Linkėjimai Roželei, laikau kumsčius
Ir dar už Saiko ir Euromergele
(na, ir aišku, tyliu už Magi)
Keite, o tau kaip sėkasi?
Paiduke, o tu kaip laikaisi? (superiniai drambliukai )
QUOTE(mirėja @ 2006 06 13, 22:57)
gerai laikausi, nes dar tik pradžia
Pagaliau nusprendžiau savo"batelius" pasikeisti į kažką ir krito į akį dramblienė su drambliuku, tai ir užsidėjau
O kaip tu jautiesi?ką su vyru nusprendėt? gal su šaldytais greit bandysit?
QUOTE(paiduke @ 2006 06 13, 23:08)
O kaip tu jautiesi?ką su vyru nusprendėt? gal su šaldytais greit bandysit?
Jei labai sąžiningai tai net ir nežinau... 99,9% laiko tai tikrai neblogai, bent jau daug geriau nei įsivaizdavau kaip jausios nesėkmės atveju. Likusi 0,1%... na, daug ką reikia netikėtai pradėt nuo nulio. Net ir vasaros planus. Maniau kad namie auginsios pilvuką, o dabar kažką galvot reikia... Butent ir pasijuntų blogiausia kai užklausia "o tu ką vasarą veiksi", nes buvau tikra kad jau ŠIĄ VASARĄ turėsiu ką veikt
Artimiausi planai važiuot kažkur, atsigaut, pabūti dviese (vyras tikrai gerai reaguoja, sako bandysim dar, tt.), o paskui bandyti su šaldytais. Gal po kokių dviejų ciklų, bet dar nekalbėjau su gydytoju, ką jis patars. Skambinsiu penkt. Arba kai mmm sulauksiu Neapsisprendžiu, jis mano kad aš dar geriu vaistus ir kartuosios HCG, bet negeriu, užteks tusčių vilčių.
Kažkaip nelabai ko tikiuosi iš šaldytų, nors gal ir gerai, šį kart tikėjausi daug, o nieko nesigavo. Dar bandysiu aiškintis kodėl, aišku, jei įmanoma. Gal pas jų klinikos psichologą nuvažiuosiu, nes manau šaknys ten... Bandau susitart su savim ir pažiūrėt giliai į savo širdį... Speju kad viską padarė ilgametė baimė pastot, gal kol jos neatsikratysiu ir bandyt beprasmiška... O gal per daug išsigalvoju...
Na, prirašiau...viskas dar labai šviežia, vis pagaunu save galvojant "aš jau 20 val, 25 val, 30 val NEnėsčia"
mirėja
Tai tau mmm dar neatėjo kaip suprantu
Aš žinok kažkaip labai tikėjau, kad tau pavyks, embrionai idealūs, pas pačią jokių problemų, bet......
Aš manau labai gera mintis kažkur išvykti , biškelį atsigausi, apsimirš viskas, man tai labai padeda gamta, kai liūdna važiuoju į mišką uogauti, grybauti savo malonumui
Ir aš labai stengiuosi nesiplanuoti nieko, kas surišta su leliuku, kažkaip labai bijau tokios būsenos kaip tu sakai, kad viskas tada keičiasi, nes tikiesi auginti pilvuką, o jo nėra
Laikykis mirėja
Aš žinok kažkaip labai tikėjau, kad tau pavyks, embrionai idealūs, pas pačią jokių problemų, bet......
