Sveiki
Skrendam į Maljorką spalio 29 - lapkričio 5 d. Turim bilietus, renkamės viešbutį. Sakykit tokiu laiku kurioje salos dalyje būtų šilčiau, daugiau saulės, geresnis oras. Tikrai žinom kad +27 tikėtis naivu, bet gal dar rasim kokius +22 ir saulutę
Ačiū už atsakymus
QUOTE(mazu-le @ 2013 10 15, 12:47)
Sveiki
Skrendam į Maljorką spalio 29 - lapkričio 5 d. Turim bilietus, renkamės viešbutį. Sakykit tokiu laiku kurioje salos dalyje būtų šilčiau, daugiau saulės, geresnis oras. Tikrai žinom kad +27 tikėtis naivu, bet gal dar rasim kokius +22 ir saulutę
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
Mes gyvenom Cala Egos, pavazinejom i viena, i kita puse tai man pasirodė, kad toje vietovėje mažiau vėjo, lietus nelijo, gal todėl, kad šalia kalnai ir ten iškrenta daugiau kritulių. Nes tiesiog pliaupe viena vakarą grįžtant, o mūsų viešbutyj tylu ramu. Gal ir sutapo. Tokia subjektyvi mano nuomone
QUOTE(Ypatinga @ 2013 10 15, 14:44)
Mes gyvenom Cala Egos, pavazinejom i viena, i kita puse tai man pasirodė, kad toje vietovėje mažiau vėjo, lietus nelijo, gal todėl, kad šalia kalnai ir ten iškrenta daugiau kritulių. Nes tiesiog pliaupe viena vakarą grįžtant, o mūsų viešbutyj tylu ramu. Gal ir sutapo. Tokia subjektyvi mano nuomone
O kokiu laiko buvote?
QUOTE(mazu-le @ 2013 10 15, 14:26)
O kokiu laiko buvote?
Grįžome spalio 8 diena, oras buvo fantastiskas, geresnio neisivaizduoju, megztuku nereikėjo, bet ir nekepem.
Mes paėmėm spalio 29; 30;31 dienoms HM Martinique-Magalufe, imsime transfiera kad nusigauti iki vietos, nes autobusas iki ten neveža. O iki lapkricio 5d dar nieko nerezervavome, nes nepasisprendžiame, kur toliau patraukti. Gal būtume atostogavę tame pačiame viešbutyje, bet kad jis užsidaro lapkričio 1d.
QUOTE(astynute @ 2013 10 15, 16:27)
Mes paėmėm spalio 29; 30;31 dienoms HM Martinique-Magalufe, imsime transfiera kad nusigauti iki vietos, nes autobusas iki ten neveža. O iki lapkricio 5d dar nieko nerezervavome, nes nepasisprendžiame, kur toliau patraukti. Gal būtume atostogavę tame pačiame viešbutyje, bet kad jis užsidaro lapkričio 1d.
Kaip suprantu kartu skrisime ir kartu parskrisime
Aš norėčiau irgi dviejų viešbutukų, išsirinkau abu netoli oruosto, bet dabar galvoja keistai aš čia sumaščiau Vienas tikrai liks kur prie oruosto, nes toks modernus iš foto ir nebrangus. Bet va galvoju dabar pradžiai kažkur kitus patraukti
[
sveikos, mes irgi spalio 29 skrendam, irgi tikimės nors +22 pirmas 3 dienas gyvensime prie oro uosto "Hotel Helios Mallorca ", o toliau Alcudijoj
sveikos, mes irgi spalio 29 skrendam, irgi tikimės nors +22 pirmas 3 dienas gyvensime prie oro uosto "Hotel Helios Mallorca ", o toliau Alcudijoj
QUOTE(astynute @ 2013 10 15, 17:13)
Taip, skrisime kartu Aš galvojau dar apie visų išgirtąją Alcudiją, bet kiti kaip tik rašo, kad ten nieko labai gero... neapsisprenžiam.
O pažiūrėjau, kad dar ir iš Klaipėdos, kaip ir mes .
O pažiūrėjau, kad dar ir iš Klaipėdos, kaip ir mes .
Taip, iš Klaipėdos
QUOTE(raskilaa @ 2013 10 15, 18:45)
[
O kaip smagu. Geras, mes irgi nusižiūrėjom tą viešbutį, bet dar neužsakiau, renkuosi tarp jo ir tarp šito
Hotel Caballero, 4*
Tas biškuti brangesnis, bet na atrodo geriau ir biškuti toliau jau nuo oruosto.
O toliau į Alcudija kaip keliausit, transferį ėmėtės ar autobusas yra?
o toliau mašiniuką rezervavomės, bandysiM keliauti visas dienas
QUOTE(raskilaa @ 2013 10 15, 19:18)
o toliau mašiniuką rezervavomės, bandysiM keliauti visas dienas
Per kur mašiniuką rezervavotės? Kiek kainavo?