Magi, Darla, Paiduke, sekmes dideliausios! Jums taip pat ledai pralauzti, baigesi ta nesekmiu grandine...
Labai džiugu pas jus išgirst naujieną su saulės spindulėliu - Keite.
Tegu nenustos švietęs tas saulės spindulėlis.
Tegu nenustos švietęs tas saulės spindulėlis.
QUOTE(svajukė @ 2006 06 19, 09:54)
mergaitės, laikykit frontą, ilginkit antrąjį sąrašiuką, nes kotai jis labai jau skystokai atrodo.
KARŠČIAUSIOS NAUJIENOS
Roželė nėščia, ką tik sužinojo atsakymą, manau ji nesupyks, bet negaliu tylėti
Labai labai džiaugiuos
ROzele
Keite
Keite
Valio dėl Roželės. gi sakėm, kad ta hiperstimuliacija - geras ženklas buvo. na, superinis šiandien pirmadienis. varau parašėlio taisyti.
pataisiau ir pagalvojau, kad labai norėčiau, jog mūsų senbuvėms šiais metais taip gerai sektusi kaip naujokėms... ką čia tokio padarisu, kad pasisektų... gal tirkai mišias užprašyti.
pataisiau ir pagalvojau, kad labai norėčiau, jog mūsų senbuvėms šiais metais taip gerai sektusi kaip naujokėms... ką čia tokio padarisu, kad pasisektų... gal tirkai mišias užprašyti.
Roželesuper sveikinu tikėjau, kad Tavo hiperstimuliacija gerasis ženklas, o dabar ir tryda reiškia gerą ženklą
ROZELE
SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER
kaip is gausybes rago.. taip ir toliau laikykit..
DIDELI DIDELI DIDELI DIDELI sveikinimai..
SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER
kaip is gausybes rago.. taip ir toliau laikykit..
DIDELI DIDELI DIDELI DIDELI sveikinimai..
Roželei dideliausi sveikinimai Buvau įsitikinus, kad ji nėščia, kai jau net į ligoninę paguldė dėl hiperstimuliacijos būtent implantacijos dienomis
O dėl trydos - nenorėjau parinri anksčiau laiko, bet man irgi tryda buvo kelias dienas iki testo - gal čia iš didelės baimės - nežinau aš irgi pamenu pagalvojau, kad kaip čia taip - lyg ir turėtų užkietėti pastojus, o pasirodo - nėra jokių taisyklių
O dabar iš tiesų labai labai laukiam ir kokių senbuvių nėštumo
O dėl trydos - nenorėjau parinri anksčiau laiko, bet man irgi tryda buvo kelias dienas iki testo - gal čia iš didelės baimės - nežinau aš irgi pamenu pagalvojau, kad kaip čia taip - lyg ir turėtų užkietėti pastojus, o pasirodo - nėra jokių taisyklių
O dabar iš tiesų labai labai laukiam ir kokių senbuvių nėštumo
Rozele, dabar jau tikrai zlimbiu is laimes Uz jus visas, laikau kumstukus!
Papildyta:
Deja, ketvirtadieni histeroskopija, ieskos polipo, tesiasi mano ilga kelione per kopas...
Labai atsiprasau, kad ne i tema ir ne laiku, gal zinot kiek reikia duoti pinigu gydytojui uz hiteroskopija (Vilniuje)?
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 06 19, 08:16)
Deja, ketvirtadieni histeroskopija, ieskos polipo, tesiasi mano ilga kelione per kopas...
Labai atsiprasau, kad ne i tema ir ne laiku, gal zinot kiek reikia duoti pinigu gydytojui uz hiteroskopija (Vilniuje)?
Renatėle, Keite sveikinimai nuoširdžiausi
Papildyta:
+2006 06 19, 11:10-->
Oj atsiprašau Roželę sveikinu , turbūt kažkas ir su renatėle gero nutiks, kad taip netikėtai ją pasveikinau
Papildyta:
+2006 06 19, 11:10-->
QUOTE(tiesiog aš @ 2006 06 19, 11:10)
Renatėle, Keite sveikinimai nuoširdžiausi
Oj atsiprašau Roželę sveikinu , turbūt kažkas ir su renatėle gero nutiks, kad taip netikėtai ją pasveikinau