Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2006 06 14, 16:28)
aciu Aga  biggrin.gif  ...juokas per asharas

Tikiu, širdele angel_sadangel.gif console.gif
Atsakyti
Euromergele, console.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 06 14, 15:28)
aciu Aga  biggrin.gif  ...juokas per asharas


Labai, labai gaila...
Atsakyti
Darla 4u.gif kaip tau einasi?
Atsakyti
Gal kas žinot kaip roželė laikosi? bigsmile.gif
nu negi vien nesėkmingi atvejai... verysad.gif
turi saule ateiti i musu kiema 4u.gif
Atsakyti
Euromergele verysad.gif console.gif ... liudna be galo.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 06 14, 12:54)
Man susidarė toks įspūdis, kad nusiteikimas turi reikšmės. Man būtent tai sakė ir E.Steponavičienė Kaune ir Usonienė nepriklausomai viena nuo kitos - kad labiausiai pasiseka toms, kurios ateina užtikrintos, kad joms pasiseks, kurios net nesureikšmina to ivf ir dažnai net nelabai žino, kad gali nepasisekti. Tipo tokios ateina lyg tarp kitko į kliniką, pasidaro ivf ir išeina nėščios manydamos kad taip ir turi būti.
Kitas dalykas - kaip tokią būseną išlaikyti.

nu nežinau dėl to nusiteikimo. man tai kaip ir nepasiteisino tas nusiteikimas. pvz., pirma kartą kai dariau, nieko nežinojau, forume info beveik nebuvo arba buvo labai mažai, forume nedalyvavau, prisijungiau tik jau belaukdama rezultatų, visiškai tikėjau sėkme, nes kito rezultato neįsivaizdavau, be to man sakė, kad mano tikimybė pastoti - 50 proc., nes pati buvau visiškai sveika. deja deja... ir po to tik praktiškai ketvirtą kartą - nes vieną kartą ivf nutraukiau pastojau. tuo metu laikiau valstybinius egzus ir tikrai dėl visko pergyvenau ir buvo sunku, bet pastojau.
man atrodo, kad čia ir sėkmės dalykas, ne tik nuotaikos ar geros ivf eigos, geros gleivinės ir pan.
beje, savo gydytoja visada vienodai smarkiai pasitikėjau.
ir dar, mano gydytoja sakė, kad galvojo, kad aš iš pirmo karto pastosiu, dar ir dėl to, kad kai pradėjau ivf-us dar neypatingai vaikelio ir norėjau sąmoningai, tiesiog buvau nusprendusi, kad jau laikas vaiką turėti. ji sakė, kad taip nusiteikusios moterys dažniausiai pastoja. bet pastojau tik tada, kai jau tikrai labai labai norėjau turėti vaiką biggrin.gif

Mirėja, Euromergele, užjaučiu, bet tikrai pasiseks dar 4u.gif
Atsakyti
Gaila, kad taip nepilnėja nestuke.gif sąrašiukas. Aš jei reiks, tai nuo antro IVF pradėsiu. Nu tipo įsivaizduosiu, kad jau antras ir tada gal pasiseks labiau biggrin.gif Nepykit už mano sapaliones - praeis ir vėl būsiu rami biggrin.gif Šiandien buvau pas K. Užsiminė ir apie IVF, bet sakė, kad dar bandysim kažką daryt ir be IVF metus laiko. Taigi dabar nežinau kur ir pulti rašinėti. Netinku nei vienai temai mūsų skyrelyje verysad.gif , nes šį ciklą tik stebėsim kaip auga folikulai ar įvyksta ovuliacija, ar susiformuoja geltonkūnis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2006 06 14, 16:52)
Darla  4u.gif  kaip tau einasi?


Laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 06 13, 21:57)

Keite, o tau kaip sėkasi?  4u.gif

Paiduke, o tu kaip laikaisi?  wub.gif (superiniai drambliukai  smile.gif )


Aciu laikausi, penktadieni testa darysiuos unsure.gif
ir laukiu ir baisoka...
Tik merginos gal atrodysiu neismanele, bet prisiskaicius cia vis rasot kad darysites hcg, kas tai yra? blush2.gif Man tai sake islaukt 2 savaites ir pasidaryt testa nestumo, o kas tas hcg?
Atsakyti
Tai hormonas, pagal kurį nustatomas nėštumas. Tą pati hormoną nustatinėja šlapime su naminiais testais. Kraujyje jis nustatomas anksčiau ir daug patikimiau. Su tais testais tai visko atsitinka, ne visada parodo, arba parodo klaidingai teigiamai.
Atsakyti
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti