QUOTE(mirėja @ 2006 06 06, 10:05)
Aš kaip tik stengiosi maksimaliai NEgulėt, šiap einu į darbą, tik šiandien nereikia, bet mane rimtai tas Utrogestas veikia kaip migdomieji, ir dar numuša mano ir be to žemą spaudimą, net vairuot bijau
Jo, girdėjau, kad kai kurias labai migdo nuo Utrogesto.
QUOTE(Daiva @ 2006 06 06, 09:09)
Jo, girdėjau, kad kai kurias labai migdo nuo Utrogesto.
A tai va nuo ko mane taip miegas imdavo. Aš darbe eidavau į tuliką pamiegoti. Užsidarau duris, atsisėdu ant unitazo ir miegu kokias 10-15 min
QUOTE(Magi @ 2006 06 06, 11:21)
A tai va nuo ko mane taip miegas imdavo. Aš darbe eidavau į tuliką pamiegoti. Užsidarau duris, atsisėdu ant unitazo ir miegu kokias 10-15 min
Oj geras
QUOTE(Renata @ 2006 06 05, 18:05)
dar magnio galima pagerti dėl šventos ramybės, bet daktarai į tai skeptiškai žiūri
Kodel sakai skeptiskai pirma karta kai gulekau su gresianciu (buvo 8 savaites) tai geriau sakyciau arkliskas dozes magnio (8-10vnt.), nes anot palatos gyd. tai vienintele priemone su kuria kazkuom man buvo galima padeti,o antra karta su gresianciu gulejau (12 sav.) tai jau leido karstus vaistus.
QUOTE(svelni @ 2006 06 06, 11:41)
Kodel sakai skeptiskai pirma karta kai gulekau su gresianciu (buvo 8 savaites) tai geriau sakyciau arkliskas dozes magnio (8-10vnt.), nes anot palatos gyd. tai vienintele priemone su kuria kazkuom man buvo galima padeti,o antra karta su gresianciu gulejau (12 sav.) tai jau leido karstus vaistus.
Todėl, kad gydytojai laiko, kad nėštumo pradžioje magnis neveiksmingas.
Saiko kaip tau sekasi, kokios naujienos?
Mirėja, labai gaila
O pas mane tai nieko gero - kraujuoja gimda, E ir PR zemi, HCG paeme, bet atsakymas tik siandien po pietu (nesamone kazkokia). Pasibaigtu viskas greiciau ir butu viskas aisku...
O pas mane tai nieko gero - kraujuoja gimda, E ir PR zemi, HCG paeme, bet atsakymas tik siandien po pietu (nesamone kazkokia). Pasibaigtu viskas greiciau ir butu viskas aisku...