Grįžom ir mes po 2 savaičių puikių atostogų
Gyvenom Cala Dor, Sa marina viešbuty. Turėjom maitinimą HB, maistas NUOSTABUS, prisivalgėm braškių, trešnių, arbūzų, aštuonkojų, krevečių, skauniausių lazanijų, keptų žuvų, mėsų, antienos, o jau desertai desertai, esu buvus ir 5* viešbučiuose, bet taip kokybiškai dar niekur nemaitino
Iki jūros tekdavo eiti kokias 7-10 min, priklausomai nuo to kiek pakeliui vaikai norėdavo visko "pačiupinėti". Vanduo apie 18-19 laipsnių gal, man šaltas, o vaikų nėjo ištraukti.
Keliavom tik 3 dienas, bet man užteko, keliukai geri, bet vingiuoti, mane visur "supo".
Mašiną nuomavomės per ROIG. Šitą agentūrą radom netyčia eidami per miestelį, kainos mažesnės negu kitur, mašinos visos 2013 metų, draudimai visi į kainą įskaičiuoti, nieko papildomai nemokėjom. Net kreditinės neprašė. Sakė mokėkit kaip norit, nors ir grynais. Reikėjo tik vairuotojo pažymėjimo. Vaikišką kėdutę irgi gavom dvigubau pigiau negu kitur buvom rezervavę, ir švari buvo kaip nauja (kitur sako labai purvinos).
1 dieną praleidom Palmoje, apžiūrėjom senamiestį, labai patiko. Pasivažinėjom su karieta pakinkytais arkliais
gavom baudą 60 eur, nes atseit ne vietoje pastatėm auto, ženklų ir linijų jokių nebuvo. Siūlau statyti mašinas mokamose vietose
1 dieną plaukėm su laivu ekskursija, tai irgi laivą labai supo, mūsų kompanija iš 7 žmonių niekam nepatiko. Vaizdai tiesa gražūs, bet mes išlipom Mondrago parke ir namo parėjom pėstute
Pats Cala Doras tikrai nemažas, kaip kažkas rašė kad nėra kur eiti, tai taikrai yra, viena diena pasitaikė vėsesnė, tai išėję pasivaikščiot nežinia kiek km sumynėm, kojas skaudėjo ir dar ne viską apėjom.
Važiavom su geltonuoju traukinuku, kaina 2 suaugę ir 2 vaikai 12 eur. Važiuoja apie 30-40 min, nieko ypatingo, bet vaikams patiko.
Geriausias prekybos centriukas SPAR, alkoholis pigiau nei LT, visa kita panašiai. Nu kavinėse kainos diiidelės ir negarantija kad bus skanu.
Aš pailsėjau puikiai ir man patiko