Keite
toms, kurioms labai bloga po nepavykusių ivf-ų, siūlau pažiūrėti į mane. 4 ivf-ai nepavyko - ir gyva ir dar kaip gyva žmogus taip sutvertas, kad pajėgia atsitiesti po bet kokių nesėkmių. reikia tik laiko ir tikėjimo, kad ateity laukia nuostabūs dalykai. laikykitės mergaitės. gero savaitgalio
Keite, nuostabu, tikrai, kad ledus pralaužei Saugok save
Keite, nuoširdžiai sveikinu
Euromergele, Saiko, Magi ir visos visos mergaitės nepraraskit tikėjimo Jums tikrai pasiseks.
Rožele, stiprybės tau, laikau už tave kumštukus, tu tikrai daug išgyvenai, bet gal viskas bus gerai
QUOTE(Renata @ 2006 06 16, 18:15)
Keite
toms, kurioms labai bloga po nepavykusių ivf-ų, siūlau pažiūrėti į mane. 4 ivf-ai nepavyko - ir gyva ir dar kaip gyva žmogus taip sutvertas, kad pajėgia atsitiesti po bet kokių nesėkmių. reikia tik laiko ir tikėjimo, kad ateity laukia nuostabūs dalykai. laikykitės mergaitės. gero savaitgalio
Nagi žiūrim Ar tu ten tolumoje stovi? Taip,žmogus pajėgus viską pakelti.Nužliumbi maršą ir toliau eini
Keite
Nu jau nenorėjau į SM šiandien belįsti,nes vos kojas iš lauko parvilkau,bet dėl tavęs užsukau pasižūrėti Naujienos Nuotaika pakilo
nuosirdziai dekoju visoms uz palaikyma ir linkejimus
tikiuosi kaip sakot tikrai pralauziau ledus ir jums prades sektis (jei atvirai tai pries darantis ISCI uzsakiau misias baznycioj, taigi su dievo palaima, nes paskutiniu metu taip nesiseke, kad net buvau issigandusi...).
Sekmes jums visoms ir laikau uz jus visas kumscius kaip ir jus uz mane
tikiuosi kaip sakot tikrai pralauziau ledus ir jums prades sektis (jei atvirai tai pries darantis ISCI uzsakiau misias baznycioj, taigi su dievo palaima, nes paskutiniu metu taip nesiseke, kad net buvau issigandusi...).
Sekmes jums visoms ir laikau uz jus visas kumscius kaip ir jus uz mane
Na pagaliau, Keite labai sveikinu
Roželė, viduriavimas irgi būdingas Taigi nenusimk ir laikykis
Keite, sveikinu iš visos širdies. Buvo labai skaudu skaityt apie merginų nesėkmes, tai tavoji laimė taip pripildė džiaugsmo