Aš manau labai gera mintis kažkur išvykti , biškelį atsigausi, apsimirš viskas, man tai labai padeda gamta, kai liūdna važiuoju į mišką uogauti, grybauti savo malonumui
Ir aš labai stengiuosi nesiplanuoti nieko, kas surišta su leliuku, kažkaip labai bijau tokios būsenos kaip tu sakai, kad viskas tada keičiasi, nes tikiesi auginti pilvuką, o jo nėra
Laikykis mirėja
QUOTE(paiduke @ 2006 06 13, 23:47)
mirėja
Laikykis mirėja
Laikykis mirėja
Nea, bet kiek paskaičiau tai ir neateis kol nenutraukti vaistai. Tada po 2-3 dienų turėtų pasirodyti, nes daryta naturaliam cikle, be stimuliacios ar slopinimo. Tai Utrogestas tokiom dožem gali užtest ciklą vos ne iki begalybes, bet tai nieko nereiškia. Gydytojas sako, kad vis vien "pramuštų", bet... Nežinau kaip čia, bet ten tokia politika: iki 14 dienos po įsodinimo vaistų nenutraukt kas be būtų... Jei HCG būtų nors keli vienetai taip ir daryčiau, bet nulis yra nulis, ko čia dar tikėtis
Va būtent, viskas tobula, o niekas net nebandė kabintis... Dėl to ir mąstau apie psichologines priežastis... Nors, gal per giliai kapstau... Visgi aš turiu problemų, nors gal ir ne tokių rimtų, pvz. gleivinė auga prastai ir nemanau kad be Estrofemo, visiškai naturaliai pastočiau, nors kas žino
Laikausi
Ir tu laikykis, kantrybės ir sėkmės, nes gal būtent sėkmės čia labiausiai ir reikia (na, be gydytojų ir pinigelių )
Svajuke,
brauk mane is birzelinukiu saraso, tikrai nespesiu
Parasysiu, kai zinosiu, kada, bet tikrai ne anksciau rugpjucio
Papildyta:
Labas Sicily,
dariausi ir as jau viena IVF, todel siek tiek is savo praktikos galiu papasakot (jei busiu neteisi, merginos tikrai patikslins ). Ilgoji schema tesiaisi per du ciklus. Pirmojo ciklo metu vyksta slopinimas, kuris pradedamas mazdaug 20 ciklo diena. Tada suliaukiama mmm ir priklausomai nuo echo rezultatu pradedamas skatinimas kuris tesiamas iki tol kol uzauginami reikiamo dydzio folikulai ir gleivine. Tuo paciu metu tesiamas ir slopinimas. Nezinau tiksliai kam reikalingas tas slopinimas(tai tam tikro hormono slopinimas), bet kiek man paaiskino, tai keleta procentu padidina pastojimo tikimybe . Nezinau, ar atsakiau i tavo klausimus, bet gal nors siek tiek
Patarimas vienas - klausk gydytojos visko iki smulkmenu: kas yra slopinimas, kokia yra normali savijauta po punkcijos, po patalpinimo ir t.t..As neturejau tu atsakymu, todel prisigalvodavau ir prisinervindavau iki begalybes. Kita vertus, nepamirsk ir sio forumo. Cia merginos tikros zinoves, gausi atsakymus i visus klausimus
Del kainu, tai taip, cia nera pigu, nors proceduros kaina nekinta, bet kaina gali augti priklausomai nuo vaistu poreikio.
Sekmes Tau tapti !
brauk mane is birzelinukiu saraso, tikrai nespesiu
Parasysiu, kai zinosiu, kada, bet tikrai ne anksciau rugpjucio
Papildyta:
QUOTE(Sicily @ 2006 06 13, 20:08)
Sveikos merginos
Na va, pagaliau ir as prisijungsiu prie jusu burio...
Planuojame daryti pirma IVF liepos menesi. IVF darysime pas Bogdanskiene. Daug visko cia forume siandien prisiskaiciau, ir apie ja ir apie kainas, kurios nuo 5000 isauga vos ne iki 14000, kad nezinau net ko ir tiketis.
Esu visiskai "zalia" ir apie IVF procedura zinau labai mazai. Man yra daryti 3 IUI, taciau kazkaip turiu vilciu del IVF, nes nieko blogo nei manyje, nei mano vyre gydytojai neranda.
Sia savaite man leis vaistus i pilva, taip vadinamas slopinimas. Gal galetumete pasidalinti su manimi, kas tai yra ir kam jis daromas? Kaip supratau yra ilgesnes ir trumpesnes schemos, man lygtai darys ilgesniaja. Na o po poros savaiciu, kiek supratau bus skatinimas... o gal kazka jau sumaisiau...
Gal turite kokiu patarimu pirma karta bandanciai IVF?
Na va, pagaliau ir as prisijungsiu prie jusu burio...
Planuojame daryti pirma IVF liepos menesi. IVF darysime pas Bogdanskiene. Daug visko cia forume siandien prisiskaiciau, ir apie ja ir apie kainas, kurios nuo 5000 isauga vos ne iki 14000, kad nezinau net ko ir tiketis.
Esu visiskai "zalia" ir apie IVF procedura zinau labai mazai. Man yra daryti 3 IUI, taciau kazkaip turiu vilciu del IVF, nes nieko blogo nei manyje, nei mano vyre gydytojai neranda.
Sia savaite man leis vaistus i pilva, taip vadinamas slopinimas. Gal galetumete pasidalinti su manimi, kas tai yra ir kam jis daromas? Kaip supratau yra ilgesnes ir trumpesnes schemos, man lygtai darys ilgesniaja. Na o po poros savaiciu, kiek supratau bus skatinimas... o gal kazka jau sumaisiau...
Gal turite kokiu patarimu pirma karta bandanciai IVF?
