Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka 2013

QUOTE(Rittule @ 2013 06 18, 10:54)
pas mus nebuvo jokio papildomo draudimo, auto pilnai drausta.. Nuoma parai 38 eur + už kėdutes vaikams po 3 eur

Bet Jūs turbūt ,,vietoje" nuomavotės mašiną?
Mes iš anksto ir nerandu padangų, stiklų draudimo kainos. Mums tik nuomos kaina apie 13eur parai gaunasi
Atsakyti
mes irgi nuomavomės vietoje mašimą 1 dienai.

38 eur mašina + 7 eur autokedute + 4 eur draudimas + 20 eur benzas, kurį pilnai išnaudojome iki paskutinio lašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2013 06 18, 10:39)
AGa, tą ir turėjau mintyje, ar pravažiuosim lankytinose vietose (ne apie miestus, žinoma, kalbu)
  Puikiausiai viskas telpa į tris rankinius bagažus, jokių problemų. Ko pritrūksim, nusipirksim.

mokat talpintis smile.gif Mes tai emem 1registruota 15 kg su tuo tikslu, kad is salos lauktuviu vesim smile.gif Orai dabat vejuoti, vakar buvo 32 , siandien 25. juroj maudytis neleidzia, raudona veliava, gelbetojai vaiksto , bet mes nuvaziavom i Costa radoj tokia maza ilankele, tai bangos nedideles buvo, vaikai prisimaude. Na bet vanduo tai kaip pas mus Baltijoj rugpjucio men, kiek saltoka, turbut jau pripratom prie arbateliu, po maudyniu mazajai net bliuzoniuka ilgom rankovem dejau. Kur suzinot, kokiuose kaimukuose buna turgus ir kokiomis dienomis? Labai noreciau nuvaziuot, nes kai Kanaruose buvom, labai patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2013 06 18, 14:07)
mes irgi nuomavomės vietoje mašimą 1 dienai.

38 eur mašina + 7 eur autokedute + 4 eur draudimas + 20 eur benzas, kurį pilnai išnaudojome iki paskutinio lašo  biggrin.gif

Mes masina bokinomes is LT, tai su pilnu baku benzo ir pilnu draudimu gavosi 11kai dienu virs 1200 lt, bet musu masina didesne siek tiek, ne is mazuju smile.gif Nors kai bokinomes buvo parasyta pilns draudimas, bet jei nori visiskai pilno, tai dar reikejo damoket 8 eur dienai. taigi geriau visai be draudimo, t y tik su standartiniu, nes atvaziavus vistiek primokesit
Papildyta:
QUOTE(vaidyte @ 2013 06 18, 10:57)
Bet Jūs turbūt ,,vietoje" nuomavotės mašiną?
Mes iš anksto ir nerandu padangų, stiklų draudimo kainos. Mums tik nuomos kaina apie 13eur parai gaunasi

Askai susirasinejau su nuomotojais sake bus 6 eur dienai "pamirso" pasakyt kad pvm prisides biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 06 19, 00:50)
Na bet vanduo tai kaip pas mus Baltijoj rugpjucio men, kiek saltoka, turbut jau pripratom prie arbateliu, po maudyniu mazajai net bliuzoniuka ilgom rankovem dejau.                  Kur suzinot, kokiuose kaimukuose buna turgus ir kokiomis dienomis? Labai noreciau nuvaziuot, nes kai Kanaruose buvom, labai patiko smile.gif
Papildyta:

o tai gal dėl vėjo šalta maudytis, nes mes tai mirkom kaip arbatėlėj:)

Alkudijos centre turgus 7dieniais ir 2dieniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 06 19, 00:50)
  Kur suzinot, kokiuose kaimukuose buna turgus ir kokiomis dienomis? Labai noreciau nuvaziuot, nes kai Kanaruose buvom, labai patiko smile.gif

turgus labai brangus. Net girdejau, kaip vokieciai skundesi, kad oj, kaip brangu. Tai ka apie mus? Mes tik alyvuogiu nusipirko unsure.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 06 19, 09:04)
o  tai gal dėl vėjo šalta maudytis, nes mes tai mirkom kaip arbatėlėj:)

Kiek laipsniu jums arbatele? ax.gif
Atsakyti
Grįžom ir mes po 2 savaičių puikių atostogų smile.gif Gyvenom Cala Dor, Sa marina viešbuty. Turėjom maitinimą HB, maistas NUOSTABUS, prisivalgėm braškių, trešnių, arbūzų, aštuonkojų, krevečių, skauniausių lazanijų, keptų žuvų, mėsų, antienos, o jau desertai desertai, esu buvus ir 5* viešbučiuose, bet taip kokybiškai dar niekur nemaitino thumbup.gif
Iki jūros tekdavo eiti kokias 7-10 min, priklausomai nuo to kiek pakeliui vaikai norėdavo visko "pačiupinėti". Vanduo apie 18-19 laipsnių gal, man šaltas, o vaikų nėjo ištraukti.
Keliavom tik 3 dienas, bet man užteko, keliukai geri, bet vingiuoti, mane visur "supo".
Mašiną nuomavomės per ROIG. Šitą agentūrą radom netyčia eidami per miestelį, kainos mažesnės negu kitur, mašinos visos 2013 metų, draudimai visi į kainą įskaičiuoti, nieko papildomai nemokėjom. Net kreditinės neprašė. Sakė mokėkit kaip norit, nors ir grynais. Reikėjo tik vairuotojo pažymėjimo. Vaikišką kėdutę irgi gavom dvigubau pigiau negu kitur buvom rezervavę, ir švari buvo kaip nauja (kitur sako labai purvinos).
1 dieną praleidom Palmoje, apžiūrėjom senamiestį, labai patiko. Pasivažinėjom su karieta pakinkytais arkliais wub.gif gavom baudą 60 eur, nes atseit ne vietoje pastatėm auto, ženklų ir linijų jokių nebuvo. Siūlau statyti mašinas mokamose vietose wink.gif
1 dieną plaukėm su laivu ekskursija, tai irgi laivą labai supo, mūsų kompanija iš 7 žmonių niekam nepatiko. Vaizdai tiesa gražūs, bet mes išlipom Mondrago parke ir namo parėjom pėstute cool.gif
Pats Cala Doras tikrai nemažas, kaip kažkas rašė kad nėra kur eiti, tai taikrai yra, viena diena pasitaikė vėsesnė, tai išėję pasivaikščiot nežinia kiek km sumynėm, kojas skaudėjo ir dar ne viską apėjom.
Važiavom su geltonuoju traukinuku, kaina 2 suaugę ir 2 vaikai 12 eur. Važiuoja apie 30-40 min, nieko ypatingo, bet vaikams patiko.
Geriausias prekybos centriukas SPAR, alkoholis pigiau nei LT, visa kita panašiai. Nu kavinėse kainos diiidelės ir negarantija kad bus skanu.

Aš pailsėjau puikiai ir man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiumeka @ 2013 06 19, 13:18)
Grįžom ir mes po 2 savaičių puikių atostogų  smile.gif Gyvenom Cala Dor, Sa marina viešbuty. Turėjom maitinimą HB, maistas NUOSTABUS, prisivalgėm braškių, trešnių, arbūzų, aštuonkojų, krevečių, skauniausių lazanijų, keptų žuvų, mėsų, antienos, o jau desertai desertai, esu buvus ir 5* viešbučiuose, bet taip kokybiškai dar niekur nemaitino  thumbup.gif
Iki jūros tekdavo eiti kokias 7-10 min, priklausomai nuo to kiek pakeliui vaikai norėdavo visko "pačiupinėti". Vanduo apie 18-19 laipsnių gal, man šaltas, o vaikų nėjo ištraukti.
Keliavom tik 3 dienas, bet man užteko, keliukai geri, bet vingiuoti, mane visur "supo".
Mašiną nuomavomės per ROIG. Šitą agentūrą radom netyčia eidami per miestelį, kainos mažesnės negu kitur, mašinos visos 2013 metų, draudimai visi į kainą įskaičiuoti, nieko papildomai nemokėjom. Net kreditinės neprašė. Sakė mokėkit kaip norit, nors ir grynais. Reikėjo tik vairuotojo pažymėjimo. Vaikišką kėdutę irgi gavom dvigubau pigiau negu kitur buvom rezervavę, ir švari buvo kaip nauja (kitur sako labai purvinos).
1 dieną praleidom Palmoje, apžiūrėjom senamiestį, labai patiko. Pasivažinėjom su karieta pakinkytais arkliais  wub.gif gavom baudą 60 eur, nes atseit ne vietoje pastatėm auto, ženklų ir linijų jokių nebuvo. Siūlau statyti mašinas mokamose vietose wink.gif
1 dieną plaukėm su laivu ekskursija, tai irgi laivą labai supo, mūsų kompanija iš 7 žmonių niekam nepatiko. Vaizdai tiesa gražūs, bet mes išlipom Mondrago parke ir namo parėjom pėstute  cool.gif
Pats Cala Doras tikrai nemažas, kaip kažkas rašė kad nėra kur eiti, tai taikrai yra, viena diena pasitaikė vėsesnė, tai išėję pasivaikščiot nežinia kiek km sumynėm, kojas skaudėjo ir dar ne viską apėjom.
Važiavom su geltonuoju traukinuku, kaina 2 suaugę ir 2 vaikai 12 eur. Važiuoja apie 30-40 min, nieko ypatingo, bet vaikams patiko.
Geriausias prekybos centriukas SPAR, alkoholis pigiau nei LT, visa kita panašiai. Nu kavinėse kainos diiidelės ir negarantija kad bus skanu.

