kurios dar daug kas klijuojasi...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Mes ir prisiruošėme į Maljorką ir galvojau, kad balandį pigiau prasisuksim, bet panašu, kad nelabai... Ketinam daug keliauti automobiliu, tai atrodo, logiškiau keliose vietose nakvoti (ar visgi ne? Gal kas patartų iš patirties?) nei vis grįžinėti atgal (kas ryja laiką ir kurą). Tai vat klausimas, kaip manot, ar naktis dviem apie 35-40 eur yra normalu ar brangokai? g.gif

Iš anksto labai dėkoju už atsakymus! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Algimux @ 2014 02 25, 22:34)

O per ka ziurit?
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 02 27, 16:12)
O per ka ziurit?

Ieskojom ir per doyouspain.com ir economycarsrental.com ir bandem per atskiras nuomos firmas (rentalcar ir pan), bet kazkaip kainos musu visai nedziugina. Dabar galvoju, kad reikia rezervuoti kazkoki pigiausia varianta su nemokamu atsaukimu ir bandyt tiketis paskutines minutes geru pasiulymu:-) Gal kas susiduret ar buna nuomojantis masina, paskutines minutes pasiulymu?
Atsakyti
QUOTE(Algimux @ 2014 02 27, 22:58)
Ieskojom ir per doyouspain.com ir economycarsrental.com ir bandem per atskiras nuomos firmas (rentalcar ir pan), bet kazkaip kainos musu visai nedziugina. Dabar galvoju, kad reikia rezervuoti kazkoki pigiausia varianta su nemokamu atsaukimu ir bandyt tiketis paskutines minutes geru pasiulymu:-) Gal kas susiduret ar buna nuomojantis masina, paskutines minutes pasiulymu?

Man per travelsupermarket meta 158 eurus is argus care hire.Pabandykit pasekti kainas nes jos svyruoja.
Atsakyti
QUOTE(legacy @ 2014 02 27, 16:10)
Sveiki  4u.gif Mes ir prisiruošėme į Maljorką ir galvojau, kad balandį pigiau prasisuksim, bet panašu, kad nelabai... Ketinam daug keliauti automobiliu, tai atrodo, logiškiau keliose vietose nakvoti (ar visgi ne? Gal kas patartų iš patirties?) nei vis grįžinėti atgal (kas ryja laiką ir kurą). Tai vat klausimas, kaip manot, ar naktis dviem apie 35-40 eur yra normalu ar brangokai?  g.gif

Iš anksto labai dėkoju už atsakymus!  smile.gif

Tikrai geras pasirinkimas thumbup.gif
Jau anksčiau buvau aprašęs kaip keliavom per savaitę keitėm 3 viešbučius.
Atsakyti
Sveikos keliaujancios i Maljorka smile.gif
Norejau pasireirauti apie viesbucius. Issirinkau kelis, bet niekaip negaliu apsispresti kuri imti. Gal kuri esat buvusi Hotel Caballero (Playa de Palma), Sol Antillos Barbados (Magaluf), Hotel Riu Concordia (Playa de Palma), Hotel Globales Pionero (Santa Ponsa). Ar bent jau kuri miesteli geriau rinktis. Busim balandzio pradzioje 5 dienas. Niekada perdaug demesio nekreipiau i viesbuti, bet dabar kadangi laukiuos, nesinori labai jau bet kokio. Dekui, jei kas patars. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2014 02 20, 12:27)
Vakar skaitinejau pries tai buvusia tema, tai vaje vaje...geguzes menesi orai nelepino unsure.gif  Tikiuos kad siemet bus geresni ir grysiu idegus, o vaikai prisimaude baseinuose 4u.gif

Tai, kad baseinai nesildomi, tai tikrai nemanau, kad prisimaude gris, jei oras bus blogas. Mes uzpernai buvom geguze, tai oras buvo nuostabus. Man vanduo visada per saltas, o mano vyrukai maudesi.

