QUOTE(JurgiukasR @ 2014 02 20, 12:27)
Vakar skaitinejau pries tai buvusia tema, tai vaje vaje...geguzes menesi orai nelepino
Tikiuos kad siemet bus geresni ir grysiu idegus, o vaikai prisimaude baseinuose
Tai, kad baseinai nesildomi, tai tikrai nemanau, kad prisimaude gris, jei oras bus blogas. Mes uzpernai buvom geguze, tai oras buvo nuostabus. Man vanduo visada per saltas, o mano vyrukai maudesi.
QUOTE(saule97 @ 2014 02 25, 13:35)
Gal kas gali patarti ar verta rinktis Half boar maitinimą ar tik pusrycius. Skirtumas kainu 190 EUR septynioms dienoms. Ar yra pakankamai kavinių kur galima keturiems pavakarieniauti uz mazdaug 30 EUR?
Ačiū
Man tai vargas butu tik su pusryciais, nes, priesingai nei kitiems, man nepasirode pigus kabakai. O su HB gali tikrai sociai pavalgyti netaupydamas. Galit kitus viesbucius paziureti, kad butu palankesnis HB.
Keturiems 30 eu? Be sansu
Arba tinka Mackdakas.
Papildyta:
QUOTE(eryte @ 2014 03 03, 21:32)
Niekada perdaug demesio nekreipiau i viesbuti, bet dabar kadangi laukiuos, nesinori labai jau bet kokio. Dekui, jei kas patars.
Jusu pamineti miesteliai labai skirtingi. Vieni prie Palmos triuksmingesni, kiti atokus ramesni. Ir ziurint, ko jus is tu viesbuciu norit? Geresnio maitinimo? Ramesnes vietos? Kas yra prioritetas?