Euromergele, laikau kumscius, kad tik pasisektu
darviena shypsenos nereikia atidelioti ateiciai shypsokis jau nuo shios dienos
quote=darviena,2006 06 14, 11:15]
sypseneliu skaiciavimas. Reiks butinai pasinaudot, kai startuosiu pati su antruoju IVF
[/quote]
quote=darviena,2006 06 14, 11:15]
sypseneliu skaiciavimas. Reiks butinai pasinaudot, kai startuosiu pati su antruoju IVF
[/quote]
QUOTE(euromergele @ 2006 06 14, 11:26)
darviena shypsenos nereikia atidelioti ateiciai shypsokis jau nuo shios dienos
Tu velniskai teisi!!!! ...
maziau negu 0,500 ........ ka bepadarysi ........
QUOTE(euromergele @ 2006 06 14, 12:26)
BLI.......................nu taip užtikrinta buvau
Tu esi didelė didelė šaunuolė, nubliauk tokį didelį didelį posmą ir į priekį - mažai kam iš pirmo karto pasiseka. Nu bet vistiek kaip norisi keiktis
Pakalbėsim kai susitiksim.
QUOTE(darviena @ 2006 06 14, 06:38)
Nezinau, ar atsakiau i tavo klausimus, bet gal nors siek tiek
Cia merginos tikros zinoves, gausi atsakymus i visus klausimus
Sekmes Tau tapti !
Cia merginos tikros zinoves, gausi atsakymus i visus klausimus
Sekmes Tau tapti !
Aciu Darviena! Dabar siek tiek pradedu suprasti kodel taip anksti man viska pradeda, o punkcija ir patalpinimas bus mazdaug liepos 15-17 dienomis.
Man slopinimas pradedamas si penktadieni, o tai yra tik 16 ciklo diena.
Kiek supratau yra dvieju rusiu vaistai, vienus reiktu leisti kas diena, o kitus tik viena karta ir viskas (siuos man ir leis). Idomu ar yra koks ju veikimo skirtumas?
QUOTE(svajukė @ 2006 06 14, 07:35)
Sicily, sveika prisijungusi. tikiuosi ilgai neužsibūsi mūsų skyrelyje. įtraukiau tave į sąrašiuka rugpjūčio mėn., kadangi pas tave ilga schema tai vis tiek didžioji dalis darbo greičiausiai bus jau rugpjūtį.
Aciu Svajuke, tikiuosi O tu manai man viska darys tik rugpjuti? Juk pradeda si penktadieni
O merginos cia tikrai zinoves, daug patyre ant savo kailio
Tikrai manau ne vienai sis forumas padeda, as ji tik skaitydavau anksciau, labai idomu budavo sekti visu jusu progresa, atrodo net nepazisti zmogaus, bet kai norai panasus labai viskas artima ir pazistama tampa
Beje, matau Daiva jau laukiesi Labai dziaugiuosi del taves. As pamenu stebejau, kaip rinko tau pinigus IVF, bet dabar prisijungiau po ilgo laiko, tai net nemaciau kaip IVF praejo Gal kur yra tema apie tai kaip tau viskas sekesi? Noreciau paskaityti, bet niekur neradau
O dabar stebiu kaip Paidukei sekasi Sekmes tau
Euromergele tau būtinai pasiseks
sunku ta stiprybe islaikyt, kai taip liudna, bet jus gi pazhystat shita busena.... zhinoma eisim toliau ir po keliu menesiu vel bandysim jeigu galesim, bet siuo metu yra kaip yra............
shypsotis tik nepamirshkit ir skaiciuot tol, kol jausit kad pakanka....
shypsotis tik nepamirshkit ir skaiciuot tol, kol jausit kad pakanka....
QUOTE(euromergele @ 2006 06 14, 09:26)
gaila, gaila..sunkiausia sužinot tokią liūdną žinią, kai atrodo kad viskas bus OK..Laikykis Euromergele