Rožele, prisidedu prie sveikinimų! Nepamiršk pranešti, kiek leliukų pas tave pilvelyje.
Kaip malonu po savaitgalio buvo rasti pailgejusia Svajukes saraselio antraja dali
Keite, Rozele, nuosirdus sveikinimai
Darla, Didi, jums ramybes belaukiant
Keite, Rozele, nuosirdus sveikinimai
Darla, Didi, jums ramybes belaukiant
dar karta aciu visoms visoms uz sveikinimus
Rozele dar karta sveikinu tave Juk sakiau, reikia tiketis ir viskas bus gerai
Papildyta:
man tai nuo tu "varskes" isskyru nuo crinono net nieztet pradejo, o taip ilgai reiks naudot ji
Rozele dar karta sveikinu tave Juk sakiau, reikia tiketis ir viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Didi @ 2006 06 19, 16:19)
Aciu merginos Jus visos super
Tik va is veziu ismusa tokios issk... na kaip varske kazkas panasaus ar dar panasu atsimenat tokius spaustukus sasiuviniuose budavo, tai kaip jis suslampa susiburbuliuoja )) na as cia nusisneku bet bent jau nuotaika geresne darosi linksmiau laukti.
Cia gal po crinono. Ar kuri nors naudoja crinona ir kam nors panasaus taip yra
Tik va is veziu ismusa tokios issk... na kaip varske kazkas panasaus ar dar panasu atsimenat tokius spaustukus sasiuviniuose budavo, tai kaip jis suslampa susiburbuliuoja )) na as cia nusisneku bet bent jau nuotaika geresne darosi linksmiau laukti.
Cia gal po crinono. Ar kuri nors naudoja crinona ir kam nors panasaus taip yra
man tai nuo tu "varskes" isskyru nuo crinono net nieztet pradejo, o taip ilgai reiks naudot ji
QUOTE(Keitė @ 2006 06 19, 20:36)
Minimum iki 10 nėštumo savaitės.
Rožele, nu kaip smagu čia pas mus šiom dienom
Rožele, karščiausi sveikinimai
[quote=Roželė,2006 06 19, 10:19]
Sveikutės,na štai ir aš
HCG 63 11d po isodinimo isodinimo dienos neskaičiuojant.
Aš neapsakomoj būsenoj,tikrai jaučiuosi pasakiškai. Jau spėjau ir aušros vartuose apsilankyti,nes buvau prisižadėjusi,tiek sau tiek Dievui.
Mergaitės ačiū jums už palaikymą,aš vėlaiu parašysiu,nes kojos rankos dreba,vos iki darbo parvažiavau.
Papildyta:
Š
Rožele negaliu neapsizliumbti,pagaliau tau pavyko
Keite
Sveikutės,na štai ir aš
HCG 63 11d po isodinimo isodinimo dienos neskaičiuojant.
Aš neapsakomoj būsenoj,tikrai jaučiuosi pasakiškai. Jau spėjau ir aušros vartuose apsilankyti,nes buvau prisižadėjusi,tiek sau tiek Dievui.
Mergaitės ačiū jums už palaikymą,aš vėlaiu parašysiu,nes kojos rankos dreba,vos iki darbo parvažiavau.
Papildyta:
Š
Rožele negaliu neapsizliumbti,pagaliau tau pavyko
Keite
Man dabar ramu,
merginos ar galiu pasidaryti kraujo tyrima 12 d. po isodinimo ar geriau palaukti 14 d.?
merginos ar galiu pasidaryti kraujo tyrima 12 d. po isodinimo ar geriau palaukti 14 d.?
QUOTE(Prince @ 2006 06 20, 07:43)
ROŽELE
žiauriai džiaugiuosi už tave, žiauriai ... kai Princė užziminė, kad kažkam pavyko, iš karto pagalvojau apie tave, va čia tai naujiena
Nu faina merginos
Sveikinu ir aš
Kiek džiaugsmo visoms suteikėte! Sėkmės!
Sveikinu ir aš
Kiek džiaugsmo visoms suteikėte! Sėkmės!
QUOTE(Didi @ 2006 06 20, 08:24)
Man dabar ramu,
Jei labai nekantrauji, gali jau darytis Bet gali ir pakentėti porą dienelių, bus daugiau garantijos