Aš pailsėjau puikiai ir man patiko  smile.gif

super aprasymas, informatyvu smile.gif kiek jums atsiejo viesbutis?
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiumeka: 19 birželio 2013 - 15:19
As dar su klausimeliu,kas skrenda su ryainair.Kur perkat buteliukus 100 ml talpos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Čiumeka @ 2013 06 19, 13:18)
Grįžom ir mes po 2 savaičių puikių atostogų  smile.gif Gyvenom Cala Dor, Sa marina viešbuty. Turėjom maitinimą HB, maistas NUOSTABUS, prisivalgėm braškių, trešnių, arbūzų, aštuonkojų, krevečių, skauniausių lazanijų, keptų žuvų, mėsų, antienos, o jau desertai desertai, esu buvus ir 5* viešbučiuose, bet taip kokybiškai dar niekur nemaitino  thumbup.gif
1 dieną praleidom Palmoje, apžiūrėjom senamiestį, labai patiko. Pasivažinėjom su karieta pakinkytais arkliais  wub.gif gavom baudą 60 eur, nes atseit ne vietoje pastatėm auto, ženklų ir linijų jokių nebuvo. Siūlau statyti mašinas mokamose vietose wink.gif
1 dieną plaukėm su laivu ekskursija, tai irgi laivą labai supo, mūsų kompanija iš 7 žmonių niekam nepatiko. Vaizdai tiesa gražūs, bet mes išlipom Mondrago parke ir namo parėjom pėstute  cool.gif

Aš pailsėjau puikiai ir man patiko  smile.gif

Kokia gera informacija thumbup.gif Mes liepos 2 diena irgi i Cala Dora keliaujam smile.gif O kokios kavinese tos dideles kainos?Kadangi mes be maitinimo,tai planuojam siek tiek kavinese pavalgyti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 06 19, 17:12)
As dar su klausimeliu,kas skrenda su ryainair.Kur perkat buteliukus 100 ml talpos? g.gif

Vaistinej skirti tyrimams cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2013 06 17, 23:33)
Buvom Drakono urvuose,man ziauriai nepatiko - nu i ta pirma urva iejom,paziurejom viena nesamoninga filma, tada kopem belenkiek laiptais aukstyn (as su vaiku nesunej karsta.gif ),ten uzkope paziurejom dar viena be rysio filma apie pasaulio atsiradima - tada jau atgal,o antram urve tai grazu,nu bet tas spektaklis ezere - tai man parodiju parodija  doh.gif  Tikrai rekomenduoju vaziuot  i Arta urvus,nors as ten nebuvau,bet daug nuotrauku paskui maciau,labai pasigailejau ju nesirinkus. Vaikai nebijojo -as is anksto paaiskinau,kad isjungs dede sviesa,o mes busim visad salia. Tik viena istisai zirze,o kita i tuoleta norejo  doh.gif  Vienzo  biggrin.gif

Tai jūs buvote ne Drakono urvuose, o Hams urvuose. Apie juos atsiliepimai internete nekokie, tai mes ir nėjom. O Cuevas del Drach jokių filmų nerodo ir kopti niekur nereikia biggrin.gif
Atsakyti
O mes pernai buvom Artos urvuose-įspūdžiai kuo puikiausi. Ir fotografuot gali sočiai, ir pamatyt tikrai yra ką. O ir apylinkės šalia tų urvų nuostabios smile.gif
Atsakyti