Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2013

QUOTE(raskilaa @ 2013 10 15, 22:57)
is cia
http://www.doyouspain.com/Support/
5 dienom su pilnu draudimu t.b. apie 790 Lt.

Aišku, ačiū mirksiukas.gif Aš kitur buvau radus biškuti pigiau, bet dabar staigiai taio nerandu doh.gif Mastau gal vietoje nuomotis bus pigiau g.gif Mes pirmas 4 dienas gyvensim tame pačiame viešbutyje kur ir jūs prie oro uosto "Hotel Helios Mallorca ", o likusias tris dar svarstom, renkamės, nes visur kitur arba nieko gero nėra jau arba kainos didelės. Galvojam gal imti mašiną ir keliauti iš to pačio viešbučio, nes jis tikrai nebrangus o atstumai iki visur nėra dideli įveikti mašina.
Atsakyti
Gal kas nors gero ar blogo galėtų pasakyti apie šituos apartamentus
situos
ir
situos
Atsakyti
QUOTE(raskilaa @ 2013 10 15, 22:57)
is cia
http://www.doyouspain.com/Support/
5 dienom su pilnu draudimu t.b. apie 790 Lt.

Klausykit, padėkit, nieko nesuprantu doh.gif
Suvedu paėmimo datą nuo lėktuvo nusileidimo ir grąžinimo datą iki atgalinio skrydžio, paprastutė Ford Fiesta pasirinkus Full/Full baką gaunasi tik 122 eurai, visam laikotarpiui g.gif Ar aš kažko nepažymėjau, kodėl taip pigiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2013 10 16, 19:55)
Klausykit, padėkit, nieko nesuprantu  doh.gif
Suvedu paėmimo datą nuo lėktuvo nusileidimo ir grąžinimo datą iki atgalinio skrydžio, paprastutė Ford Fiesta pasirinkus Full/Full baką gaunasi tik 122 eurai, visam laikotarpiui  g.gif  Ar aš kažko nepažymėjau, kodėl taip pigiai?  g.gif

rasau is maljorkos. karsta!!!
uz 3 dienas mokejom 36 eurus (grazint 4 dienos ryte). irgi emem ford fiesta bet dave geresne renault clio smile.gif tai dienai 12 euru gavosi. isvazinejom 45 eurus, nuvaziavom 600 km.
nematau tikslo nuomuotis kelis viesbutis, ner cia kur net vaziuot, kad neiseitu grzt ant vakarienes ir nespet dar nueit pasiaudyt.
Atsakyti
QUOTE(AgotaSimona @ 2013 10 16, 22:10)
uz 3 dienas mokejom 36 eurus (grazint 4 dienos ryte). irgi emem ford fiesta bet dave geresne renault clio smile.gif tai dienai 12 euru gavosi. isvazinejom 45 eurus, nuvaziavom 600 km.
nematau tikslo nuomuotis kelis viesbutis, ner cia kur net vaziuot, kad neiseitu grzt ant vakarienes ir nespet dar nueit pasiaudyt.

Ar jūs iš čia nuomavotės?
https://www.doyouspa...p...sop=iz&ruc=

Gal galit paaiškinti kuom skiriasi tas Full/Full ir Full/Empty degalų pasirinkimas?
Kodėl Full/Full brangiau, jeigu kaip suprantu jų kuro mes nenaudosim, pilna pasiimu pilną ir grąžinu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2013 10 16, 20:24)
Ar jūs iš čia nuomavotės?

Gal galit paaiškinti kuom skiriasi tas Full/Full ir Full/Empty degalų pasirinkimas?
Kodėl Full/Full brangiau, jeigu kaip suprantu jų kuro mes nenaudosim, pilna pasiimu pilną ir grąžinu?  g.gif

kaip suprantu brangiau, nes iskart uz kura susimoki. full empty kai imi, tai cia be sansu isvazinet. nzn kur tu cia vaziuot gali, tai jiems grazini vistieksu kazkiek kura bake, nors ir susimokejai tipo uz visa.
Atsakyti
QUOTE(AgotaSimona @ 2013 10 16, 22:34)
kaip suprantu brangiau, nes iskart uz kura susimoki. full empty kai imi, tai cia be sansu isvazinet. nzn kur tu cia vaziuot gali, tai jiems grazini vistieksu kazkiek kura bake, nors ir susimokejai tipo uz visa.

