Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Daiva @ 2006 06 02, 11:55)
atsakiau tau, o atsakymas užlipo aukščiau už tavo laiškutį doh.gif

Radau mirksiukas.gif Tai ką per savaitgalį auginsiu gleivinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 06 02, 10:58)
laba diena, gal nesupyksit, bet laba inoreciau jusu pasiteirauti  blush2.gif  kiek kainuoj IVF Lietuvoje? dekui labai uz atsakyma, jeigu nepaslaptis  blush2.gif jau suzinojau, kad iarijoje, skatinimas ovuliacijos vaistukais yra nemokamas, o IVF vienas kainuoj apie 2000 euru, tai cia daug ar mazai? pagal uzdirbamus pinigus nera laab i jau daug, bet aisku ir nemazai  blush2.gif tai noreciau palyginti, kiek kinuoja lietuvoje?

Nuo 8000 iki 14000 Lt, priklausomai kiek skiria vaistų, kiekvienai skirtingai.
Tame tarpe pats IVF ~4500Lt, jei reikia ISCSI (sukaišiojimo) - dar 1500 Lt.
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Pagal Lietuvos atlyginimus kaip čia pasakius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 02 birželio 2006 - 12:03
Magi, vešlaus augimo. mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Magi, linkiu gerų trąšų biggrin.gif

Kalbėjau su Meškauskiene, liepė toliau vartoti visus vaistus ir pirmadienį kartotį HCG (iš principo, ką mes, specės, su Daiva ir galvojom biggrin.gif ). Žinau, kad vilčių mažai, bet iš kitos pusės, koks man didelis džiaugsmas - pirmą kartą nors šitaip nestuke.gif lotuliukas.gif Tik vyro gaila, matau, kad labai pergyvena ir tikisi, kad ir kaip sakau, jog nesitikėtų verysad.gif

Labai ačiū visoms už palaikymą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saiko: 02 birželio 2006 - 12:42
Saiko, ir aš prisidedu prie kumsčių laikymo akcijos, laikykys 4u.gif 4u.gif

Aš ne slapukauju, aš miegu blush2.gif Utrogestas mane veikia kaip migdamieji... Parsivežiau namo 3 super vaikiukus wub.gif wub.gif wub.gif Žadėjo kad visos trys megaitės (paklausė ką sodint, tai pasakiau kad mergačių noriu) Na, čia toks prikolas, jei ką ax.gif Kaip rašiau, vyras apie IVF nekalba, tai kai pasakiau, kad įsodino tris jam buvo šokas. Tai gi, mane dabar kankina du košmarai: kad nebus nei vieno, arba kad bus trys. Kiek užšaldys nežinau, treč. skambinsiu. Jie dar auga wub.gif

P.S. o embrioniukai negali tiesiog "iškristi", einant į tualetą, ar staigiau sujudėjus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 02 birželio 2006 - 14:00

P.S. o embrioniukai negali tiesiog "iškristi", einant į tualetą, ar staigiau sujudėjus? ax.gif
[/quote]

Mireja, ne "slojike" plaukioja tavo embrionukai, o gleivese ir t.t. Jie ten net ne plaukioja, o vartosi. Taigi, tikrai neiskris.
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 06 02, 12:39)
Magi, linkiu gerų trąšų  biggrin.gif

Kalbėjau su Meškauskiene, liepė toliau vartoti visus vaistus ir pirmadienį kartotį HCG (iš principo, ką mes, specės, su Daiva ir galvojom  biggrin.gif ). Žinau, kad vilčių mažai, bet iš kitos pusės, koks man didelis džiaugsmas - pirmą kartą nors šitaip  nestuke.gif  lotuliukas.gif Tik vyro gaila, matau, kad labai pergyvena ir tikisi, kad ir kaip sakau, jog nesitikėtų  verysad.gif

Labai ačiū visoms už palaikymą  wub.gif

Saiko, sunkus bus tau sis savaitgalis, bet ramybes 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 06 02, 15:11)
Mireja, ne "slojike" plaukioja tavo embrionukai, o gleivese ir t.t. Jie ten net ne plaukioja, o vartosi. Taigi, tikrai neiskris.

O, biškeli nuraminai, ačiū 4u.gif . O tai mane 15 min po įsodinimo į tuliką nuvarė, tai kažkaip neramu... doh.gif
Atsakyti
Gal kiek ne į temą, bet apie tą patį - o jei nieko nesigaus ir prasidės mmm, ar to ir užteks, ar reikės abraziją daryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 06 02, 15:07)
Gal kiek ne į temą, bet apie tą patį - o jei nieko nesigaus ir prasidės mmm, ar to ir užteks, ar reikės abraziją daryti?    unsure.gif

Kodėl apie blogiausią galvoji? doh.gif
Atsakyti
[quote=linasi,2006 06 02, 09:29
Sveika, kadangi Lietuvoje nei vaistai nei proceduros yra nekompensuojami kaina gali buti nuo 7000-15000 Lt. Viskas priklauso kaip organizmas reaguoja i vaistus, nuo taikomo protokolo, vyro "grikiu" kokybes.

[/quote]
kaip suprantu IVF cia tiek kainuoj? nwgi vaistukais tiek? tai kazks panasaus gautusi, nes nelabaai jau daznai tie IVF pasiseka is pirmo karto doh.gif mes ziurim kainas vienas prie vieno neverciam i litus, taoi gautusi pnasiai tada g.gif
Atsakyti
Chiara, jau ne kartą esu pagalvojus, jog mane "veža" tavo humoras biggrin.gif O dabar dar ir tas slojikas.... thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti