Vakar skaitinejau pries tai buvusia tema, tai vaje vaje...geguzes menesi orai nelepino Tikiuos kad siemet bus geresni ir grysiu idegus, o vaikai prisimaude baseinuose
QUOTE(JurgiukasR @ 2014 02 20, 11:27)
Vakar skaitinejau pries tai buvusia tema, tai vaje vaje...geguzes menesi orai nelepino Tikiuos kad siemet bus geresni ir grysiu idegus, o vaikai prisimaude baseinuose
Labai skirtingas žmonių supratimas apie gerą orą Ir nelygu ką planuojama veikti. Mes mėgstam aktyvesnes atostogas, ne vien gulėti prie vandens, tai norisi, kad temperatūra nepakiltų virš 25, rugpjūtį nė už ką nevažiuočiau O ir dėl vandens - jei maudotės vasarą Baltijoje, tai nemanau, kad viduržemio jūra gegužę išgąsdins Svarbu tik, kad nelytų ištisai, tada jau tikrai ne kas butų
QUOTE(KRISTELA @ 2014 02 21, 11:33)
Labai skirtingas žmonių supratimas apie gerą orą Ir nelygu ką planuojama veikti. Mes mėgstam aktyvesnes atostogas, ne vien gulėti prie vandens, tai norisi, kad temperatūra nepakiltų virš 25, rugpjūtį nė už ką nevažiuočiau O ir dėl vandens - jei maudotės vasarą Baltijoje, tai nemanau, kad viduržemio jūra gegužę išgąsdins Svarbu tik, kad nelytų ištisai, tada jau tikrai ne kas butų
Na as megstu karsti..ne t ir keliaujant masina, man netrukdo 28 silumos (vyras mane laiko isprotejusia, kad kaifuoju kai karsta ) Bet va kai praeita geguze buvo kiaurai lietus ir vos 18 tai siaubas
QUOTE(Ellen @ 2014 02 18, 21:40)
Gal kas skrenda ankstyvi labai ir skrenda 04.05?
Sveiki, mes taip pat ankstyvi, skrendam balandzio 12.
Sveikos mes skrendam geguzes 10 - 18 dienomis jau dabar spirgu is nekantrumo, nes abu su vyru lb megstam po visokias kalnuotas vietoves vazinet na tik bus matyt ar vaikiukams musu tas patiks issirinkom apsigyvent Palmanovoj nes aplinkiniai gan gerai ivertino,o ir nesinori toli nuo oro uosto apsistot Masina bei viesbuti taipogi jau uzsisakem tad belieka sulaukt tik keliones
Kadangi vienas mano vaikiukas dar visai mazas (1 metukai) tai as su tokiu klausimu mamytems kurios su tokiais kleckais keliavo. Ar parduotuvese yra tokiu uzpilamu kosyciu, tyreliu vaisiniu, darzoviu-mesos tyreliu stiklainiukuose? taip pat ar yra Aptamil misinuko pirkt bei Pampers firmos sauskelniu ? nes kai buvom kelis kartus pacioj ispanijos tai bent jau pampersu ir aptamil nemaciau
dekui
Kadangi vienas mano vaikiukas dar visai mazas (1 metukai) tai as su tokiu klausimu mamytems kurios su tokiais kleckais keliavo. Ar parduotuvese yra tokiu uzpilamu kosyciu, tyreliu vaisiniu, darzoviu-mesos tyreliu stiklainiukuose? taip pat ar yra Aptamil misinuko pirkt bei Pampers firmos sauskelniu ? nes kai buvom kelis kartus pacioj ispanijos tai bent jau pampersu ir aptamil nemaciau
dekui
Pasidalinkit info kuria auto nuomos firma renkates?
QUOTE(Sheilla @ 2014 02 22, 19:50)
Pasidalinkit info kuria auto nuomos firma renkates?
Mes irgi planuojam balandzio 1-5 d. praleisti MAljorkoje. Planuojam issinuomoti auto oro uoste. Pasiziurejau kiek ta nuoma kainuoja ir labai nustebau, raso, kad tom 4 dienom apie 100-150 lt. Kazkaip mazai, man pasirode. Gal kas galite paaiskinti, kaip suu ta kaina. Noreciau auto su pilnu draudimu, kad nebutu rupesciu. Kaip ten ta kaina, gal jau paciam oro uoste issuga?
QUOTE(vagiedre @ 2014 02 23, 22:55)
Mes irgi planuojam balandzio 1-5 d. praleisti MAljorkoje. Planuojam issinuomoti auto oro uoste. Pasiziurejau kiek ta nuoma kainuoja ir labai nustebau, raso, kad tom 4 dienom apie 100-150 lt. Kazkaip mazai, man pasirode. Gal kas galite paaiskinti, kaip suu ta kaina. Noreciau auto su pilnu draudimu, kad nebutu rupesciu. Kaip ten ta kaina, gal jau paciam oro uoste issuga?
ne sezono metu kainos tikrai palankios buna. Bet pasidomekit ar nereiks vietoj papildomai moket uz pilna baka kuro o uz tai jau lupa dvigubai nei vietos degalinese pvz mes turejom palikti kuo tustesni baka uz kuri sumokejom beveik 180eu
QUOTE(zyzna @ 2014 02 24, 00:02)
ne sezono metu kainos tikrai palankios buna. Bet pasidomekit ar nereiks vietoj papildomai moket uz pilna baka kuro o uz tai jau lupa dvigubai nei vietos degalinese pvz mes turejom palikti kuo tustesni baka uz kuri sumokejom beveik 180eu
Nu mes max sumokam 40 euru uz kura.Tokiu kainu kaip 180 euru uz kura niekur nemaciau.Gal Jus cia litais?
QUOTE(I.Elija @ 2014 02 23, 23:12)
Nu mes max sumokam 40 euru uz kura.Tokiu kainu kaip 180 euru uz kura niekur nemaciau.Gal Jus cia litais?
Eurais, jei litais tai pas mus cia puse bako tik iseitu uz tiek sokas buvo, bet nebuvo noro gincytis, tuo labiau kad buvom perspeti kad kuras kainuos DAUG, aisku ne tiek, bet uz masina kapeikas mokejom, lyg 100euru (rugsejis buvo), bet masina buvo didele, kitur tokia masina dvigubai kainavo
Apsimelavau, vyras sake 160e uz kura sumokejom
QUOTE(saule97 @ 2014 02 25, 13:35)
Gal kas gali patarti ar verta rinktis Half boar maitinimą ar tik pusrycius. Skirtumas kainu 190 EUR septynioms dienoms. Ar yra pakankamai kavinių kur galima keturiems pavakarieniauti uz mazdaug 30 EUR?
Ačiū
Ačiū
Man tai labiau patinka HB variantas kaip minimum.nes peratostogas lakstyti ir ieskoti kur pavalgyti kazkoks apsurdas(ipatingai kaip biudzetas spaudzia).Jau ir taip turesit kazkur valgyti pietus.O tai tas skirtumas 190 euru tai vienam zmogui ar keturiem,ir kas cia per viezbutis?nes seip kaip mes mokam tai skirtumas tarp BB ir HB buna 20 -30 svaru savatei zmogui tai as mieliau rinkdavausi HB.Litais ekvivalentas butu 80-120 litu.Dar ziurint kurioj vietoj gyvensite.Seip Maljorkoj nera brangu.Man dar nera blogai kada renkuosi self catering.Tada buna apartamente virtuve ir galimybe gamintis patiems.(kai vaikai buvo mazesni ir isrankesni mes taip darydavom).Nes uz ju bulvyciu free valgyma as moketi nemegdavau. Bet BB man prasciausias ir brangiausias variantas.Bet gal cia tik mano nuomone.