QUOTE(saule97 @ 2014 02 25, 13:35)
Gal kas gali patarti ar verta rinktis Half boar maitinimą ar tik pusrycius. Skirtumas kainu 190 EUR septynioms dienoms. Ar yra pakankamai kavinių kur galima keturiems pavakarieniauti uz mazdaug 30 EUR?
Ačiū

Man tai vargas butu tik su pusryciais, nes, priesingai nei kitiems, man nepasirode pigus kabakai. O su HB gali tikrai sociai pavalgyti netaupydamas. Galit kitus viesbucius paziureti, kad butu palankesnis HB.
Keturiems 30 eu? Be sansu schmoll.gif Arba tinka Mackdakas.

Papildyta:
QUOTE(eryte @ 2014 03 03, 21:32)
Niekada perdaug demesio nekreipiau i viesbuti, bet dabar kadangi laukiuos, nesinori labai jau bet kokio. Dekui, jei kas patars.  4u.gif

Jusu pamineti miesteliai labai skirtingi. Vieni prie Palmos triuksmingesni, kiti atokus ramesni. Ir ziurint, ko jus is tu viesbuciu norit? Geresnio maitinimo? Ramesnes vietos? Kas yra prioritetas?
Atsakyti
QUOTE(eryte @ 2014 03 03, 21:32)
Sveikos keliaujancios i Maljorka smile.gif
Norejau pasireirauti apie viesbucius. Issirinkau kelis, bet niekaip negaliu apsispresti kuri imti. Gal kuri esat buvusi Hotel Caballero (Playa de Palma), Sol Antillos Barbados (Magaluf), Hotel Riu Concordia (Playa de Palma), Hotel Globales Pionero (Santa Ponsa). Ar bent jau kuri miesteli geriau rinktis. Busim balandzio pradzioje 5 dienas. Niekada perdaug demesio nekreipiau i viesbuti, bet dabar kadangi laukiuos, nesinori labai jau bet kokio. Dekui, jei kas patars.  4u.gif

Kiek man teko buti Sol viezbuciuose tai neteko nusivilti.Konkreciai sitame nebuvau bet buvau kituose dviejuose ju viezbuciuose.Buvo puiku.
Atsakyti
gegužės 13-20 lekiam i magalufą savaitėlei atsipalaiduot AI, kiek teko paskaityt tai turėtų būti linksma nes gyvenimas verda beveik visą parą. Taip pat žiūriu labai populiaru nuomotis automobilį ir pasižvalgyt po apylinkes. reiks gal kokią dieną palėkt kur toliau jei rasim savanorį vairuotoją smile.gif Gal kas pasakys kaip ten Magalufe papludimys, kas mokama, kas nemokama, žmonių daug ir pan. Ačiū visiems kas nepatingės brūkštelt naudingų patarimų apie poilsį Magalufe.
Atsakyti
QUOTE(Angelina11 @ 2014 03 05, 14:15)
gegužės 13-20 lekiam i magalufą savaitėlei atsipalaiduot AI, kiek teko paskaityt tai turėtų būti linksma nes gyvenimas verda beveik visą parą. Taip pat žiūriu labai populiaru nuomotis automobilį ir pasižvalgyt po apylinkes. reiks gal kokią dieną palėkt kur toliau jei rasim savanorį vairuotoją smile.gif Gal kas pasakys kaip ten Magalufe papludimys, kas mokama, kas nemokama, žmonių daug ir pan. Ačiū visiems kas nepatingės brūkštelt naudingų patarimų apie poilsį Magalufe.

Kiek teko girdeti tai Magalufas britu paaugliu megstamas kurortas.Bet geguzes menesi tai dar gal ju nebus. smile.gif , nes kiek teko matyti tai pati blogiausia publika. Kadangi mes planuojam birzelio gale, tai del to Magalufo nesirinkom.
Atsakyti