Labas Sicily,
dariausi ir as jau viena IVF, todel siek tiek is savo praktikos galiu papasakot (jei busiu neteisi, merginos tikrai patikslins ). Ilgoji schema tesiaisi per du ciklus. Pirmojo ciklo metu vyksta slopinimas, kuris pradedamas mazdaug 20 ciklo diena. Tada suliaukiama mmm ir priklausomai nuo echo rezultatu pradedamas skatinimas kuris tesiamas iki tol kol uzauginami reikiamo dydzio folikulai ir gleivine. Tuo paciu metu tesiamas ir slopinimas. Nezinau tiksliai kam reikalingas tas slopinimas(tai tam tikro hormono slopinimas), bet kiek man paaiskino, tai keleta procentu padidina pastojimo tikimybe . Nezinau, ar atsakiau i tavo klausimus, bet gal nors siek tiek
Patarimas vienas - klausk gydytojos visko iki smulkmenu: kas yra slopinimas, kokia yra normali savijauta po punkcijos, po patalpinimo ir t.t..As neturejau tu atsakymu, todel prisigalvodavau ir prisinervindavau iki begalybes. Kita vertus, nepamirsk ir sio forumo. Cia merginos tikros zinoves, gausi atsakymus i visus klausimus
Del kainu, tai taip, cia nera pigu, nors proceduros kaina nekinta, bet kaina gali augti priklausomai nuo vaistu poreikio.
Sekmes Tau tapti !
Įdomu, kaip ten Euromergelė?... tikiuosi išdryso kraują priduoti hcg...
Sicily, sveika prisijungusi. tikiuosi ilgai neužsibūsi mūsų skyrelyje. įtraukiau tave į sąrašiuka rugpjūčio mėn., kadangi pas tave ilga schema tai vis tiek didžioji dalis darbo greičiausiai bus jau rugpjūtį.
Darviena, perkėliau tave į rugpjūtį. jei ką, pataisysim vėliau.
ramybės belaukiančioms.
Sicily, sveika prisijungusi. tikiuosi ilgai neužsibūsi mūsų skyrelyje. įtraukiau tave į sąrašiuka rugpjūčio mėn., kadangi pas tave ilga schema tai vis tiek didžioji dalis darbo greičiausiai bus jau rugpjūtį.
Darviena, perkėliau tave į rugpjūtį. jei ką, pataisysim vėliau.
ramybės belaukiančioms.
QUOTE(svajukė @ 2006 06 14, 09:35)
tikiuosi Geromedoj pridavė jei apie 9, tai jau 10 turi būti atsakymas
QUOTE(svajukė @ 2006 06 14, 09:35)
Įdomu, kaip ten Euromergelė?... tikiuosi išdryso kraują priduoti hcg...
Dabar važiuoja priduoti - kad tik jai pasisektų
Euromergele, laikau kumščius
Ir visos šypsomės šypsomės skaičiuojam iki... Ai, be Euromergelės nežinau iki kiek
Ir visos šypsomės šypsomės skaičiuojam iki... Ai, be Euromergelės nežinau iki kiek
kria kria...baikit speliot priduoti krauja visgi ishdrysau, nors jau beveik buvau nusprendus laukti iki rytojaus
belaukiant geriau shypsenos terapija padarykime siandien placiai ishsishiepkime tik SAU ir tik del SAVES ir ish visos shirdies zhiuredamos i ekrana, kur pabandykite isivaizduoti viena kita anapus ekrano sedinchias skaiciuokime iki 13 vienas.... du......... trys ....... ......................................................................................... trylika geros mums visoms siandien dienos !
belaukiant geriau shypsenos terapija padarykime siandien placiai ishsishiepkime tik SAU ir tik del SAVES ir ish visos shirdies zhiuredamos i ekrana, kur pabandykite isivaizduoti viena kita anapus ekrano sedinchias skaiciuokime iki 13 vienas.... du......... trys ....... ......................................................................................... trylika geros mums visoms siandien dienos !
QUOTE(femme @ 2006 06 14, 09:37)
tikiuosi Geromedoj pridavė jei apie 9, tai jau 10 turi būti atsakymas
nu ir suintrigavai tu cia mus visas, Euromergele!!
paziurek, koks sarasiukas apacioj skaitanciu-laukianciu tavo HCG rezultatu
Beje, labai patiko, tavo "liniuote" - sypseneliu skaiciavimas. Reiks butinai pasinaudot, kai startuosiu pati su antruoju IVF
paziurek, koks sarasiukas apacioj skaitanciu-laukianciu tavo HCG rezultatu
Beje, labai patiko, tavo "liniuote" - sypseneliu skaiciavimas. Reiks butinai pasinaudot, kai startuosiu pati su antruoju IVF