Taip kad Full/Empty butu brangiau suprantu, bet brangiau dabar yra Full/Full va todėl ir nesuprantu doh.gif Juk aš tada už kurą nemoku, nes turėsiu grąžinti pilnu baku g.gif
Atsakyti
dar.is pasakojimu galvojau, kad cia graziau is idomiau.
realiai patiko tik tas siauriausias svyturys ir kelias iki jo nuo inca (ly ir) miestelio. Daug idomesnis ir grazesnis kelias nei iki sa calobros, kur nuvaziavus visiska nesamone, tik kad serpantinais pravaziuota.
Pirma diena po skrydzio nuvaziavom iki es pontas ir dar kazkokiu svytureliu pietrytinej? daly. Nei ten labaiidomu nei ka, ale daug dienu turint ir laika uzmusinejant galima. Prie es pontas grazus papludimiai is abieju pusiu. dar aplankem dideli kalna, dabar nepasakysiu pavadinimo, netoli oro uosto yra, ant jo toks baltas didelis kamuolys yra, kaip milziniskas ciupaciups atrode is lektuvo. na, vnz ana puse salos ir dideli gabala vidurio.
antra diena vaziavom iki uosto soller ir sacalobra. Nuo can pastila iki ten ir atgal, pasivazinejant dar po palma tai uzeme nuo10val iki 18 kokiu, vidutinis greitis 44km/val del serpantinu. Atgal vaziuot autostrada norejom, tai navigacija isvede per mokama tuneli, net nezinojom, kad toks yra. Bet gerai, tokio ilgo tunelio dar nematem. Sutaupem gal kokiu 15km.
siandien buvom siauriausiam svytury. Nugi grazu. Tik dviratininku per daug ir keliai be apsauginiu bordiuru, na tokia savizudiska vieta smile.gif ypac kai mazus vaikus dviraciu prikabinamuose vezimeliuose vezasi...Isvaziavom apie 9 ryte, atgal viesbutin gryzom apie 15 gal. pervaziavom dar ir per alcudia ir tiesiai i svyturi ir nevaziavom, prasukom pro kalnus pries tai. ty labai daug ka pamatem, stojom kiekvienoj apzvalgos aikstelej ir ledu valgyt ir vistiek tik pusdieni sugaisom, liko laiko deginimuisi ir maudymuisi. neisivaizduoju kur ten visadiena uzgaist, nebent eismas didelis ir autobusai kamscius daro.
draugas susideliojo gerus marsrutus, realiai liko neuzvaziuota tik i rytine puse palei jura per 3 dienas. Bus graziu nuotrauku is keliones, bet grizt atgal tai jau tikrai netraukia.
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2013 10 16, 20:42)
Taip kad Full/Empty butu brangiau suprantu, bet brangiau dabar yra Full/Full va todėl ir nesuprantu  doh.gif  Juk aš tada už kurą nemoku, nes turėsiu grąžinti pilnu baku  g.gif

ziurek. as imu su full empty. nu neisvazineju niekaip. grazinu su trecdaliu, nors jie jau nuskaite uz pilna baka. Tada jie uzpila biski iki pilno ir isnuomuoja tau. nuskaiciuoja nuo taves uz pilna baka. Is to jie uzdirba, del to pigesne nuoma. Full- full brangesne, nes neuzsidirba ant benzo.
Atsakyti
QUOTE(AgotaSimona @ 2013 10 16, 21:10)

Nu, kažkokia mistika tokia kaina, gal jie apsisksiciavo? Mes už viena diena 40 euru mokėjom jau vietoj g.gif ir dar atiduodant 20 euru priskaiciavo, nes pavelavom gražinti. O kad nelabai idomu ir nelabai grazu doh.gif Man be gali gražu buvo, nors ne pirma kelione. Nuvažiuokit i Cala dorą, o dar geriau Cala Egos, tie balti namai mane sužavėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgotaSimona @ 2013 10 16, 22:34)

Labai drįsčiau paprieštarauti wink.gif Šiaip mums savaitei full/empty buvo pats tas ir nepasakyčiau, kad viską pamatėm, visur išvažinėjom... Būnant savaitę full/empti pats tas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AgotaSimona @ 2013 10 16, 23:09)
dar.is pasakojimu galvojau, kad cia graziau is idomiau.

Supratau, kad nieko nesupratau doh.gif Taip painiai papasakota, kad nič nieko neina suprasti nei kur buvot nei ką matėt lotuliukas.gif O jūsų pasakymas kad tik serpantinai užvažiuoti ir daugiau nieko gero, tai man viena važiavimas serpantinais yra nerealus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ypatinga @ 2013 10 16, 23:50)
Nu, kažkokia mistika tokia kaina, gal jie apsisksiciavo? Mes už viena diena 40 euru mokėjom jau vietoj g.gif  ir dar atiduodant 20 euru priskaiciavo, nes pavelavom gražinti. O kad nelabai idomu ir nelabai grazu doh.gif  Man be gali gražu buvo, nors ne pirma kelione. Nuvažiuokit i Cala dorą, o dar geriau Cala Egos, tie balti namai mane sužavėjo  smile.gif

Nu nemistika. Aš štai čia suvedu visus atvykimo ir išvykimo duomenis
Renkuosi tada Full/Empty ir už laikotarpį 10.30 0:30h - 11.05 12:00h už Ford Fiesta man rodo 62,95 eurus + plius rašo kad vietoje reiks susimokėti už pilną baką kuro. Tai jau aš vertinu kad na plius dar tiek pat. Tai už 6 dienas 120 eurų grubiai, gaunasi 20 eurų diena. Tai vietoje nuomotis gal brangiau gaunasi g.gif
Atsakyti